Gepersonaliseerde Puzzel Hartvorm

Gepersonaliseerde Puzzel Hartvorm

Hart Puzzel Met Jouw Foto

Opslaan 6% Vanaf € 30,00 Was € 32,00

Een speciale puzzel in hartvorm is perfect als persoonlijk cadeau voor iemand van wie je houdt. Voeg je foto's toe aan onze ontwerp pagina en maak een gepersonaliseerde hartvormige puzzel voor je geliefde. Komt in een schattig zakje met 3 verschillende thema's.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

Puzzel in Hartvorm

 • 2 maten: 25 x 17.5 cm en 19 x 19 cm
 • Heart shaped jigsaw
 • Puzzel van 75 stukjes, gemaakt van 2mm dikke hard karton
 • 2 mm thick firm cardboard
 • Komt in een schattig zakje voor speciale onthulling
 • Personalise with photos and text

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Ontwerp Je Eigen Puzzel In Hartvorm

Je hoeft enkel je foto/foto's uploaden op onze website en wij sturen je je hartvormige puzzel in een prachtig zakje. De ontvangen zal een geweldige puzzel in hartvorm ontvangen met het door jou gekozen ontwerp.

Puzzel In Hartvorm In Schattig Zakje

Onze hartvormige puzzels gemaakt van hout of hard karton met een glanzende bovenkant zijn van erg hoge kwaliteit. Onze met de hand bedrukte puzzel is gemaakt dezelfde dag, als je besteld vóór 1 uur 's middags. Hij komt in een uniek zakje in 3 verschillende thema's. Speciaal, Valentijnsdag of Moederdag, dus je cadeautje zal een verrassing zijn totdat de ontvanger je cadeau opent. Puzzels in hartvorm, verzonden dezelfde dag en snelle levering beschikbaar. Plaats je bestelling voor een hartvormige puzzel met ons vandaag en creëer een magisch moment voor een speciaal iemand. 

 

Huwelijksaanzoek Idee

Ga je de aller belangrijkste vraag stellen? Maar het een mysterie. Presenteer de mysterieuze vraag in ons schattige tasje die de stukjes van de hartvormige puzzel met jouw vraag bevat. Ze moeten eerst de puzzel maken om de vraag te kunnen zien en lezen - Wil je met me trouwen? Onze zakjes zijn schattig en prachtig met de hand gemaakt om het moment extra speciaal te maken. 


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending: