Gepersonaliseerde Foto Notitieboekjes

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Gepersonaliseerde Foto Notitieboekjes

Bedrukt Notitieblok

Vanaf € 27,00

Gepersonaliseerd notitieboekje met zachte kaft, bedrukt met jouw foto's. Ontwerp jouw eigen notitieblokje online. Koop er 2 en krijg de 3e GRATIS, met verschillende ontwerpen als cadeau voor het hele gezin. Ontwerp ze nu, het is leuk en gratis te proberen.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorging

Gepersonaliseerd Foto Notitieboek

  • A6 of A5 formaat. Foto / tekst voor- en achterkant
  • Glanzende, zachte kaft
  • Stevige kaft 350g/m2, Pagina's van 100g/m2, 1cm dik
  • Portretvorm, 150 pagina's ivoorkleurig papier 

Ontwerp Je Eigen Gepersonaliseerde Foto Notitieboek

Handgemaakte bedrukte notitieboeken met jouw foto's en tekst op de kaft. Wij bedrukken en maken de kaft van het notitieboek, en lijmen het samen met het blok pagina's aan de binnenkant. Als je op zoek bent naar een bedrukt notitieboek met zachte kaft in A5 of A6 formaat is dit de perfecte keuze. Dit zijn perfect gebonden gepersonaliseerde notitieblokken, ze zijn net zo gebonden als een paperback. Dit betekent dat de pagina's aan de rug zijn gelijmd. Deze foto notitieblokken zijn goed gemaakt en snel verzonden. Als je er 2 koopt krijg je de 3e gratis, dus je zit altijd goed.

 

Notitieblokje

Dit bedrukte notitieblok is perfect voor al je gedachten, lijstjes, to do's en persoonlijke aantekeningen en plannen. Ontwerp je aantekeningenboek met afbeeldingen en een titel of je favo foto's, de keuze is aan jou. Handig bedrukt notitieboek met zachte kaft bedrukt met jouw foto's en tekst. Kinderen zijn er ook gek op, deze gepersonaliseerde notitieboekjes zijn leuk voor het hele gezin. Drukke moeders kunnen ze gebruiken voor allerlei reminders, ze zijn ook leuk als cadeau voor opa en oma en vrienden. Met onze 3 voor 2 aanbieding maak je handige cadeaus voor de hele familie.

 

Kleine Memoboekje

Je kunt je gepersonaliseerde memoboekje personaliseren zoals jij wil, met namen en tekst of grafische afbeeldingen en foto's. Dit is een geweldig en populair cadeau van hoogwaardige kwaliteit. Ontwerp je notitieboek nu online. Het is snel en makkelijk, en je hebt het resultaat binnen enkele dagen in huis.

 

Notitieboek Om Zelf Te Ontwerpen

Maak je eigen notitieboekje helemaal voor jezelf en vul het met jouw gedachten en herinneringen. Ontwerp dit notitieblokje met jouw interesses, of het nu Formule 1, golf, knutselen of breien is, wij kunnen een gepersonaliseerd aantekeningenboek maken dat helemaal bij jouw past. Van speurneus tot vliegtuigspotter, wij hebben een op maat gemaakt notitieblok voor iedereen.

Dit vind je misschien ook leuk: