Reistassen

Reistassen

Gepersonaliseerde Reistassen

Vanaf € 159,00

Word verliefd op onze stoere reistassen of weekendtassen voor mannen of vrouwen. Onze handgemaakte Gepersonaliseerde Reistassen zijn verkrijgbaar in twee maten en gemaakt van 100% leer of canvas. Of je de tas nu gebruikt voor het sporten of voor weekendjes weg; jouw gepersonaliseerde reistas wordt aan beide kanten bedrukt en bevat binnenvakken die ideaal zijn voor het opbergen van jouw belangrijke items.

 • Klaar in 2 - 3 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

 • Beide zijdes bedrukt
 • Twee binnenvakken
 • Gemaakt van leer of canvas
 • Verkrijgbaar in twee maten
 • 10 jaar garantie
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Maten

 • Klein: 28 cm x 33 cm x 15 cm (11" x 13" x 6") Kenmerken binnenkant: 2 open vakken aan de ene kant en een andere open vak aan de andere kant. Voering van Linden Waterproof stof. Bodem van echt leer (als je leer selecteert) of vinyl (als je canvas selecteert).
 • Groot: 33 cm x 46 cm x 22 cm (13" x 18" x 8.5") Kenmerken binnenkant: 1 ritsvak aan de ene kant en een open vak aan de andere kant. Voering van Brandwerende Suède Visie stof. Bodem van echt (als je leer selecteert) of vinyl (als je canvas selecteert).

Gepersonaliseerde Reistas

Onze weekendtassen zijn verkrijgbaar in leer of canvas en in twee maten. De kleinere versie is perfect voor dames en dagelijks gebruik; ofwel voor een bezoekje aan de sportschool of gewoon voor die dagen dat je een hoop te dragen hebt. De grote reistas is een klassieke herentas en een stijlvolle weekendtas. Ook bekend als een bowlingtas, is dit accessoire perfect voor korte trips en een populair cadeau voor mannen.

Tassen voor vrouwen

Dit zijn perfecte reistassen voor vrouwen. Het is een zeer leuke en praktische tas. De heerlijke verhoudingen zijn ideaal voor de meeste dames én het ziet er net zo stijlvol uit. Deze ongelooflijk populaire reistassen voor vrouwen zijn elke keer anders. De ontwerpen variëren afhankelijk van de smaak van de drager en de ontwerper en ze kunnen zelfs nog persoonlijker worden door keuzes in ontwerp, kleur en stijl.

Tassen voor mannen

Onze reistassen voor mannen zijn ook geweldig. door de omvang en de robuuste bouw, geeft deze tas heeft een degelijk gevoel. Sterk, stoer, en gebouwd om duurzaam te zijn, deze tas wordt geleverd met 2 jaar garantie. Jongens kunnen deze tas vullen met papieren en boeken, laptops of zelfs benodigdheden voor de sportschool - met genoeg ruimte over voor de boodschappen op de weg naar huis. Deze weekendtas voor mannen is een echte klassieke en hij past bij iedereen, omdat je hem precies naar zijn smaak kunt aanpassen.

Grote Reistassen

We maken ze groot. We maken ze ook kleiner, maar de grote reistassen zijn bijzonder indrukwekkend. Ruim, sterk, handige en praktische grote weekendtassen met een verschil - omdat er geen twee hetzelfde zijn!

Reistas Montage

Dit product is beschikbaar als een montage!
Voor meer informatie kijk op ons montage aanbod door hier te klikken.

Tips voor het kiezen van je foto:

Zorg ervoor dat het onderwerp duidelijk is en voldoende ruimte eromheen heeft om om de vorm van de tas te passen. Hou er rekening mee dat op ongeveer 1 cm van het weefsel in de afdruk gestikt wordt, aan alle vier de zijden, dus zorg ervoor dat alle belangrijke onderwerpen niet aan de rand van de foto staan. Met de positie van de handgreep moet ook rekening worden gehouden, maar we doen ons uiterste best om te voorkomen dat de handvatten op belangrijke stukjes komen.
Lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk: