3e Trouwdag Cadeaus - Leer

Vier 3 gelukkige jaren samen met onze gepersonaliseerde cadeaus voor de 3e trouwdag voor hem of haar. Volg...

Lees Meer

3e Trouwdag Cadeau Ideeën in Leer

We gebruiken alleen het beste Italiaanse nappa leer om een prachtig cadeau voor je 3e trouwdag te maken. Leer is stevig en sterk, maar tegelijkertijd soepel en elegant. Dit maakt het het perfecte materiaal om de eerste drie jaar huwelijk te symboliseren. Van leren rollen met een vintage look, bedrukt met een persoonlijke boodschap, tot moderne leren weekendtassen, wij hebben een breed aanbod gepersonaliseerde leren cadeaus voor een 3e huwelijksjubileum ter inspiratie. Als je een tripje wil maken op deze bijzondere dag kun je aangepaste matchende leren bagagelabels maken, met een klassiek monogram met jullie initialen, of een soepele leren paspoorthoes met leuke foto's van jullie vorige reizen.

Een cadeau voor hem bedenken voor jullie derde trouwdag is makkelijk met onze traditionele leren cadeaus. Welke man maak je niet blij met een gepersonaliseerde portemonnee. Perfect voor pasjes, briefjes en kleingeld, dit is een geweldig cadeau voor je man. Weet je niet wat je voor je vrouw moet kopen? Als cadeau voor jullie derde huwelijksdag is een leren handtas met bijpassende sleutelhanger een geweldige combinatie. Afhankelijk van hoe jullie met elkaar omgaan kun je je cadeaus ontwerpen zoals jij wil, sommige stellen houden van grappen en grollen, terwijl anderen openlijk romantisch en liefdevol zijn. Welk huwelijk jullie ook hebben, toon je emoties op leer voor jullie 3e trouwdag.

Ons digitaal drukproces is specialistisch, het zorgt voor een diepe, rijke, permanente print op leer die niet vervaagt of krast, zodat het een leven lang meegaat.