Gepersonaliseerde Heupfles

Gepersonaliseerde Heupfles

Ontwerp Jouw Eigen Heupflacon

Opslaan 22% Vanaf € 35,00 Was € 45,00

Geniet op stijlvolle wijze van je favoriete drankje, met deze gepersonaliseerde heupflessen. Deze slanke, strakke heupflacon is gemaakt van prachtig gepolijst roestvrij staal. Het is een klassiek cadeau met een unieke en moderne twist. Upload foto's, teksten of kunstwerken en laat ze afdrukken op jouw eigen heupfles. We drukken het ontwerp tot diep in het metalen oppervlak, wat een prachtige, duurzame print oplevert die er niet afslijt. Wanneer je de heupflacon cadeau geeft, kun je zelfs een speciaal bericht op het product laten afdrukken en een geschenk creëren dat men niet snel zou vergeten.

Kenmerken Heupfles met Print

 • Gemaakt van stijlvol roestvrij staal
 • 95 mm breed x 140 mm hoog
 • Duurzame print die er niet afslijt
 • 25 mm diep, met een lichte kromming
 • Ontwerp valt om de randen heen
 • Geschikt voor 225 ml

Een gepersonaliseerde heupfles is een klassiek en tijdloos cadeau.

Geef een unieke twist aan jouw heupflacon en bedruk hem met afbeeldingen, ontwerpen of zelfs tekst. De items worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een inhoud van ongeveer 225 ml. Je foto's worden afgedrukt op de voorkant van de fles en vallen licht om de randen van het product; dit geeft een prachtig effect en voorkomt dat er harde lijnen zichtbaar zijn. De achterkant van de slanke en strakke heupfles blijft onbedrukt. Dit tijdloze gepersonaliseerde product kun je perfect meenemen in je tas of grotere zakken. Het is tevens een prachtig fotocadeau, waar mensen keer op keer weer van zullen genieten.
 • Gemaakt van roestvrij staal 
 • Duurzame print die er niet afslijt
 • Jouw foto's op de voorkant afgedrukt
 • Afbeelding valt om de zijkanten heen
 • Geen scherpe lijnen
 • Licht gebogen vorm
 • Goed voor 225 ml
 • Schroefdop
 • 95 mm breed x 140 mm hoog
 • 25 mm diep, licht gebogen
 • Strak, gestroomlijnd ontwerp
 • Matte afwerking met een lichte glans
 • Leuker dan graveren

Onderhoudsinstructie

Alleen met de hand wassen.

 • Handwas

Hoe komt mijn gepersonaliseerde heupflacon eruit te zien?

Chique en tijdloos; jouw gepersonaliseerde heupflacon is een leuk (en functioneel) item. Het slanke ontwerp zorgt dat je het handig in een tas of grotere broek- of jaszak mee kunt nemen voor onderweg. Door de licht gebogen vorm van de gepersonaliseerde flacons, zijn ze gemakkelijk vast te houden.

Wie maak je blij met een gepersonaliseerde heupfles?

Deze fles is perfect voor iedereen die onderweg graag een slokje wil drinken. Het is een leuk en praktisch item, dat je gemakkelijk mee kunt nemen tijdens avondjes uit of festivals. Als je op zoek bent naar een gedenkwaardig cadeau, ontwerp dan een heupflacon voor een dierbare, bedrukt met een foto. Wanneer je gaat trouwen, zijn deze flessen de perfecte geschenken voor je bruidsjonkers en getuige. Drink voordat je 'ja' zegt met je vrienden een drankje uit jullie gepersonaliseerde flessen. Het zijn ook mooie gedenkwaardige cadeaus voor Kerstmis, Vaderdag of verjaardagen.

Kwantumkorting

Hoe meer je koopt, des te meer je bespaart! Profiteer van onze ruimte kwantumkortingen op gepersonaliseerde heupflessen.

Reviews voor Reviews voor Gepersonaliseerde Heupfles Met Foto

Reviews voor Gepersonaliseerde Heupfles Met Foto Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star starstar


bekijk alle

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Digitaal bedrukt met 3D-effect

Je foto's en ontwerpen worden afgedrukt op het oppervlak van de roestvrijstalen fles. De specialistische drukmethode creëert een hoogwaardige print die er niet afslijt. Onze technici drukken je ontwerp of foto op de voorkant van de heupfles. Het design valt ook licht om de randen van het product heen. Omdat er geen scherpe lijnen zichtbaar zijn, zal het net lijken alsof je ontwerp deel uitmaakt van het metaal.

Onderhoud: We adviseren om de heupfles met de hand te wassen met een vochtige doek.

Rechtstreeks op het metaal afgedrukt

Wanneer jij de foto's selecteert die jij op je heupfles wil laten bedrukken, houd er dan rekening mee dat de afbeeldingen ook licht rondom de zijkanten van de fles zullen vallen. Zorg dat de belangrijke details of kenmerken zich aan de voorkant van de fles bevinden en niet in de buurt van de rand. Ons online ontwerpsysteem is een gebruiksvriendelijke (en leuke) tool, waarmee jij jouw foto eenvoudig op de juiste plek kunt zetten. Als de randen van je ontwerp belangrijke details bevatten, creëer dan bijvoorbeeld een rand rondom het design, zodat er wat extra ruimte ontstaat. De randen van de foto's worden wat vager weergegeven en gaan langzaamaan op in het roestvrij staal. Dit geeft een prachtig effect, waarbij het lijkt alsof de afbeelding deel uitmaakt van het metaal.

Je design wordt rechtstreeks op het metaal afgedrukt, wat een hoogwaardige kwaliteit print garandeert. Vanwege de kleur van het metaal adviseren we om foto's of ontwerpen te kiezen met krachtige, donkerdere kleuren. Zachte kleuren komen iets minder duidelijk over op de heupfles, vanwege de rijk gekleurde metalen ondergrond.

Dit vind je misschien ook leuk: