Gepersonaliseerde Leren Brillhoesje

Gepersonaliseerde Leren Brillhoesje

Ontwerp Leren Hoesje voor Zonnebril

Bespaar 23% Vanaf € 39,95 Was € 52,00

Bescherm je bril in stijl met een gepersonaliseerd leren brillenhoesje. De items worden gemaakt van lichtg...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Leren Brillenhoes

 • 100% nappaleer
 • 9 cm x 18,5 cm
 • Kies uit vijf kleuren naad
 • Faux suède voering
 • Personaliseer met foto's, patronen en tekst
 • Handgemaakt op bestelling

Bescherm je bril tegen vuil en krassen en bewaar hem veilig in jouw eigen gepersonaliseerde leren brillenhoes.

De gepersonaliseerde leren brillenhouder wordt gemaakt van hoogwaardig nappaleer. Berg je bril onderweg veilig op in deze unieke hoes. De accessoires worden gemaakt van een stuk leer, dat voorzien wordt van een stiksel in een keuze uit vijf kleuren. De strakke stijl leent zich perfect voor foto's, patronen en slogans. De hoes is 9 cm x 18,5 cm groot.
 • 9 cm x 18,5 cm brillenhouder
 • 100% nappaleer - glad of met textuur
 • Lichtbruine voering van faux suède
 • Kies uit 5 kleuren draad
 • Prachtige, handgeverfde randen
 • Bedrukt met één foto of een collage
 • Eenvoudig schoon te vegen met vochtig doekje
 • Creëer je eigen label voor de finishing touch
 • Perfect voor onderweg of op vakantie

Onderhoudsinstructies

Om een zo duurzaam mogelijke print op leer te creëren, hebben we hard gewerkt aan het verfijnen van zowel ons printproces als vakmanschap. Omdat leer een natuurlijk materiaal is, kunnen er wat onregelmatigheden in de oppervlakte en textuur zichtbaar zijn, evenals wat vouwen. Dit is volkomen normaal en komt vaak voor bij producten die gemaakt zijn natuurlijke leersoorten. Alle leersoorten slijten op natuurlijke wijze, afhankelijk van het gebruik, waardoor de print na verloop van tijd wat kan rimpelen of vervagen. Ook kan de basiskleur van het leer zichtbaar worden, omdat het materiaal op den duur wat kan gaan slijten. Wanneer je het product niet gebruikt, adviseren we het te bewaren in een beschermende, stofvrije zak of doos, zodat het in optimale staat blijft. Vermijd langdurige blootstelling aan hitte, zonlicht, water en chemische reinigingsmiddelen om de helderheid en duurzaamheid van de print te behouden. Vermijd contact met lichtgekleurde kledingstukken of meubilair, omdat de kleur mogelijk kan afgeven. Hoewel het niet waarschijnlijk is dat een miezerbui het leer beschadigt, raden we toch aan het product tegen de regen te beschermen. Wanneer het leer nat wordt, laat het dan op natuurlijke wijze drogen. Maak het oppervlak schoon met een vochtig, pluisvrij, katoenen doekje.

 • Schoonvegen met een pluisvrij doekje
 • Niet Wassen
 • Vermijd hoge temperaturen
 • Vermijd direct zonlicht
 • Vermijd regen en water
 • Vermijd chemische reinigingsmiddelen

Creëer jouw eigen gepersonaliseerde leren brillenhoes

Ontwerp een uniek hoesje en bescherm je zonnebril op originele wijze. De brillenhoesjes worden gemaakt van hoogwaardig nappaleer en gevoerd met zachte imitatiesuède. Berg je bril veilig op in een gepersonaliseerd leren zakje en bewaar het accessoire in de tas, zonder je zorgen te hoeven maken om krassen of beschadigingen. Versier het hoesje met foto's, patronen of quotes en ontwerp zelf een label om het product de finishing touch te geven.

Dit accessoire is een prachtig cadeau-idee voor iedereen die net een nieuwe bril heeft aangeschaft. Met deze brillenhoesjes blijft elke bril of zonnebril zo goed als nieuw.

De gepersonaliseerde leren zonnebrilhoes wordt gemaakt van een stuk leer, dat dubbel wordt gevouwen en aan twee zijden wordt voorzien van mooie stiksels. De zichtbare leren randen worden met de hand geverfd in dezelfde kleur als het stiksel.

Handgemaakt op bestelling

Je gepersonaliseerde leren brillenhoesjes worden in eigen huis gemaakt door ons deskundige team van leerspecialisten. Als eerste worden je foto's of ontwerpen afgedrukt op glad of getextureerd nappaleer.

Vervolgens wordt er een stuk bruinkleurige faux suède aan de achterkant van het leer toegevoegd. Dit zachte materiaal dient als de binnenkant van het hoesje. Het leer wordt vervolgens voorzichtig dubbel gevouwen en voorzien van stiksels zodat het zijn vorm goed behoudt. De vorm die nu ontstaat is perfect voor het bewaren van brillen.

De gepersonaliseerde leren brillenhoes wordt voorzien van een stiksel in een keuze uit vijf kleuren (40 gauge) garen: houtskool, crème, bruin, rood of blauw.

Wanneer de hoes in elkaar zit, worden de randen van het leer met zorg en aandacht handgeverfd in dezelfde kleur als het stiksel. Hiervoor gebruiken we meerdere lagen speciale verf, voor een krachtige, glanzende finish. Zo zorgen we dat je volledige brillenhoes aan de hoogste standaarden voldoet.

Ontworpen door jou, handgemaakt door ons

Zoek het juiste ontwerp

Houd er bij het kiezen van het juiste design rekening mee, dat de hoes gemaakt wordt van één stuk leer. Je foto of ontwerp zal dus de hele hoes beslaan. Wanneer het midden van de afbeelding het belangrijkste onderdeel van je ontwerp is, zal deze dus precies op de vouw van het brillenzakje vallen. Je kunt dit vermijden door een foto te kiezen waarbij twee personen allebei een kant van het accessoire beslaan. Ook kun je ervoor kiezen extra foto's toe te voegen of een fotocollage te creëren, zodat belangrijke details en personen niet verloren raken.

In onze designinterface kun je een preview van het product bekijken, zodat je een idee krijgt van hoe je afbeelding op het brillenhoesje eruit komt te zien.
 

Glad of getextureerd

Wanneer je tevreden bent over je ontwerp, kun je gaan experimenteren met de leertextuur. Ook hier kun je een preview bekijken van het product, om te ervaren hoe je foto's eruit ziet op glad en getextureerd leer.
 

Bepaal de kleur rand en naad

Jouw gepersonaliseerde leren zonnebril hoes wordt afgewerkt met een gekleurd(e) stiksel en rand. Je kunt kiezen uit de kleuren: houtskool, crème, bruin, rood of blauw. Geef je design extra kleur, door een naad en rand te kiezen in een van onze fellere kleuren of kies juist voor een neutrale kleur om het brillenhoesje een rustige uitstraling te geven.

Creëer jouw eigen label

Tot slot heb je zelfs de optie om het etiket aan de binnenkant te personaliseren. Op deze manier kun jij jouw brillenhoesje de finishing touch geven. Ontwerp jouw eigen label met een mooie slogan of motiverende quote, zodat je elke keer herinnerd wordt aan deze mooie woorden wanneer je jouw bril tevoorschijn haalt.

Trending: