Paspoorthoes met Foto

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: add 3 of the same product with the same or different design and get the 3rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Paspoorthoes met Foto

Leren Paspoorthoes

Vanaf € 37,00

De perfecte oplossing om je paspoort te bewaren - maak je eigen leren paspoorthoes! Onze gepersonaliseerde paspoorthouder wordt gemaakt van Nappaleer of Vegan kunstleer en bedrukt met jouw selectie van foto's en/of tekst aan beide kanten. Sta je wel eens te klungelen met een stapeltje dezelfde paspoorten bij de check-in balie? Dit bespaart je tijd en moeite. Wil je graag opvallen? Ontwerp dan nu hier je gepersonaliseerde paspoorthouder online.

 • Klaar in 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

 • Kies uit drie materialen
 • Voeg persoonlijke informatie toe
 • 100% leer of kunstleer
 • Duurzame kwaliteit
 • Verkrijgbaar in twee maten
 • 2 + 1 Gratis

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Reviews voor Paspoorthoes met Foto

Paspoorthoes met Foto Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Gepersonaliseerde Hoes voor je Paspoort

Je staat bij de paspoortcontrole; de beambten in uniform staren naar je. Je hebt je hele familie achter je staan en bij de paspoortcontrole vragen ze ongeduldig wie wie is. Sta je dan te klungelen met elk paspoort om erachter te komen van wie welk paspoort is? Bags of Love lost dit probleem voor je op, en bedrukt elk paspoort met een uniek ontwerp (foto's, tekst, etc.) zodat jij relaxed door de douane kunt. Vertel de jaloerse mensen achter je in de rij, hoe je aan deze gave leren paspoorthoesjes komt.

Leren afwerking

Er is slechts één goede afwerking voor een paspoort - leer. Wat wij doen is iets heel bijzonders. We nemen een stuk wit leer en vervolgens drukken we het ontwerp dat jij in ons online ontwerpsysteem hebt gemaakt, op het leer. Zo krijgen we één plat stuk bedrukt leer. Daarna snijden we het patroon en we maken de stiksels met de hand om zo de afgewerkte lederen paspoort omslag te maken. Echt leer, met de hand gedrukt en genaaid voor iets volledig unieks.

Maak je Paspoort uniek

Natuurlijk zijn alle paspoorten uniek, behalve de hoes, die is voor al je landgenoten identiek! Hier komen wij van pas - maak je eigen hoesje voor je paspoort! Minder kans om je paspoort kwijt te raken bij de autoverhuur, het inchecken of zelfs tussen je eigen spullen. Een leuke herinnering aan thuis en een professionele uitstraling bij douanes en vliegvelden wereldwijd.

Paspoorthoes voor kinderen

Een van de leuke dingen aan onze paspoorthoesjes is dat ze ook geweldig zijn voor kinderpaspoorten. Maak gepersonaliseerde paspoorthoesjes voor de kids die een leven lang meegaan. Gemakkelijk, herkenbaar en leuk. Koop er nu 2 en krijg de 3e gratis!

Op maat gemaakt Paspoort Mapje

Maak je eigen persoonlijke hoesje online met onze online design tools, we leveren binnen enkele dagen. Als je een deadline hebt kunnen wij je hoesje zelfs binnen twee dagen leveren (dat is een stuk sneller dan dat de gemeente je paspoort klaar heeft!)

Klanteninformatie over het bedrukken van leer

Door ons bedrukt leer geeft uitstekende resultaten, met mooi verzadigde kleuren en high-definition tot in zeer fijne details. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit leer beschikbaar te gebruiken, maar onvolkomenheden zijn bijna altijd aanwezig in de bovenlaag van het leer. Kleine deukjes en zichtbare korrels zijn onvermijdelijk. Ons bedrukte leer heeft een lange levensduur en zal soepeler worden door gebruik. Dit zal resulteren in plooien in het oppervlak, maar dit draagt alleen maar bij aan de natuurlijke charmes.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Gepersonaliseerd Leer met Print

Jouw gepersonaliseerde ontwerp wordt afgedrukt op uniek wit nappaleer, of getextureerd imitatieleer en met de hand geknipt en genaaid, om een werkelijk uniek gepersonaliseerd cadeau te creëren. Ons digitale drukproces zorgt dat de inkten zich goed hechten aan de stof, waardoor jouw foto's er niet afslijten. Het bedrukken van leer levert geweldige resultaten op, prints worden getoond met prachtige volle kleuren en nauwkeurige details. We streven erna alleen gebruik te maken van leersoorten van de beste kwaliteit.

Real Leather

Nappaleer Onderhoud: Veeg het oppervlakte schoon met een ietwat vochtige doek. Omdat we unieke stukken leer gebruiken, kan de natuurlijke nerf van het materiaal zichtbaar zijn. Na verloop van tijd ontwikkelt er een natuurlijke patina-laag, die het leer zijn authentieke charme geeft. 

Dit vind je misschien ook leuk: