Terug naar Site
Gepersonaliseerde Paspoorthoezen

3 VOOR 2 AANBIEDING
close

3 for 2 offer: Add 3 of the same product with the same or different design and get the 1 product(s) free. The discount will be applied automatically in the basket.

Gepersonaliseerde Paspoorthoezen

Leren paspoorthoes met print Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 49,00

Reis in stijl met onze gepersonaliseerde paspoorthoezen. De covers worden gemaakt van nappaleer of veganistisch kunstleer en bieden levenslange bescherming voor jouw paspoort. Reis de wereld rond met een unieke paspoorthoes, bedrukt met foto's, ontwerpen of teksten. Verkrijgbaar in twee maten en geschikt voor verschillende soorten paspoorten.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,50

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken bedrukte paspoortcover

 • Kies uit drie materialen
 • Voeg persoonlijke informatie toe
 • 100% leer of kunstleer
 • Duurzame kwaliteit
 • Verkrijgbaar in twee maten
 • 2 + 1 gratis

Neem een unieke accessoire mee op reis en raak je paspoort nooit meer kwijt met onze gepersonaliseerde paspoorthoezen.

Deze prachtige covers, bedrukt met foto's, namen en persoonlijke details, zorgen dat jij jouw paspoort makkelijk kunt herkennen. De hoezen gemaakt van glad of getextureerd nappaleer bevatten een zichtbaar leernerf en een patinalaag die zich na verloop van tijd ontwikkelt; dit geeft het materiaal zijn charme en authenticiteit. De hoezen zijn ook verkrijgbaar in een veganistische kunstleren variant. Je gepersonaliseerde paspoorthouder wordt rechtstreeks bedrukt met je designs en afgewerkt met een wit of zwart stiksel.
 • Met de grootste zorg gemaakt op bestelling
 • Gepersonaliseerd en met de hand gestikt
 • Echt nappaleer of veganistisch imitatieleer
 • Vier delen om te bedrukken
 • Voorkant, achterkant en twee binnenzijdes
 • Voor paspoorten van 13,5 x 10,5 cm
 • Geschikt voor UK, US, ESP, ITA, FRA, SE, AUS, NL, DK en DE
 • Ook een groter model paspoorthoes verkrijgbaar
 • Kies uit twee kleuren draad
 • Eenvoudig te herkennen
 • Je raakt hem minder snel kwijt
 • Ideaal voor families, studenten op reis, etc.
 • Drie halen twee betalen

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Mr & Mrs paspoorthoezen

Dit is een geweldig huwelijkscadeau voor een pasgetrouwd koppel. Personaliseer de hoes met een trouwfoto of laat de cover bedrukken met "Mr & Mrs" is een chique lettertype. Wie weet, misschien krijgen ze wel een upgrade wanneer ze hun paspoort bij het hotel of op het vliegveld laten zien. Wil je een stel verrassen dat niet getrouwd is? Ontwerp dan prachtige paspoorthoezen voor 'Hem & Haar'.

Paspoorthoes voor kinderen

Ontwerp een eigenzinnig paspoorthoesje voor het paspoort van je zoon of dochter. Laat het item bedrukken met afbeeldingen van superhelden of prinsessen en voorzie het ontwerp van een motiverende tekst waarmee ze vol goede moed het vliegtuig instappen. Het personaliseren van paspoortcovers stelt je in staat om je persoonlijke gegevens aan de hoes toe te voegen, zodat mensen meteen weten van wie het paspoort is.

Paspoortcovers met fotocollage

Toon vol trots jouw reisfoto's met een leren of kunstleren hoes, bedrukt met een fotocollage. Voeg wat foto's van oude stempels toe, om het geheel een mooie retro-uitstraling te geven. Je kunt tevens een portemonnee ontwerpen met hetzelfde ontwerp als je leren paspoorthoes. 


Korting

Ontwerp een gepersonaliseerde paspoorthoes voor elk familielid en profiteer van onze 3 voor 2 aanbieding. Ontwerp 3 paspoortcovers met dezelfde of verschillende ontwerpen en voeg ze toe aan het winkelmandje. De korting wordt dan automatisch toegepast.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Gepersonaliseerd leer

Je gepersonaliseerde ontwerp wordt afgedrukt op uniek stuk wit leer, of getextureerd imitatieleer en met de hand geknipt en genaaid, om een werkelijk uniek gepersonaliseerd cadeau te creëren. Ons digitale drukproces zorgt dat de inkten zich goed hechten aan de stof, waardoor de fotoprint er niet afslijt. Het bedrukken van leer levert geweldige resultaten op, prints worden getoond met prachtige volle kleuren en nauwkeurige details. We streven erna alleen gebruik te maken van leersoorten van de beste kwaliteit.

Real Leather

Nappaleer onderhoud: Veeg het oppervlakte schoon met een ietwat vochtige doek. Omdat we unieke stukken leer gebruiken, kan de natuurlijke nerf van het materiaal zichtbaar zijn. Na verloop van tijd ontwikkelt er een natuurlijke patina-laag, die het leer zijn authentieke charme geeft. 

Verschillende opties

Er zijn vier delen die jij kunt personaliseren - de voorkant, achterkant en de twee binnenzijden waar je het paspoort instopt. Portretformaat foto's werken het beste op de gepersonaliseerde hoezen. Wil je echter een landschapsformaat foto gebruiken, kies dan voor een van onze 'effecten' om te zorgen dat het ontwerp de gehele hoes beslaat. Ontwerp een collage van al je favoriete reisfoto's en ontwerp een praktisch item en nostalgisch aandenken in één. Upload meerdere afbeeldingen en kies een van onze vooraf-ingestelde lay-outs of ontwerp je eigen collage. 

Daarnaast kun je kiezen uit twee kleuren draad voor het stiksel - zwart of wit. We adviseren bij lichtere ontwerpen voor een wit stiksel te kiezen en bij donkere designs voor een zwarte draad.

De hoezen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, dus zorg ervoor dat je de juiste hoes selecteert. De standaard paspoorthoes is geschikt voor paspoorten van 125 mm  x 88 mm. Deze hoes is geschikt voor GB, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Canada, de VS en Australië. De grotere hoezen zijn geschikt voor Nederlandse en Deense paspoorten, evenals de oude en nieuwe Duitse paspoorten. 

Trending:

Recentelijk Bekeken

DRAAI EN WIN!