Gepersonaliseerde Vlaggen

Gepersonaliseerde Vlaggen

Bedrukte Vlaggen

Vanaf € 31,50

Ontwerp je eigen unieke bedrukte vlaggen. Kies de vlag van je land met een tekst, of een bedrijfsvlag met logo, of een pride of politieke vlag. Maak jouw vlag met foto's, afbeeldingen of tekst. Ontwerp je gepersonaliseerde vlag hier.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

 • Choose from eight pre-set sizes
 • Eyelets or pole pocket options
 • Custom sizes available
 • One sided print with show through
 • Windproof custom printed flag
 • Voile de Ville fabric

Onderhoudsinstructie

Was op 30°c, laat hangend drogen, niet uitwringen, strijken op lage temperatuur.

 • Wassen Op 30 Graden
 • Droger 1
 • Hangend Drogen
 • Niet Uitwringen
 • Lage Temperatuur

Reviews voor Reviews voor Gepersonaliseerde Vlaggen

Reviews voor Gepersonaliseerde Vlaggen Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Handgemaakte Gepersonaliseerde Vlaggen

Je kunt je eigen aangepaste vlag ontwerpen voor elke gelegenheid of gebeurtenis in ons gratis online ontwerp systeem. Het is leuk en makkelijk, en je hebt resultaat binnen enkele minuten. Je kunt jouw land kiezen uit onze galerij landvlaggen. Je kunt ook tekst, namen en logo's toevoegen. Op maat gemaakte vlaggen zijn een geweldige manier om je doel kracht bij te zetten, of je evenement of slaapkamer te decoreren. Je kunt jouw vlag aanpassen zoals jij wil en wij bedrukken en naaien hem voor jou, op bestelling. Wij printen en naaien de vlaggen zelf in ons eigen atelier, dus ze kunnen vaak al de volgende dag verzonden worden.

Kies uit onze standaard maten of kies je eigen op maat gemaakte optie voor je gepersonaliseerde vlag in elke maat en vorm. Onze service is populair voor voetbalteams, rugby teams en Olympische vlaggen die zijn aangepast voor de individuele sporters. Kies uit ons uitgebreide aanbod vlaggen of landvlaggen, en gebruik ze om berichten, namen, afbeeldingen of tekst toe te voegen. Je kunt het allemaal aanpassen en bewerken als je je bestelling bekijkt in de preview. De standaard maat voor vlaggen is 150cm x 90cm, maar we maken ook vierkante en supergrote vlaggen.

Let op: als u de pocket afwerking selecteert, wordt de bovenkant van de poolzak niet afgewerkt met draad.

Aangepaste Landvlaggen

We produceren veel gepersonaliseerde landenvlaggen voor Nederland. We hebben veel internationale klanten, dus hebben we bijvoorbeeld ook Australische, Zuid-Afrikaanse, Amerikaanse en Braziliaanse vlaggen. Deze vlaggen zijn natuurlijk ook leuk voor je lokale school of sportteam. 

Aangepaste Bedrijfsvlaggen

Wij maken ook bedrijfsvlaggen op bestelling. Als je je logo uploadt maken wij een op maat gemaakte bedrijfsvlag die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Je hebt hem binnen een paar dagen in huis. 

Op Maat Gemaakte Hoekvlaggen

We printen, maken en naaien vlaggen op bestelling, dus we kunnen ook makkelijk hoekvlaggen maken. Onze hoekvlag kan bedrukt worden met je logo, schoolembleem of tekst, en in volledig matchende kleuren. Ze hebben een speciale pochet aan de rand genaaid zodat ze over bestaande palen passen  (1" of 2.5cm dia). De vlaggen zijn 50x30cm (20x12") als ze plat genaaid zijn. Om deze op maat gemaakte vlaggen te ontwerpen klik je hierboven op start ontwerpen, kies speciale maat vlag en voer 50x30 cm is bij de printafmetingen, upload vervolgens je logo of embleem.

Als je een op maat bedrukte vlag ontwerpt kan deze zo'n 10-15mm of 2% krimpen tijdens het productieproces. Hou rekening met deze afwijking als de maat heel belangrijk voor je is. Ook als je belangrijke ontwerpdetails hebt die tot aan de rand van je ontwerp komen. Laat dan ruimte tussen de rand van de vlag en je afbeelding. Dit is vooral belangrijk voor tekstgebaseerde ontwerpen, want je wilt ervoor zorgen dat je woorden duidelijk zijn en niet te dicht bij de rand komen.

Verzorging: 100% polyester. Sterk en gaat lang mee. Wassen op 30 graden C.

Dit vind je misschien ook leuk: