Terug naar Site

Gepersonaliseerde Gastenboeken

Gepersonaliseerde Gastenboeken

Ontwerp jouw eigen gastenboek Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 60,50

Maak bijzondere gepersonaliseerde gastenboeken, bedrukt met jouw afbeeldingen, unieke ontwerpen en berichten. De satijnen stoffen kaft geeft de foto's prachtig weer, straalt klasse uit en zou zeker indruk maken op de gasten. Het bedrukte gastenboek is verkrijgbaar in A4, A4 of A5-formaat en geschikt voor verschillende gelegenheden. Kies voor gelijnde of ongelijnde 160 g/m² pagina's.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken gepersonaliseerd gastenboek

 • Satijnen hardcover omslag
 • Verkrijgbaar in vier maten
 • Kies uit zes kleuren rug
 • Ruimte voor 100-300 reacties (afhankelijk van indeling)
 • Handgebonden op bestelling

Creëer een prachtig handgebonden gepersonaliseerd gastenboek voor een bruiloft, hotel of zelfs een doopfeest.

Jouw foto's worden afgedrukt op de luxe satijnen harde kaft, wat het boek een prachtige premium uitstraling geeft. Je kunt kiezen uit vier maten en de boeken zijn verkrijgbaar met gelijnde of ongelijnde 160 g/m² luxe, dikke pagina's. Maak indruk op bezoekers met een gepersonaliseerd gastenboek, bedrukt met jouw originele ontwerpen. Het gastenboek kan op verschillende wijze worden verzonden; zonder verpakking, in een zilver tinnen blik, in een zwarte cadeaudoos of in een gepersonaliseerde presentatiedoos. Kies jij voor de gepersonaliseerde verpakking, dan wordt het ontwerp voor de kaft van het boek ook afgedrukt op onze Suède Visie stof, die vervolgens om de deksel van de presentatiedoos wordt gewikkeld.
 • Handgebonden op bestelling
 • Verkrijgbaar in vier maten
 • Jouw foto's op de voor- en achterkant bedrukt
 • Luxe satijnen harde kaft
 • Prachtig 160 g/m² papier
 • Kies uit zes kleuren rug
 • Gelijnde of ongelijnde pagina's
 • Optionele cadeauverpakking

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Maten bedrukt gastenboek 

 • A5-landschapsformaat - 30 pagina's van 160 g/m² papier
 • A4-landschapsformaat - 40 pagina's van 160 g/m² papier
 • A4-portretformaat - 40 pagina's van 160 g/m² papier 
 • A3-landschapsformaat - 50 pagina's van 160 g/m² papier

Onderhoud: Schoonvegen met een licht vochtige doek. Houd de pagina's uit de buurt van water om te voorkomen dat ze beschadigen.Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Stijlvol boek met harde kaft

Jouw gepersonaliseerde gastenboek wordt voorzien van een stevige Monroe Satijnen kaft, die aan beide zijden bedrukt wordt met je unieke foto's. De luxe stof geeft het boek een klassieke, premium afwerking, waar de gasten meteen van onder de indruk zullen zijn. We maken gebruik van een specialistisch printproces, waarbij de inkten tot diep in de vezels van de satijnen stof doordringen. Dit zorgt dat de print lang meegaat en er niet afslijt. Omdat Monroe Satijn een geweven stof is, blijft ook na het drukken de natuurlijke weefstructuur zichtbaar. Dit accentueert de prachtige authentieke charme van jouw gastenboek. De rug is verkrijgbaar in zes kleuren; zwart, blauw, groen, rood, roze of grijs en de pagina's kunnen gelijnd of ongelijnd geleverd worden. We werken het gastenboek af met metalen hoekjes, voor de ultieme finishing touch.

Vervolgens drukken we jouw afbeelding af op onze luxe Suède Visie stof, die we om de deksel van de presenteerverpakking heen wikkelen. Hierdoor is niet alleen jouw gastenboek gepersonaliseerd, maar ook de mooie doos waarin het boek wordt geleverd.

Authentiek en charmant

De weefstructuur van de geweven satijnen stof is zichtbaar door de print heen, wat bijdraagt aan de charme van het gastenboek. Voor de beste resultaten, adviseren we echter om ontwerpen te kiezen met duidelijke, grotere details, omdat smalle, complexe gedeeltes mogelijk niet helemaal scherp worden afgedrukt. De voor- en achterkant van de kaft worden individueel ontworpen. Je kunt dus kiezen voor dezelfde of verschillende ontwerpen. Dit is ideaal wanneer jij een gepersonaliseerd gastenboek voor je bed & breakfast, hotel of kunstgalerij creëert. Zo kun je het boek een professionele uitstraling geven door jouw contactgegevens en bedrijfsinformatie op de achterkant te plaatsen.

Als je een bijzonder verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest organiseert, is het een geweldig idee om een gepersonaliseerd gastenboek te ontwerpen. Alle gasten kunnen iets op de pagina's schrijven, zodat de jarige of vrijgezel een geweldig aandenken heeft.

Dit boek is een populaire keuze als gastenboek voor een bruiloft. Maak een gepersonaliseerd gastenboek waarin de gasten iets kunnen schrijven op deze grote dag. Dit is een mooi aandenken aan jullie huwelijksfeest en de perfecte manier om het moment voor altijd te koesteren.

Voeg iets speciaals toe aan je gastenverblijf en ontwerp een gepersonaliseerd gastenboek. Wanneer bezoekers uitchecken, kunnen ze hierin een bericht achterlaten dat toekomstige gasten kunnen lezen. Het is een traditie die nog steeds wordt gehandhaafd en die bijdraagt aan de authenticiteit van jouw B&B.

Recentelijk Bekeken

Trending: