Gepersonaliseerde Gastenboeken

Gepersonaliseerde Gastenboeken

Gastenboeken voor Bruiloften

Vanaf € 54,00

Maak bijzondere gepersonaliseerde gastenboeken met een foto en tekst op de kaft. Ontwerp dit hoogwaardige en memorabele boek online. Ideaal voor een bruiloft, bed & breakfast of boutique hotel.

 • Klaar in 2 - 3 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorging

Designer Gastenboek

 • A3, A4 en A5 formaat (liggend)
 • Satijnen stoffen cover, harde kaft 
 • Andere foto op de achterkant
 • Voorgedrukte kolommen
 • Plaats voor 100-300 reacties, afhankelijk van indeling

Maten Gastenboek 

 • Klein A5 formaat - 30 pagina's
 • Medium A4 formaat - 40 pagina's
 • Groot A3 formaat - 50 pagina's

Gratis een andere foto of tekst op de achterkant!

 

Gepersonaliseerd Gastenboek voor Huwelijk

Dit bedrukte gastenboek is perfect als je een bruiloft aan het plannen bent en graag een mooi aandenken wilt aan alle gasten. Onze gastenboeken zijn handgemaakt met hoogwaardige satijnen bekleding, metalen hoekjes en een bladwijzer van lint. Deze boeken zijn perfect om een leven lang te bewaren. Maak ze hier en bekijk je ontwerp online voordat je bestelt. Gastenboeken voor huwelijken zijn onze specialiteit. Een gastenboek is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Deze gaan lang mee en je kunt ze bewaren met de rest van je herinneringen. Bestel het online en wij verzenden het binnen 2-3 dagen.  

 

Gastenboek voor Verjaardagen

Als je een bijzonder verjaardagsfeest organiseert is een gepersonaliseerd gastenboek speciaal voor het feest een geweldig idee. Alle gasten kunnen iets op de pagina's schrijven voor een geweldig aandenken aan een mijlpaal verjaardag.

 

Gastenboek voor een Doopfeest 

Als je baby gedoopt wordt is een gepersonaliseerd gastenboek een leuk aandenken. Onze gastenboeken worden op bestelling gemaakt met een foto op de voorkant en tekst, bijvoorbeeld de naam en de datum van het doopsel. Je boek wordt met de hand gemaakt en binnen 2-3 dagen verzonden.

 

Gepersonaliseerd Bezoekersboek 

Maak je eigen gepersonaliseerde bezoekersboek met een foto op de kaft voor een bijzondere gelegenheid of evenement. Als het gaat om een gebouw waar bezoekers komen kun je het gastenboek personaliseren met een foto van het pand op de kaft, begeleid door een tekst.

 

Bedrukt Gastenboek voor Huwelijken

Een van de populairste toepassingen van dit boek is als gastenboek voor een bruiloft. Maak een gepersonaliseerd gastenboek om je gasten in te laten schrijven op het huwelijk. Een gastenboek regelen hoort er ook bij als je een bruiloft plant, wij kunnen er een voor je maken in een paar dagen - het is onze specialiteit. Wij maken elk boek met de hand, bedrukt met een foto op de voor- en achterkant van de kaft. Je kunt ook aangeven hoe je de pagina-indeling wilt hebben, afhankelijk van hoeveel gasten je verwacht. 

 

Handgemaakt Gastenboek Dat Jij Ontwerpt

Al onze gastenboeken worden op bestelling met de hand gemaakt, met jouw foto en tekst. Klaar in 2-3 dagen. Onze gepersonaliseerde bezoekersboeken gaan lang mee. Sommige van onze klanten gaan voor een stijlvol gastenboek van witte satijn, onbedrukt of met een korte, discrete tekst.

Dit vind je misschien ook leuk: