Terug naar Site

Gepersonaliseerd Liefdesboek

Gepersonaliseerd Liefdesboek

Gepersonaliseerd 'Book of Love' Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 39,00

Laat je geliefde wegzwijmelen door hem of haar te verrassen met een liefdesboek. Jouw nieuwe gepersonaliseerde liefdeboek is het meest fantastische en memorabele cadeau. Het boek wordt handgemaakt door ons team van deskundige vakmensen en kan volledig gepersonaliseerd worden door jou. Voer 12 speciale foto's toe, gecombineerd met persoonlijke woorden en ontwerp de omslag en het design. Creëer je eigen liefdesverhaal. We bedrukken het op 160 g/m² zijdeachtig papier, dat een uitstekende printkwaliteit heeft. Ontwerp de kaft en titel en personaliseer elke pagina om je verhaal te creëren. Jouw boek wordt geleverd in een stevige bedrukte envelop - de perfecte finishing touch.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 39,00
 • 2 € 32,50 Per Stuk (Bespaar € 13,00)
 • 5 € 22,50 Per Stuk (Bespaar € 82,50)

Fotoboek Liefde

 • Geleverd in een stevige, bedrukte hoes
 • Voeg 12 foto's toe, inclusief omslag
 • Kaft van 250 g/m² gelamineerd glanzend papier
 • Creëer jouw eigen liefdesverhaal
 • Pagina's gemaakt van 160 g/m² zijdeachtig papier
 • Grootte komt ongeveer overeen met A5-formaat

Dit is het perfecte cadeau voor alle tortelduifjes! Vier de liefde met deze prachtige, handgemaakte, gepersonaliseerde liefdesboeken.

Dit gepersonaliseerde liefdesboek is een geweldige manier om je liefde te tonen en bijzondere herinneringen te delen. Het boek heeft een prachtige omslag, die bedrukt wordt met de foto's, tekst en opmaak van jouw keuze. We hebben zes mooie templates gecreëerd, om te zorgen dat je liefdesboek opvalt. Het zijdeachtige, hoogwaardige papier wordt bedrukt met de door jou geüploade foto's, waardoor jij jouw eigen liefdesverhaal kunt creëren. Voor elke foto kun jij een pagina met tekst uploaden. Ontwerp de volgorde van de afbeeldingen, die op de linkerpagina worden afgedrukt, en voorzie ze van bijpassende teksten, die rechts worden getoond. Als jij vaak moeite hebt om de juiste woorden te vinden, zeg het dan met dit gepersonaliseerde boek. Elk boek wordt handmatig bedrukt en op maat gesneden, voordat het wordt gebonden door onze specialistische boekenmakers. Er is geen betere manier om de liefde te vieren.
 • Voeg 12 foto's toe
 • 1 foto voor de omslag
 • 11 foto's voor de rest van het boek
 • Foto's aan de linkerkant en tekst rechts
 • Creëer jouw eigen epische liefdesverhaal
 • Handgemaakt op bestelling
 • Ongeveer A5-formaat
 • Binnenpagina's 160 g/m² zijdeachtig papier
 • 250 g/m² glanzende, gelamineerde cover
 • Gepersonaliseerd met foto's en woorden
 • Creëer een titel voor jouw liefdesboek
 • Geleverd in een stevige envelop

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Hoe Komt Mijn Liefdesboek Eruit Te Zien?

In één woord: prachtig. Dit is zo'n speciaal cadeau, dat de geluksvogel die dit krijgt het voor altijd zal koesteren. Je kunt kiezen uit zes verschillende templates voor de voorkant van het boek, of jouw eigen ontwerp creëren. De foto en titel van jouw keuze worden vervolgens toegevoegd aan het ontwerp, zodat het boek aan al je wensen voldoet..

Je kunt schrijven wat jij wil, om dit boek perfect te maken voor het beoogde doel. We vinden het persoonlijk geweldig wanneer het boek wordt gebruikt om iemand ten huwelijk te vragen... maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. De liefdesboeken zijn gemakkelijk te ontwerpen. Volg eenvoudigweg de instructies op het scherm in onze design template en creëer in slechts enkele minuten een gepersonaliseerd liefdesboek.

Voor Wie Zijn Deze Liefdesboeken Bestemd?

Deze gepersonaliseerde boeken laten ieders hart smelten. Omdat jij bepaalt hoe het ontwerp eruit komt te zien, kun je een boek creëren voor iedereen en voor elke gelegenheid. Maak een speciaal en betekenisvol cadeau voor je partner, vriend, ouder of zelfs kind. Je kunt een eenvoudig fotoboek maken voor de allerkleinste, met foto's van de familie, huisdieren, het huis en simpele teksten en zinnen, zodat ze een begin kunnen maken met lezen. Ouders zouden het geweldig vinden om een boek te krijgen van hun kinderen, om een speciale gelegenheid te vieren. Creëer een liefdesboek met foto's van jouw bruiloft en schenk het aan je ouders om ze te bedanken voor hun hulp en steun. Alle boeken zijn gemaakt van hoogwaardig papier. Dit boekt maakt van een traditioneel cadeau een moderne, attente en liefdevolle gift. 

Gepersonaliseerd Fotoboek Voor Je Geliefde

Dit unieke gepersonaliseerde Liefdesboek heeft een prachtige gepersonaliseerde kaft met één van jouw foto's en een regel tekst naar keuze. Personaliseer het boek met jouw eigen titel en foto, en kies nog eens 11 foto's voor de binnenkant. Ontwerp de volgorde van de foto's en plaats er kies de tekst die jij op de linker pagina wil weergeven. Je hebt dus een foto per pagina, met links daarvan een pagina voor je eigen tekst, quotes of gedichtjes. Dit gepersonaliseerde liefdesboek is een geweldige manier om je liefde te tonen en bijzondere herinneringen te delen. 

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Handgemaakt

De kaft van het boek bestaat uit prachtig dik en glanzend 250 g/m² papier, met een luxe, gelamineerde afwerking. Met behulp van onze specialistische printmethodes, worden jouw foto's in HD-kwaliteit afgebeeld en zijn zelfs fijne lijntjes en details glashelder. Het liefdesboek wordt handgemaakt op bestelling en de rest van jouw 11 foto's worden bedrukt op hoogwaardig zijdeachtig papier. De foto's worden bedrukt op de linkerpagina en de bijhorende teksten worden rechts afgebeeld. Volledig intern gemaakt door onze ervaren boekenmakers; jouw gepersonaliseerde liefdesboek is echt een super uniek en liefdevol cadeau.

Voor Elke Gelegenheid

Deze liefdesboeken zijn de manier om een indruk achter te laten. Omdat je foto's de hele pagina in beslag nemen, is het belangrijk afbeeldingen te kiezen van een hoge kwaliteit. Kies voor een template dat aansluit bij het thema van het boek. Zo zijn bijvoorbeeld de templates "Omringd door Liefde" en "Valentijn" perfect wanneer je een huwelijksaanzoek wil doen of een gepersonaliseerd fotocadeau wil geven. Geef je het boek cadeau aan een vriend, dan zijn de "Glamoureus" of "Simpele Hartjes" chique en stijlvolle sjablonen. 

Wil jij een huwelijksaanzoek doen met behulp van een liefdesboek, zorg dan dat je de beste foto's kiest. Het boek wordt waarschijnlijk ook getoond aan je kinderen, of zelfs kleinkinderen. Creëer een verhaal met foto's en woorden die vertellen waarom je van iemand houdt, met op de laatste pagina de magische vraag "Wil je met me trouwen?" Natuurlijk zijn deze boeken niet alleen geschikt voor romantische boodschappen. Ook wanneer jij vrienden of familieleden wil verrassen met de aankondiging van je zwangerschap, is een gepersonaliseerd boek een leuke optie. Voorzie de laatste pagina van een foto van je positieve zwangerschapstest en geef dit aan jouw partner of familie wanneer de tijd rijp is. We weten zeker dat niemand het droog houdt.

Recentelijk Bekeken

Trending: