Gepersonaliseerde Cadeau Tags

Gepersonaliseerde Cadeau Tags

Ontwerp Je Eigen Cadeau Labels

Vanaf € 32,00

Maak je eigen gepersonaliseerde cadeau tags voor kerst, Sinterklaas, bruiloften of verjaardagen. Ontwerp ze online met je eigen foto's en tekst, geleverd in sets van 20 (per stuk of individueel ontworpen) met korting als je er meer bestelt. Met rood lint, metalen kettinkje of zonder bevestiging.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 6,99

 • Betaal na bezorgingKortingen

 • 1 € 32,00
 • 2 € 16,00 Elk (Opslaan € 32,00)
 • 5 € 14,00 Elk (Opslaan € 90,00)
 • 10 € 12,00 Elk (Opslaan € 200,00)

Bedrukte Cadeau Labels - Set van 20 

 • 3 maten, 300 g/m2 karton met coating aan beide kanten
 • Voor- en achterkant volledig bedrukt in full colour
 • Voeg je eigen afbeeldingen en een gepersonaliseerd bericht toe
 • Jouw ontwerp bedrukt in een set van 20 tags
 • Incl. rood lint, metalen kettinkje voor elke tag (of zonder, als je wilt)

Ontwerp Je Eigen Cadeau Tags Voor Kerst of Sinterklaas

Ontwerp gepersonaliseerde cadeau labels online met ons ontwerp systeem. Ga aan de slag als designer en voeg je eigen foto's, grafische afbeeldingen en tekst toe aan de voor- en achterkant van ons cadeau tag sjabloon. Omdat de labels relatief klein zijn (ongeveer de grootte van een visitekaartje) raden we je aan om het ontwerp eenvoudig en makkelijk leesbaar te houden. Ga aan de slag en ontwerp je eigen cadeau labels, ze zijn verkrijgbaar per set van 20. Elke set heeft èèn ontwerp, maar je kunt natuurlijk meerdere sets ontwerpen voor verschillende gelegenheden.

We gebruiken stevig, gelamineerd papier van 300 g/m2, volledige bedrukt met een levendige print. Tags voor gepersonaliseerde kerstcadeaus ontwerp je binnen enkele minuten. Klik hierboven op Start Ontwerpen en maak ze zelf, het is makkelijk en je kunt het gratis proberen. Je kunt elk label individueel ontwerpen, of kiezen voor 20 identieke tags. Dit is ideaal voor verjaardagen, kerst of Sinterklaas.  

Maten Cadeau Tags

Onze gepersonaliseerde cadeau tags zijn er in 3 verschillende maten:

 • Kleine tag = 55mm x 85mm
 • Medium tag = 55mm x 105mm
 • Grote tag = 55mm x 150mm

Gepersonaliseerde Kerst Cadeau Tags

Ontwerp je eigen cadeau labels voor kerst of Sinterklaas. Bereid je goed voor op de feestdagen en maak je eigen labels. Voeg een kerstgroet of winterlandschap toe aan al je kerstcadeaus. Leuk om online te ontwerpen en elke set cadeau labels wordt geleverd met 5 meter satijnen lint. Verras vrienden en familie deze Sinterklaas en kerst met je eigen cadeau labels.

Bedrukte Cadeau Tags voor Baby Showers en Verjaardagen

Heb je dit jaar veel bruiloften of verjaardagen? Ontwerp je eigen set cadeau labels bij Bags of Love. Elke kaart wordt aan beide zijden bedrukt met jouw originele ontwerp. Ontwerp een gepersonaliseerde tag voor een babyshower met afbeeldingen en een persoonlijk bericht. Wij bedrukken de labels zelf, inclusief satijnen lint. Perfect voor alle cadeaugelegenheden. Ontwerp een set cadeau labels voor verjaardagen met je eigen foto's en tekst. Leuk om zelf te ontwerpen, gepersonaliseerde labels zijn perfect voor de finishing touch. Wij bedrukken ze binnen een dag en jij kunt ze het hele jaar gebruiken.

Gepersonaliseerde Tags voor Wedding Favours

Onze tags zijn ideaal voor aan de presentjes voor je bruiloftsgasten. Ze worden geleverd in sets van 20, maar als dat niet genoeg is kun je er met korting meer bestellen. Als je bruiloft een thema, ontwerp of een foto heeft zijn deze labels perfect voor aan je wedding favours. Een foto van de bruid en gom? Alleen de namen? De keuze is aan jou, het is erg makkelijk om je eigen tags te ontwerpen en de afwerking is perfect. Je hoeft ze ook niet met de hand te schrijven, tenzij je dat zelf leuk vindt natuurlijk.

Let op: We raden je aan om iets lichtere kleuren, een patroon of een afbeelding te gebruiken als achtergrond van je cadeau tag. Effen, donkerdere kleuren kunnen ervoor zorgen dat je de snijlijn iets beter ziet.