Gepersonaliseerde Pantoffels Met Foto's

Gepersonaliseerde Pantoffels Met Foto's

Ontwerp Jouw Eigen Sloffen

Opslaan 17% Vanaf € 49,00 Was € 59,00

Ontwerp gepersonaliseerde pantoffels online met jouw foto's, afbeeldingen en tekst. Maak je pantoffels voor hem of haar, of voor de kids, bedrukt met tekst en foto's. Exclusief bij Bags of Love, wij printen het materiaal en snijden het dan op maat om er slippers van te maken voor de hele familie!

 • Klaar in 2 - 3 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 49,00
 • 2 € 47,00 Elk (Opslaan € 4,00)

Eigenschappen Gepersonaliseerde Pantoffels

 • Houdt warmte vast
 • Waterabsorberende kwaliteiten
 • Vilten antislipzool
 • Twee delen om te bedrukken
 • Zes maten, zes kleuren
 • Een jaar garantie op binnengebruik

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

slippers-size-chart

Handgemaakte Gepersonaliseerde Foto Pantoffels

Deze op maat gemaakte pantoffels zijn enorm comfortabel. Ze zijn gemaakt van zachte, warme, flexibele materialen die goed te bedrukken zijn. Ons team bedacht deze prachtige gepersonaliseerde slipper, die iedereen wel zou willen, van fashionista tot papa of mama. Onze op maat gemaakte pantoffels hebben twee gedeeltes om op te printen, dus het ontwerpen van deze gepersonaliseerde foto slippers is enorm leuk. Onze handgemaakte slippers worden bedrukt en genaaid in het speciale atelier van Bags of Love. Ze zijn gemaakt van dikke, flexibele materialen, zacht canvas en een antislip zool van vilt. Maak iets unieks met deze gepersonaliseerde pantoffels voor hem of haar, of voor allebei!

Gepersonaliseerde Slippers Voor Mannen

Als je op zoek bent naar unieke gepersonaliseerde pantoffels voor hem probeer dan onze unieke, op maat bedrukte slippers. Onze handgemaakte pantoffels zijn niet alleen erg leuk, maar ook een praktisch cadeau voor iedereen. Het perfecte cadeau voor vaderdag. Upload foto's van je familie, als je wil zelfs met namen, zodat hij weet dat deze slippers speciaal voor hem zijn gemaakt.

Gepersonaliseerde Pantoffels Als Uniek Cadeau Voor De Bruid en Bruidegom

Ben je uitgenodigd voor een speciale trouwerij of wil je het aanstaande echtpaar iets unieks geven? Heb je pantoffels nodig voor de bruidsmeisjes? Of een paar pantoffels voor de aanstaande bruid? Wat dacht je van deze gepersonaliseerde pantoffels met foto, voor op huwelijksreis? Ontwerp een matchend paar aangepaste slippers, met de namen van het gloednieuwe echtpaar. Als origineel cadeau, recht uit het hart, geef deze gepersonaliseerde pantoffels en ontdek hoe leuk het koppel dit zal vinden!

Reviews voor Reviews voor Pantoffels

Reviews voor Pantoffels Beoordeeld 4,7/5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen star star star starstar


bekijk alleMatentabel
  34 37 38 42 45
Maximum Voet Lengte in cm/inches 34 21,5 - 8,4
37 23 - 9
38 24 - 9,4
42 26,8 - 10,5
45 28,5 - 11,2


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk: