Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Reviews voor Zippo® Aansteker

Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Zippo® Aanstekers met Fotoprint

Bespaar 13% Vanaf € 69,00 Was € 79,00

Deze gepersonaliseerde Zippo® aansteker heeft een strak en stijlvol design en is een uniek & functioneel f...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Foto Aansteker

 • Officieel Zippo® product
 • Gepersonaliseerd op bestelling
 • Winddicht en navulbaar
 • Vervangbare lont & vuursteentjes
 • Volledig metalen constructie, klepje met scharnier
 • Kenmerkende Zippo® 'klik' sluiting

Onze gepersonaliseerde foto aansteker is een authentiek Zippo® product met afgeronde hoekjes. Navulbaar, betrouwbaar en aanbevolen; de Zippo® aanstekers worden geleverd in een geschenkdoosje.

Deze gepersonaliseerde Zippo® aanstekers hebben een metalen constructie, die zowel een exceptionele kwaliteit garandeert als er prachtig uitziet. De elegante matte finish van de print zorgt dat het ontwerp eruit springt, terwijl het geborstelde metaal de unieke aansteker een chique, glanzende uitstraling geeft. Onze bedrukte aanstekers zijn winddicht en hebben een stevige scharnierklepje; je kunt ze dus eenvoudig overal gebruiken. De semi-transparante inkten worden afgedrukt op een witte onderlaag, zodat de print duidelijk zichtbaar is en er geen zilver doorheen schijnt.
 • Druk je ontwerpen af op een echte Zippo® aansteker
 • Geborsteld metaal met afgeronde hoeken
 • Luxe print met matte finish
 • Scharniersluiting met klassieke Zippo® 'klik'
 • Winddicht en kan bijna overal gebruikt worden
 • Geleverd in een elegant geschenkdoosje
 • Gepersonaliseerde aanstekers, op bestelling bedrukt
 • Express levering mogelijk
 • Levenslange Zippo® garantie op de kwaliteit
 • Schoonvegen met droge doek
 • Geen minimale bestelhoeveelheden

Gepersonaliseerde Opvallende Aanstekers

Deze gepersonaliseerde aanstekers zijn prachtig cadeaus van hoge kwaliteit. Het is een unieke geschenk dat alle kwaliteiten bevat van misschien wel het meest bekende aanstekermerk, voorzien van jouw ontwerp. Met het herkenbare Zippo® 'klik' klepje aan de bovenkant en het metalen design, is deze gepersonaliseerde aansteker een speciale, unieke gift. 

Wie had ooit gedacht dat je zelfs aanstekers kon bedrukken? Nu heb jij de mogelijkheid om zelfs deze items een persoonlijk karakter te geven. Van familiefoto's tot een uniek kunstwerk of zelfs een liefdevol bericht; door jouw eigen aansteker te ontwerpen, kun jij personalisatie naar een hoger niveau tillen.

Op jouw aansteker zit de bekende levenslange Zippo® garantie. Je kunt het grootste deel van de onderdelen vervangen wanneer deze slijten (waaronder de vuursteen, veer, vulling en lont). Wanneer je zorgvuldig met het product omgaat, kan de print wel levenslang meegaan. Voorkom dat de aansteker in contact komt met sleutels of andere artikelen in je zak die beschadigingen kunnen veroorzaken. Laat de aansteker niet vallen, vooral niet op een harde ondergrond. Zorg ervoor dat aanstekervloeistof zo min mogelijk in aanraking komt met de print. Jouw gepersonaliseerde aansteker en de afdruk zijn super duurzaam en krasbestendig, maar wanneer ze in aanraking komen met scherpe of puntige objecten, dan kan dit krassen opleveren.


 

Officieel Zippo® product gepersonaliseerd door ons

Zippo® aanstekers worden gemaakt van hoogwaardig messing dat wordt ondergedompeld in nikkel. De voorkant van de gepersonaliseerde aansteker wordt bedrukt met jouw ontwerp met behulp van een specialistisch drukproces. De printtechnieken die we gebruiken leveren een krasbestendige print op, die zeker wel tegen een stootje kan. Laat de aansteker echter niet vallen en voorkom dat deze in aanraking komt met scherpe objecten.

Let op: De witte ruimtes in je ontwerp drukken wij niet af op het uiteindelijke product. De aansteker wordt echter voor het drukken voorzien van een witte onderlaag, waardoor deze delen alsnog de gewenste witte kleur zullen krijgen. Het uiteindelijke ontwerp beslaat de hele voorkant van de Zippo® aansteker en kan ook net iets over de randen heenlopen.

Onderhoud: Bezoek onze FAQ pagina om te zien hoe je de aansteker bijvult en de vuursteen vervangt. Pas op met open vuur. Sluit de deksel om het vuur uit te maken. Niet geschikt voor kinderen. Om veiligheidsredenen wordt jouw Zippo® leeg geleverd. Uitsluitend schoonmaken met een droge doek.

Jouw ontwerp op een echte Zippo® aansteker

Omdat het te bedrukken oppervlak relatief klein is raden we je aan om één foto, logo of afbeelding te kiezen, om de hoge kwaliteit en een gedetailleerde afwerking te garanderen. Als de aansteker een cadeau is kun je kiezen voor een bijzondere foto met een naam, een mooie boodschap of een leuke 'inside joke'. Als je een bedrijf hebt kun je ook een logo laten afdrukken op de aansteker, om indruk te maken en de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Wanneer jij jouw ontwerp maakt, moet je er rekening mee houden dat het klepje van de aansteker omhoog kan. Hoewel dit geen invloed heeft op de afdruk, is het belangrijk om te weten waar deze opening zich op je uiteindelijke design bevindt.

Onze gepersonaliseerde aansteker is een echt veelzijdig product, dat zowel praktisch als stijlvol is. Omdat het een echt Zippo® product ben je zowel verzekerd van een uitstekende kwaliteit als de bekende levenslange garantie van Zippo®. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en komt van pas op elk moment dat je een vuurtje nodig hebt. Als je gaat trouwen en een leuk cadeau zoekt voor jouw getuige, dan zijn gepersonaliseerde aanstekers zeker een goed idee, omdat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen. Ook voor verjaardagen, kerst en jubilea zijn deze winddichte aanstekers, bedrukt met jouw ontwerp, een geweldig cadeau-idee. 

Trending: