Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Foto Aansteker Zippo®

Vanaf € 47,00

Onze gepersonaliseerde Zippo® aansteker heeft een strak en stijlvol ontwerp, het is een uniek en nuttig fotocadeau. Je kunt je eigen aansteker ontwerpen als aandenken of voor een bijzondere gelegenheid. Jouw nieuwe gepersonaliseerde aansteker is authentiek Zippo® product, het is winddicht en navulbaar, dus kan steeds opnieuw gebruikt worden. Jouw ontwerp wordt aan een kant van de gepersonaliseerde aansteker gedrukt en de aansteker wordt geleverd in een geschenkblik dat je ook kunt personaliseren.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorging

Foto Aansteker

  • Officieel Zippo® product
  • Gepersonaliseerd op bestelling
  • Winddicht en navulbaar
  • Vervangbare lont & vuursteentjes
  • Volledig metalen constructie, klepje met scharnier
  • Kenmerkende Zippo® 'klik' sluiting

Reviews voor Aansteker

Aansteker Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Productinformatie Voor Gepersonaliseerde Aanstekers

Onze gepersonaliseerde foto aanstekers hebben een klassieke stijl met afgeronde hoeken. Ze zijn is iets smaller dan de standaard versie, waardoor de aansteker perfect in jouw jaszak of handtas past. De afmetingen zijn 36 mm breed x 56 mm hoog x 12 mm diep. Deze aanstekers zijn van messing met een laagje nikkel, ze zijn roestvrij en zien er prachtig uit. De elegante geborstelde metalen afwerking leent zich perfect voor opvallende prints, zodat de gepersonaliseerde aansteker een chique en glanzende afwerking krijgt. 

Onze bedrukte aanstekers zijn winddicht en hebben een stevige scharnierklepje; je kunt ze dus makkelijk overal gebruiken. Deze gepersonaliseerde aanstekers worden geleverd met een lontje en vuursteen. Ze zitten in een mooi blik dat je ook kunt personaliseren met een ander (of hetzelfde) ontwerp.

Op jouw aansteker zit levenslange Zippo® garantie. Je kunt het grootste deel van de onderdelen vervangen wanneer deze slijten (waaronder de vuursteen, veer, vulling en lont). De speciale print op de oppervlakte kan levenslang meegaan, wanneer deze op de juiste manier wordt onderhouden. Voorkom dat de aansteker in contact komt met sleutels of andere artikelen in jouw zak die beschadigingen kunnen veroorzaken. Laat de aansteker niet vallen, vooral niet op harde ondergronden. Zorg ervoor dat aanstekervloeistof zo min mogelijk in aanraking komt met de print. Jouw gepersonaliseerde aansteker en de afdruk zijn super duurzaam en krasbestendig, maar wanneer ze in aanraking komen met scherpe of puntige objecten, dan kan dit krassen opleveren.

Bezoek onze FAQ pagina om te zien hoe je de aansteker bijvult en de vuursteen vervangt. 

Hoe Bedrukken Jullie Mijn Gepersonaliseerde Aansteker? 

We drukken jouw ontwerp rechtstreeks op de voorkant van de aansteker, waaronder de body en het deksel. We bedrukken een kant en de afbeelding loopt iets door om de zijkanten. Als je dat wilt drukken we je ontwerp ook op de voorkant van het cadeaublik. Onze druktechnieken zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze gepersonaliseerde aanstekers dat we er 2 jaar garantie op geven.

Hoe Ziet De Print Op Mijn Foto Aansteker Eruit?

We maken gebruik van een gespecialiseerde afdrukmethode om je ontwerp rechtstreeks op de voorkant van de aansteker te drukken. Dit betekent dat de print slijtvast is omdat het in het geborstelde oppervlak van de foto aansteker gedrukt wordt.
 

Hebben Jullie Ontwerp Tips?

Omdat het te bedrukken oppervlak relatief klein is raden we je aan om een foto, logo of afbeelding te kiezen, om een hoge kwaliteit en een gedetailleerde afwerking te garanderen. Als de aansteker een cadeau is kun je kiezen voor een bijzondere foto met een naam, of een bijzonder boodschap of een leuk grapje tussen jullie. Als je een bedrijf hebt kun je ook voor een logo kiezen, om indruk te maken met je eigen merk.

Als je een ontwerp maakt moet je er rekening mee houden dat het deksel van de aansteker omhoog kan. Dit heeft geen invloed op de afdruk, maar je moet er bij het ontwerpen wel rekening mee houden waar de opening is. 


Gepersonaliseerde Aanstekers Zijn Geweldige Geschenken

Onze gepersonaliseerde aansteker is een echt veelzijdig product, het is handig en stijlvol. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en komt van pas op elk moment dat je een vuurtje nodig hebt. Als je gaat trouwen en een leuk cadeau zoekt voor jouw getuige, dan zijn gepersonaliseerde aanstekers zeker een goed idee, omdat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen. Ook voor verjaardagen, kerst en jubilea zijn deze aanstekers, bedrukt met jouw ontwerp, een leuk cadeau idee.
 

Een Gepersonaliseerde Aansteker Die Zorgt Dat Jij Opvalt

Wie had ooit gedacht dat je zelfs aanstekers kon bedrukken? Misschien wist je al wel dat er gegraveerde aanstekers verkrijgbaar zijn. Het probleem met deze aanstekers is echter, dat de ontwerpmogelijkheden beperkt zijn. Met onze bedrukte aansteker heb je de kans om het persoonlijker te maken. Van familiefoto's tot een uniek kunstwerk of een liefdevol bericht; deze aanstekers tillen personaliseren naar een nieuw niveau.
 

Verzorging: Pas op met open vuur. Sluit het deksel om het vuur uit te maken. Niet geschikt voor kinderen. 

Let op: door de gepersonaliseerde afwerking heeft het metaal van onze gepersonaliseerde aansteker met een lichte, natuurlijke structuur, wat karakter toevoegt aan het eindproduct. Als je de aansteker uit het metalen hoesje haalt om hem bij te vullen kun je wat corrosie of roest zien. Dit is de natuurlijke staat van het metaal nadat het met de standaard technieken in aanraking is gekomen. Dit zal de werking van de aansteker niet aantasten en ook niet afgeven; het is simpelweg het gevolg van het vormen van het metaal.

Dit vind je misschien ook leuk: