Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Gepersonaliseerde Zippo® Aanstekers

Foto Aansteker Zippo®

Vanaf € 47,00

Zippo logoJouw gepersonaliseerde Zippo® aansteker heeft een strak en stijlvol ontwerp en is een uniek en praktisch fotocadeau. Je kunt jouw eigen aansteker ontwerpen als aandenken of voor een bijzondere gelegenheid. Jouw nieuwe gepersonaliseerde aansteker is een authentiek Zippo® product, het is winddicht en navulbaar, dus kan steeds opnieuw gebruikt worden. Jouw ontwerp wordt aan een kant van de gepersonaliseerde aansteker gedrukt en de aansteker wordt geleverd in een geschenkblik dat je ook kunt personaliseren. We hanteren geen minimum bestelhoeveelheid.

Foto Aansteker

 • Officieel Zippo® product
 • Gepersonaliseerd op bestelling
 • Winddicht en navulbaar
 • Vervangbare lont & vuursteentjes
 • Volledig metalen constructie, klepje met scharnier
 • Kenmerkende Zippo® 'klik' sluiting

Onze gepersonaliseerde foto aansteker is een authentiek Zippo® product met afgeronde hoekjes. Navulbaar, betrouwbaar en aanbevolen; de Zippo® aanstekers worden geleverd in een geschenkdoos.

Deze gepersonaliseerde Zippo® aanstekers hebben een metalen constructie, dat zowel een exceptionele kwaliteit garandeert als er prachtig uitziet. De elegante geborstelde afwerking leent zich perfect voor opvallende prints en geeft tegelijkertijd de gepersonaliseerde aansteker een chique en glanzende afwerking krijgt. Onze bedrukte aanstekers zijn winddicht en hebben een stevige scharnierklepje; je kunt ze dus makkelijk overal gebruiken. De semi-transparante inkten, zorgen dat de geborstelde metalen afwerking door de print heen zichtbaar is. Ervaar hoe de reflectie van de aansteker verandert, wanneer je hem heen en weer beweegt en zie hoe jouw print lichter en weer donkerder wordt.
 • Bedruk jouw echte Zippo® aansteker met jouw ontwerp
 • Geborstelde afwerking met afgeronde hoeken
 • Scharnier klepje met klassieke Zippo® 'klik'
 • Winddicht en kan bijna overal gebruikt worden
 • Geleverd in een elegante cadeaudoos
 • Gepersonaliseerde aanstekers, op bestelling bedrukt
 • Express levering mogelijk
 • Levenslange Zippo® garantie op de kwaliteit
 • Geen minimale bestelhoeveelheden

Reviews voor Aansteker

Aansteker Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Gepersonaliseerde Opvallende Aanstekers

Deze gepersonaliseerde aanstekers zijn een prachtig cadeau van hoge kwaliteit. Het unieke cadeaus, gepresenteerd in een doosje, die alle kwaliteiten bevatten van misschien wel het meest bekende aanstekermerk, voorzien van jouw ontwerp aan de voorkant. Met de herkenbare Zippo® 'klik' klepje aan de bovenkant en het metalen design, is deze gepersonaliseerde aansteker een speciale, unieke gift. 

Wie had ooit gedacht dat je zelfs aanstekers kon bedrukken? Nu heb jij de mogelijkheid om zelfs aanstekers een persoonlijk karakter te geven. Van familiefoto's tot een uniek kunstwerk of zelfs een liefdevol bericht; door jouw eigen aansteker te ontwerpen, kun jij personalisatie naar een hoger niveau tillen.

Op jouw aansteker zit de bekende levenslange Zippo® garantie. Je kunt het grootste deel van de onderdelen vervangen wanneer deze slijten (waaronder de vuursteen, veer, vulling en lont). De speciale print op de oppervlakte kan levenslang meegaan, wanneer deze op de juiste manier wordt onderhouden. Voorkom dat de aansteker in contact komt met sleutels of andere artikelen in jouw zak die beschadigingen kunnen veroorzaken. Laat de aansteker niet vallen, vooral niet op harde ondergronden. Zorg ervoor dat aanstekervloeistof zo min mogelijk in aanraking komt met de print. Jouw gepersonaliseerde aansteker en de afdruk zijn super duurzaam en krasbestendig, maar wanneer ze in aanraking komen met scherpe of puntige objecten, dan kan dit krassen opleveren.


 

Officieel Zippo® product gepersonaliseerd door ons

We maken gebruik van een gespecialiseerde afdrukmethode voor metaal, om je ontwerp rechtstreeks op de voorkant van de Zippo® aansteker af te drukken. De print op jouw aansteker loopt niet helemaal door tot de randen. Dit wordt bewust zo gedaan, omdat je hierdoor de klassieke rond rondom jouw print krijgt en deze niet doorloopt tot over de randen. Onze printtechnieken zijn krasbestendige methodes, wat betekent dat ze wel tegen een stootje kunnen. Laat de aansteker echter niet vallen en voorkom dat deze in aanraking komt met scherpe objecten.

Let op: De witte ruimte in jouw ontwerp drukken wij niet af en op het uiteindelijke product zal deze dus een zilveren kleur hebben.

Onderhoud: Bezoek onze FAQ pagina om te zien hoe je de aansteker bijvult en de vuursteen vervangt. Pas op met open vuur. Sluit het deksel om het vuur uit te maken. Niet geschikt voor kinderen. Om veiligheidsredenen wordt jouw Zippo® leeg geleverd. Uitsluitend schoonmaken met een droge doek.

Jouw ontwerp op een echte Zippo® aansteker

Omdat het te bedrukken oppervlak relatief klein is raden we je aan om een foto, logo of afbeelding te kiezen, om een hoge kwaliteit en een gedetailleerde afwerking te garanderen. Als de aansteker een cadeau is kun je kiezen voor een bijzondere foto met een naam, een mooie boodschap of een leuke 'inside joke'. Als je een bedrijf hebt kun je ook voor een logo kiezen, om indruk te maken en de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.

Wanneer jij jouw ontwerp maakt, moet je er rekening mee houden dat het klepje van de aansteker omhoog kan. Hoewel dit geen invloed heeft op de afdruk, is het belangrijk om te weten waar deze opening zit, bij jouw uiteindelijke design.

Onze gepersonaliseerde aansteker is een echt veelzijdig product, dat zowel praktisch als stijlvol is. Omdat het een echt Zippo® product ben je zowel verzekerd van een uitstekende kwaliteit als de bekende levenslange garantie van Zippo®. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en komt van pas op elk moment dat je een vuurtje nodig hebt. Als je gaat trouwen en een leuk cadeau zoekt voor jouw getuige, dan zijn gepersonaliseerde aanstekers zeker een goed idee, omdat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen. Ook voor verjaardagen, kerst en jubilea zijn deze winddichte aanstekers, bedrukt met jouw ontwerp, een leuk cadeau idee. 

Dit vind je misschien ook leuk: