Terug naar Site

Luxe zijden sjaal, met de hand gemaakt

Luxe zijden sjaal, met de hand gemaakt

Jouw ontwerp op een sjaal van echte zijde

Bespaar 10% Vanaf € 35,00 Was € 39,00

Verwen jezelf of een geliefde met onze prachtige zijden crêpe satijnen gezoomde sjaals en omslagdoeken. Onze fantastisch sjaals worden bedrukt en genaaid in ons eigen atelier, zijn gemaakt van 100% echte zijde en hebben een prachtig zacht en zweverig gevoel. Onze zijden sjaals zijn populair bij mode en textiel ontwerpers en een perfect cadeau voor een 12e trouwdag. Upload je ontwerp, foto, tekst of collage en laat je sjaal precies maken zoals jij wil.

 • Klaar voor verzending in 2-4 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

Eigenschappen Gepersonaliseerde Sjaal

 • Sjaal in 4 maten
 • Kies uit 5 stoffen
 • Rand tot rand bedrukt
 • Full colour print aan een kant
 • Twee zoomopties
 • Drie jaar garantie

Onderhoudsinstructie

Wassen op 30°C

 • Wassen op 30 graden
 • Lage temperatuur
 • Droogtrommel
 • Niet uitwringen

Zijde Stofrichting

Hou er rekening mee de structuur van de stof kan leiden tot een licht golvende rand, te zien aan 2 zijden van de omgezoomde stof. Dit komt door de natuurlijke zachtheid van de zijde. 

De perfecte aanvulling op je garderobe

Een echte zijden sjaal is een klassiek kledingstuk om te bezitten en een must voor de meeste dames. We hebben ze in drie maten en een oneindige reeks van kleuren en ontwerpen, omdat jij degene bent die het ontwerp maakt, een geweldig cadeau of om je eigen ​​garderobe aan te vullen. Gebruik jouw foto's of ontwerpen, en onze on-line tool om een ​​montage  te creëren van een speciale gebeurtenis.

Met een gepersonaliseerde cadeauverpakking

Onze echt zijden sjaal is zo bijzonder, dat we vinden dat hij het verdient om op een speciale manier gepresenteerd te worden! Als je zijden sjaal een cadeau is (of als je hem cadeau wil doen aan jezelf), waarom maak je er dan geen luxe gepersonaliseerd blik bij? Als je je zijden sjaal ontwerpt, kun je de verpakking kiezen en een van de opties is een op maat gemaakt blikje. Je kunt een ontwerp maken voor op het deksel van dit stijlvolle blik om bij het ontwerp van de sjaal te passen - of laat een persoonlijke boodschap achter voor de persoon die je cadeau ontvangt. Gebruik het blik om je zijden sjaal in op te bergen of gebruik hem voor leuke herinneringen of souvenirs. De keuze is aan jou!

De keuze van ontwerpers

Zoveel ontwerpers maken gebruik van onze diensten dat we kunnen zeggen dat we de topkeuze zijn voor het ontwerpen en bedrukken van zijden sjaals. Ontwerpers houden van de top kwaliteit zijde we gebruiken en het verbazingwekkende pigmentinkt proces en de methoden die we gebruiken om heldere, levendige kleuren in de zijdevezels te drukken. Perfect voor de startende ontwerper. Ontwerp je zijden sjaals voor je kledinglijn of pop-up winkel. Geen minimum bestelling hier.

Klassiek 12e huwelijksdag cadeau - Zijden Sjaal

Ontwerp een handgemaakte zijden sjaal en laat hem bedrukken om je 12e trouwdag te markeren. De zijden sjaal is het meest klassieke cadeau voor een 12e trouwdag voor je vrouw of man. Kies een speciale foto of collage of schrijf iets om de twaalf jaar huwelijk te markeren. Echte zijde is het klassieke twaalfde huwelijksjaar materiaal en je kunt het speciaal voor de gelegenheid laten bedrukken om een ​​uniek geschenk voor je 12e trouwdag te laten maken.

Let op: deze prachtige zijden sjaal is 100% natuurlijk, dus geen chemicaliën zijn op de vezels gebruikt. Dit houdt in dat stof de parelachtige, gedempte basiskleur behoud wanneer het met je ontwerpen wordt afgedrukt. De kleuren zijn nog steeds rijk, maar minder intens dan polyester stoffen. Om meer verzadigde kleuren op echt zijden af te drukken, raden wij je aan om het contrast van je ontwerp te vergroten of voor onze Silk Sensation, een gemixed polyester materiaal, te gaan. Als je twijfelt, raden we je altijd aan om eerst een afdruksamples of een Stof Stalen Pakket te bestellen om te zien hoe kleuren op echte zijde komen en hoe de stoffen aanvoelen.

Verzorging: Wij adviseren de stomerij. Een delicate weefsel moet met zorg worden behandeld om een ​​lange levensduur te garanderen. 

Houd er bij het bestellen rekening mee dat natuurlijke stoffen een grotere krimpwaarde hebben dan stoffen op polyesterbasis. De gemiddelde krimpwaarde ligt tussen de 2 en 8%.

Reviews voor Sjaal - Zijde & Chiffon

Sjaal - Zijde & Chiffon Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 18 klantbeoordelingen star star star starstar


bekijk alle

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending: