Terug naar Site
Gepersonaliseerd Mondkapje (2-4 stuks)

Reviews voor Gepersonaliseerde Mondkapjes

Gepersonaliseerd Mondkapje (2-4 stuks)

Mondkapjes Bedrukken - 2 of 4 stuks

Vanaf € 29,00

Hoewel mondmaskers de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden, is de verkoop van deze maskers recentelijk enorm gestegen. Of je nu jeze...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2-3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken Gepersonaliseerde Mondmaskers

 • Set van twee of vier stuks, apart te ontwerpen
 • Klassiek model met elastiek
 • Vier maten - voor mannen, vrouwen & kinderen
 • Gemaakt van ademend materiaal
 • Machinewasbaar (30-60 C°) & herbruikbaar
 • Handgemaakt op bestelling, ruim aanbod

Creëer een comfortabel gepersonaliseerd mondkapje, op bestelling bedrukt met jouw eigen design.

Bedek je mond en neus op modieuze wijze en creëer een gepersonaliseerd mondmasker met jouw eigen print. Een geweldig accessoire voor fietsers of motorrijders die niet hun hele gezicht en nek willen bedekken en voor iedereen die graag een statement wil maken. Deze bedrukte mondkapjes zijn comfortabel en volledig naar wens te personaliseren. Ze worden geleverd in een set van twee of vier stuks, die jij kunt voorzien van verschillende ontwerpen. De mondkapjes kunnen machinaal gewassen worden op 30°C tot 60°C. Verkrijgbaar in small, medium, large of XL (Raadpleeg onze maattabel om de juiste maat te bepalen).
 • Set van twee of vier stuks
 • Ontwerp elk individueel masker
 • Verkrijgbaar in S, M, L & XL
 • Geschikt voor de hele familie, incl. kinderen
 • Latexvrij mondkapjes
 • Klassiek model met elastiek
 • Zachte, ademende stof
 • Bedrukt met milieuvriendelijke inkten
 • Machinewasbaar tot 60°C
 • Gaan tot wel 100 wasbeurten mee
 • Volledig herbruikbaar
 • Voelt comfortabel aan op het gezicht
 • Handgemaakt op bestelling, grote voorraad
 • Volledig bedrukt met patroon, logo, tekst of foto's
 • Raadpleeg onze maattabel om de juiste maat te bepalen

Onderhoudsinstructies

Machinewasbaar en volledig herbruikbaar. Wassen op max. 60°C en uithangen (droogt snel).

 • Wassen op 60 graden
 • Wassen op 140 Fahrenheit
 • Hangend drogen

Wat is de juiste maat mondkapje voor jou?

 1. Meet het aantal centimeter van je neusbrug tot achter je oog 
 2. Meet het aantal centimeter van je neusbrug tot onder je kin
 3. Raadpleeg onze maattabel. Als je twijfelt tussen twee maten, adviseren we de grootste maat te bestellen.

Hoe draag je jouw gepersonaliseerde mondkapje?

Onze maskers zijn speciaal ontworpen voor het gezicht en kunnen maar op één manier worden gedragen. Ze hebben een hogere rand op de plek waar je neus zit en zijn aan de onderkant iets ronder, om je kin het nodige comfort te bieden. Elk masker wordt voorzien van een etiket, waarop met een pijl staat aangegeven wat de bovenkant van het masker is. Dit etiket vind je aan de linker-binnenkant van het masker. Indien gewenst kun je het etiket er eenvoudig afknippen.

Onze producten worden handgemaakt op bestelling. We adviseren dan ook de maskers te wassen voor gebruik en tijdens het dragen van het kapje het gezicht zo min mogelijk aan te raken.

Plaats het kapje - met schone handen - over je neus en mond en plaats de elastieken banden om je oren. Zorg dat de stof je neus, mond en kin volledig bedekt. Knijp vervolgens licht in de stof, op de plek waar je neus zit, om te zorgen dat het masker zich comfortabel aan jouw gezicht aanpast.

Verwijder het masker door eerst de lussen van je oren af te halen. Vermijd aanraking met de voorkant van het mondkapje. Was het kapje na gebruik.
 

Wasvoorschrift Gepersonaliseerde Mondkapjes

Voor maximale bescherming is het van belang het masker altijd te wassen na gebruik. Ze worden geleverd in sets van 2 of 4 stuks, waardoor je ze handig af kunt wisselen. De maskers zijn wasmachinebestendig (tot 60 graden), maar niet geschikt voor machinaal drogen. Je kunt de mondkapjes terug in de gewenste vorm brengen, door de ene kant van het elastiek stevig vast te houden met één hand en met de andere hand voorzichtig aan de andere elastieken lus te trekken. Herhaal dit, indien nodig, 2-3 keer.
 

Groothandelsbestelling, Studentenkorting & Dropshipping

Dit is de perfecte tijd om gepersonaliseerde mondkapjes te creëren voor jouw dropshipping- of groothandelsbedrijf. Combineer comfort met mode, door je klanten een uniek item te bieden dat ze wat rust geeft in hectische tijden. Voeg bedrukte mondmaskers toe aan je collectie en breid je assortiment uit met deze nieuwe & noodzakelijke mode-items.

De mondkapjes worden geleverd in sets vanaf twee stuks. Houd er rekening mee dat grotere bestellingen meer tijd in beslag nemen.

Tip: Wanneer je een groot aantal mondkapjes wil bestellen, adviseren we eerst een sample of kleine bestelling te plaatsen. Zo kun je de structuur, printkwaliteit en de maat van de maskers van dichtbij te ervaren.

NB: Deze maskers zijn NIET geschikt voor medisch gebruik (en vallen dus niet onder de door de World Health Organisation (WHO) geadviseerde maatregelen omtrent infectiepreventie; FFP2 N95). Er is dan ook niet bewezen dat het dragen van het masker bescherming biedt in de actuele situatie. Schaf deze maskers dan ook NIET aan, wanneer je gelooft dat ze jou beschermen tegen het Corona-virus. De maskers zijn eerder bedoeld om anderen te beschermen en daardoor de verspreiding te verminderen. We adviseren de maskers regelmatig, idealiter zelfs dagelijks, te wassen, om te zorgen dat ze fris en hygiënisch blijven. Om hygiënisch redenen kunnen de maskers niet geretourneerd worden.

Meet Jezelf Op Om De Juiste Maat Te Bepalen Face Mask
  Small Masker Medium Masker Large Masker Extra Large Masker
Lengte 1: Midden neus tot achter oor (één kant) Small Masker 13 - 14,9 cm
5,1 - 5,8 "
Medium Masker 15 - 16,9 cm
5,9 - 6,6 "
Large Masker 17 - 18,9 cm
6,7 - 7,4 "
Extra Large Masker 19 - 20,9 cm
7,5 - 8,2 "
Lengte 2: Midden neus tot net onder je kin (max.) Small Masker 11 - 11 cm
4,3 - 4,3 "
Medium Masker 12,5 - 12,5 cm
4,9 - 4,9 "
Large Masker 14 - 14 cm
5,5 - 5,5 "
Extra Large Masker 15,5 - 15,5 cm
6,1 - 6,1 "
 • Lengte 1: Midden neus tot achter oor (één kant) Midden neus tot achterkant oor (één kant)
 • Lengte 2: Midden neus tot net onder je kin (max.) Midden neus tot net onder de kin


Handgemaakt op Bestelling

Elk individuele gepersonaliseerde mondmasker wordt op bestelling gemaakt in onze faciliteit. Je ontwerpen worden rechtstreeks op de stof gedrukt, met behulp van een infusietechniek die zorgt dat de milieuvriendelijke inkten tot diep in de vezels van de stof doordringen. Dit levert een duurzame print op, die lang mooi blijft. Het mondkapje blijft er mooi uitzien, was na was.

Na het afdrukken wordt het modieuze masker op maat geknipt een aan elkaar genaaid door onze deskundige naaisters. Het unieke gepersonaliseerde kapje wordt tot slot voorzien van twee elastieken bandjes die je om je oren kunt dragen.

Omdat elk mondmasker handgemaakt wordt op bestelling, adviseren we deze te wassen voor gebruik.

"Too glam to give a damn"

Door zelf mondmaskers te ontwerpen, kun jij jouw mond en neus op unieke wijze bedekken. Kies voor een ontwerp met een pakkende slogan, om een echt fashion statement te maken - denk bijvoorbeeld aan het masker dat Billie Eilish droeg tijdens de Grammy Awards. Laat je creativiteit de vrije loop en laat de accessoires bedrukken met unieke designs, die jouw persoonlijkheid weergeven en perfect bij je outfits passen.

Door teksten, foto's en ontwerpen toe te voegen kun jij een gepersonaliseerd mondmasker creëren dat aan al jouw wensen voldoet.

De mondkapjes worden geleverd in een set van twee of vier stuks, maar je kunt elk masker voorzien van een uniek ontwerp. Kun jij niet kiezen uit al je ontwerpen of patronen? Ontwerp dan vier verschillende mondkapjes. NB: Wil jij alle mondkapjes voorzien van hetzelfde ontwerp, dan moet je deze aan elk masker toevoegen in onze designinterface.

Trending: