Deadlines voor Bestellingen voor de Feestdagen

We hebben veel ervaring met kerstcadeaus en we kunnen ze gegarandeerd voor de kerst leveren. We bestaan al sinds 2003 en door onze ervaring hebben we een perfecte tijdige service met gegarandeerde bezorging voor kerstmis. We hebben zelfs last minute bestellingen.

Tijdens de kerstperiode zijn deze levertijden leidend, niet de andere levertijden op onze pagina's. Normale bestel- en productietijden zijn weer van toepassing vanaf 2 januari 2024.

We raden je aan om voor Expres Bezorging te kiezen in plaats van Standaard bij het plaatsen van je bestelling om zeker te zijn van een tijdige bezorging. 

Productietijd van Product Laatste dag om te bestellen
Cadeaubon Bestel voor 24 december en ontvang de cadeaubon direct via email
Dezelfde dag producten Bestel vor 12 uur op 21 dec en selecteer Express Levering
1-2 dagen producten Bestel op 18 dec en selecteer Express Levering
2-3 dagen producten Bestel op 17 dec en selecteer Express Levering
3-5 dagen producten Bestel op 15 dec en selecteer Express Levering

Wij Maken Alles Zelf

Waar andere bedrijven de moed opgegeven hebben, alles al uitverkocht is of ze gewoon niet op tijd kunnen leveren voor Kerstmis, kunnen en doen wij dat wel! Wij maken alle producten op bestelling in ons eigen atelier, zodat jij er zeker van kunt zijn dat we de producten op tijd kunnen maken en bedrukken zonder dat we afhankelijk zijn van derden. Als je overweegt om ergens anders te bestellen kun je navragen of ze op hun eigen locatie produceren. Zo niet, dan zijn ze misschien niet op tijd.

Bestel zo snel mogelijk - als wij je bestelling eerder ontvangen heb jij je product eerder in huis. Bekijk onze lijst met deadlines voor een gegarandeerde levering voor Kerstmis. Deze datums tonen wanneer je moet bestellen om je product op tijd te ontvangen. Voor bestellingen ná de datums hierboven kunnen we niet beloven dat je bestelling er is voor de kerst, natuurlijk doen we wel ons best! Het is mogelijk dat het lukt, we kunnen het alleen niet garanderen.