• Terug ·
 • Premium Leren Sleutelhanger
Gepersonaliseerde Premium Sleutelhanger

Gepersonaliseerde Premium Sleutelhanger

Gepersonaliseerde Luxe Sleutelhanger

Vanaf € 51,00

Deze gepersonaliseerde premium sleutelhanger is een prachtig handgemaakt product, dat je volledig naar wen...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Designer Sleutelhangers

 • 5 vormen: rond, rechthoek, ovaal, capsule of hart
 • Gemaakt van glad of getextureerd nappaleer
 • Dubbelzijdig bedrukt dus veel ontwerpruimte
 • Gekleurde stiksels en bijpassende rand
 • Perfect housewarming of geslaagd cadeau
 • Eenvoudig schoon te maken

Creeer jouw eigen gepersonaliseerde premium sleutelhanger en verlies je sleutels nooit meer uit het oog.

Versier je luxe sleutelhanger met je favoriete foto's en raak je sleutelbos nooit meer kwijt. Onze designer sleutelhangers zijn volledig naar wens aan te passen. Zo kun je de vorm, het materiaal, de kleur metaal en de kleur van de naden kiezen.
 • Perfect housewarming cadeau voor familie en vrienden
 • Gemaakt van hoogwaardig nappaleer
 • Verkrijgbaar in vijf vormen: rechthoek, rond, ovaal, capsule of hart
  • Hart: 7,7 cm x 7,5 cm, 15 g
  • Rond: 6,5 cm, 11 g
  • Rechthoek: 7,5 cm x 5,7 cm, 12 g
  • Ovaal: 9 cm x 5 cm, 20 g
  • Capsule: 9 cm x 4,5 cm, 20 g
 • Kies uit 5 kleuren stiksel & rand
 • Geleverd met goud- of zilverkleurige details
 • Leren randen worden zorgvuldig met de hand geverfd
 • Kies voor dubbelzijdige afdruk voor nog meer ontwerpruimte
 • Afgewerkt met sleutelring
 • Schoonmaken met vochtig doekje

Onderhoudsinstructies

Alleen schoonvegen.

 • Afvegen
 • Niet Wassen

Een gepersonaliseerde premium sleutelhanger - het cadeau voor iedereen

Met deze gepersonaliseerde luxe sleutelhanger is een geweldig item om een vriend of familielid mee te verrassen die net een nieuw huis of nieuwe auto heeft gekocht. Laat de premium sleutelhangers bedrukken met hun favoriete vakantiekiekjes of foto's van hun trouwe viervoeter. Je kunt tevens een motiverende quote of leuke slogan laten afdrukken op je leren sleutelhanger.

Duurzaam nappaleer

Je gepersonaliseerde designer sleutelhangers worden gemaakt van nappaleer. Ze zijn verkrijgbaar in leer met een gladde of getextureerde afwerking; je kunt de verschillende afwerkingen bekijken tijdens het ontwerpproces.

Het nappaleer dat we gebruiken is van extreem goede kwaliteit. Het materiaal is zeer licht en perfect om met jouw ontwerpen te bedrukken. De inkten dringen diep door tot in de vezels, wat een duurzame print oplevert die er niet afslijt.

Jouw foto's, onze ervaren vakmensen

Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst, gaan onze ervaren leerwerkers en coupeuses aan de slag om jouw premium sleutelhanger te maken. De items worden volledig handgemaakt op bestelling.

Als eerste worden je foto's afgedrukt op het materiaal van jouw keuze: glad of getextureerd leer. De twee stukken leer worden dan in een ronde, rechthoekige, ovale of harten vorm geknipt, afhankelijk van jouw voorkeur. Deze randen van deze stukken worden met de hand geverfd in de kleur die jij hebt geselecteerd tijdens het ontwerpproces. We voorzien de randen van meerdere lagen verf, zodat de kleur krachtig en helder overkomt.

Vervolgens worden de twee stukken aan elkaar genaaid en voorzien van een sponsachtige vulling. Dit geeft je gepersonaliseerde luxe sleutelhanger een premium uitstraling. Tot slot wordt de metalen sleutelring toegevoegd en het geheel dichtgenaaid.

Na een laatste check door ons kwaliteitsteam wordt de gepersonaliseerde designer sleutelhanger naar jou verzonden.

Hoe ontwerp je jouw gepersonaliseerde premium sleutelhanger?

Wanneer jij een gepersonaliseerde luxe sleutelhanger wil ontwerpen, heb je een verscheidenheid aan opties. In onze designinterface kun je met behulp van de 'bekijk product' optie tijdens elke stap bekijken hoe de veranderingen eruit komen te zien.

1. Bepaal welke foto's/teksten je wil gebruiken

Voordat je de vorm en kleur van je gepersonaliseerde premium sleutelhanger kiest, is het belangrijk te bepalen welke foto je op het product wil laten afdrukken. Hier kun je vervolgens eenvoudig de vorm en kleur op aanpassen. Vergeet niet dat je beide kanten van de gepersonaliseerde designer sleutelhangers kunt ontwerpen. Kies voor verschillende foto's, of voorzie een zijde van een lief bericht. Bij alle vormen bevindt er zich een klein opening boven in het ontwerp, waar de sleutelring doorheen wordt gehaald. Zorg dat belangrijke details van de afbeelding zich niet op deze opening bevinden. Over het algemeen adviseren we om gezichten en details zo centraal mogelijk op de sleutelhanger te plaatsen, zodat ze niet wegvallen in de randen of naden.
 

2. Selecteer de gewenste vorm

De gepersonaliseerde premium sleutelhanger is verkrijgbaar in vijf verschillende vormen. Selecteer de gewenste vorm hanger in ons designinterface en houd hierbij rekening met je ontwerp en de gelegenheid. Wanneer je een sleutelhanger maakt voor Valentijnsdag, dan is het hartvormige accessoire een perfecte keuze. Wil je juist een groepsfoto laten afdrukken op het leer, dan is de rechthoekige of capsulevormige hanger misschien een betere optie. De ronde en ovale sleutelhangers zijn juist weer geschikt voor een foto van je huisdier of je favoriete vakantiekiekje.
 

3. Kies de soort afwerking

Onze luxe leren sleutelhangers orden gemaakt van twee stukken nappaleer. Je kunt echter zelf de finish van het leer selecteren. Kies voor glad leer, wanneer je een platte basis wil voor je print of selecteer de getextureerde optie, wanneer je graag een sleutelhanger wil met een authentieke leren uitstraling - met natuurlijke vouwen. In de designinterface kun je bekijken hoe je ontwerp op beide afwerkingen eruit komt te zien.
 

4. Selecteer de kleur rand & stiksel

Nadat je een foto, vorm en finish hebt gekozen, zijn er nog een paar keuzes die je moet maken om je gepersonaliseerde designer sleutelhanger helemaal af te maken. De randen van elk stuk leer worden met de hand geverfd en de sleutelhangers worden afgewerkt met zichtbare naden langs de rand. De rand en naden zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, crème, rood, blauw of bruin.
 

5. Kies tot slot de kleur metaal

De sleutelringen en details zijn verkrijgbaar in twee kleuren - goud en zilver. Kies de kleur die het beste past bij jouw sleutelbos of baseer je keuze juist op de foto die op de sleutelhanger wordt afgedrukt. Ook deze wijzigingen kun je eenvoudig bekijken via onze preview-functie, alvorens je een bestelling plaatst.

Wanneer jij helemaal tevreden bent met je ontwerp, kun jij je order plaatsen - wij gaan meteen voor je aan het werk.

Trending: