Terug naar Site

Gepersonaliseerde MacBook Hoes

Gepersonaliseerde MacBook Hoes

Bedrukte MacBook Air Cover Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 52,50

Ontwerp je eigen MacBook hoes en bescherm je laptop in stijl. Hij is gemaakt van dik, sponsachtig Neopreen en beschermt je Apple product tegen krassen en beschadigingen als je onderweg bent. Deze bedrukte MacBook hoes is er in 2 maten, voor 13" of 11", en hij past perfect. Hij is aan de voor- en achterkant bedrukt met jouw unieke foto's en je kunt uit 4 kleuren kiezen voor de bies.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 52,50
 • 2 € 49,50 Per Stuk (Bespaar € 6,00)

Eigenschappen Gepersonaliseerde MacBook Air Hoes

 • Dik, beschermend Neopreen
 • Protects from scratches and wear
 • 2 maten: 13" en 11"
 • Bedrukt aan de voor- en achterkant
 • Kies uit 4 kleuren bies
 • Handgemaakt

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Productinformatie Gepersonaliseerde MacBook Cover 

Deze gepersonaliseerde MacBook Air cover beschermt jouw laptop op de meest stijlvolle manier. Dit geweldige cadeau is aan beide zijden bedrukt met jouw unieke foto's en ontwerpen. We gebruiken sponsachtig neopreen dat jouw gadget moeiteloos beschermt tegen krassen, voor de 13" en 11" MacBook Air

Reinigen: Jouw gepersonaliseerde neopreen MacBook Air hoes kun je gemakkelijk schoonvegen met een vochtig doekje. 

Jouw gepersonaliseerde MacBook cover wordt met de hand gemaakt, door onze ervaren textielspecialisten in ons eigen atelier. We bedrukken 2 afzonderlijke lagen Neopreen, zodat je de voor- en achterkant helemaal zelf kunt ontwerpen. Het materiaal wordt met de hand gesneden en genaaid. De zoom is afgewerkt met een bies, je kunt kiezen uit de kleuren zwart, groen, steen of kastanje. De rits loopt om het hoekje, dus je kunt je laptop er makkelijk uit pakken.


Hebben Jullie Ontwerptips?

Wij maken je hoes helemaal met de hand, dus je kunt de voor- en achterkant helemaal zelf ontwerpen. Maak je eigen MacBook hoes met verschillende stijlen voor de voor-en achterkant, zoals je favoriete foto aan de ene, en je favoriete quote aan de andere kant. Dit is ook een leuk idee voor een verjaardags- of kerstcadeau.


Inspiratie Om Je Eigen MacBook Hoes Te Ontwerpen

Druk de naam van je man op èèn kant en een familiefoto op de andere kant zodat hij ook op zijn werk aan jullie denkt. Een gepersonaliseerde MacBook cover zoals deze wordt zeker zijn nieuwe favoriete accessoire op kantoor.

Je kunt je geliefde ook verrassen met een gepersonaliseerde MacBook Air Hoes met een tekening van jullie kind. Dit lieve cadeau is schattig en origineel en daarnaast ook nog eens praktisch.

Als je gek bent op je huisdier kun je ook je eigen MacBook hoes ontwerpen met een leuke foto van je viervoeter. Zo maak je je werk- of schooldag een stuk leuker!


Kwantumkorting

Zoals bij veel van onze producten krijg je ook op onze gepersonaliseerde MacBook hoezen een kwantumkorting, ontwerp ze voor de hele familie of het hele kantoor en bespaar geld.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: