Gepersonaliseerde MacBook Hoes

Gepersonaliseerde MacBook Hoes

Bedrukte MacBook Air Cover

Vanaf € 65,00

Ontwerp je eigen MacBook hoes en bescherm je laptop in stijl. Hij is gemaakt van dik, sponsachtig Neopreen...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Eigenschappen Gepersonaliseerde MacBook Air Hoes

 • Dik, beschermend Neopreen
 • Protects from scratches and wear
 • 2 maten: 13" en 11"
 • Bedrukt aan de voor- en achterkant
 • Kies uit 4 kleuren bies
 • Handgemaakt

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Productinformatie Gepersonaliseerde MacBook Cover 

Deze gepersonaliseerde MacBook Air cover beschermt jouw laptop op de meest stijlvolle manier. Dit geweldige cadeau is aan beide zijden bedrukt met jouw unieke foto's en ontwerpen. We gebruiken sponsachtig neopreen dat jouw gadget moeiteloos beschermt tegen krassen, voor de 13" en 11" MacBook Air

Reinigen: Jouw gepersonaliseerde neopreen MacBook Air hoes kun je gemakkelijk schoonvegen met een vochtig doekje. 

Jouw gepersonaliseerde MacBook cover wordt met de hand gemaakt, door onze ervaren textielspecialisten in ons eigen atelier. We bedrukken 2 afzonderlijke lagen Neopreen, zodat je de voor- en achterkant helemaal zelf kunt ontwerpen. Het materiaal wordt met de hand gesneden en genaaid. De zoom is afgewerkt met een bies, je kunt kiezen uit de kleuren zwart, groen, steen of kastanje. De rits loopt om het hoekje, dus je kunt je laptop er makkelijk uit pakken.


Hebben Jullie Ontwerptips?

Wij maken je hoes helemaal met de hand, dus je kunt de voor- en achterkant helemaal zelf ontwerpen. Maak je eigen MacBook hoes met verschillende stijlen voor de voor-en achterkant, zoals je favoriete foto aan de ene, en je favoriete quote aan de andere kant. Dit is ook een leuk idee voor een verjaardags- of kerstcadeau.


Inspiratie Om Je Eigen MacBook Hoes Te Ontwerpen

Druk de naam van je man op èèn kant en een familiefoto op de andere kant zodat hij ook op zijn werk aan jullie denkt. Een gepersonaliseerde MacBook cover zoals deze wordt zeker zijn nieuwe favoriete accessoire op kantoor.

Je kunt je geliefde ook verrassen met een gepersonaliseerde MacBook Air Hoes met een tekening van jullie kind. Dit lieve cadeau is schattig en origineel en daarnaast ook nog eens praktisch.

Als je gek bent op je huisdier kun je ook je eigen MacBook hoes ontwerpen met een leuke foto van je viervoeter. Zo maak je je werk- of schooldag een stuk leuker!


Kwantumkorting

Zoals bij veel van onze producten krijg je ook op onze gepersonaliseerde MacBook hoezen een kwantumkorting, ontwerp ze voor de hele familie of het hele kantoor en bespaar geld.

Trending: