Leren Sleutelhanger met Foto

2 VOOR 1 AANBIEDING
close

2 for 1 offer: add 2 of the same product with the same or different design and get the 2rd for free. The discount will be applied automatically in the basket.

Leren Sleutelhanger met Foto

Gepersonaliseerde Leren Sleutelhangers

Vanaf € 34,00

Onze exclusieve bedrukte leren sleutelhanger laat je je foto's op een geheel nieuwe manier bekijken. Wij helpen je op maat gesneden en bedrukte foto sleutelhangers van leer te maken, met foto's aan beide kanten, om er een opvallende sleutelhanger van te maken die jaren meegaat.

  • Klaar in 1 - 2 dagen

  • Bezorging Nederland: € 7,99

  • Betaal na bezorging

  • Gemaakt van Italiaans lichtgewicht Nappa leer
  • Bedruk beide zijden zoals jij dat wil
  • Voeg 1 of meer foto's of tekst toe
  • Gedrukt op leer en op maat gestikt
  • 70 x 57 mm, compleet met aantrekkelijke ring

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

  • Afvegen
  • Niet Weken

Reviews voor Reviews voor Leren Sleutelhanger met Foto

Reviews voor Leren Sleutelhanger met Foto Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Zelf Ontworpen Foto Sleutelhangers

Maak een unieke sleutelhanger en voeg je eigen foto's toe om een unieke lederen fotosleutelhanger te maken. We maken de sleutelhanger van één stuk leer dat wij met de hand bedrukken met de afbeeldingen en de lay-out die jij online ontworpen hebt. Van deze afbeelding monteren we een sterke en robuuste sleutelhanger van nappaleer die we voor jou maken.

Maak Je Eigen Fotosleutelhanger

Het is niet vaak dat je een unieke creatie, van verschillende ambachten, speciaal voor jou gemaakt krijgt. Denk er maar eens over na. Je sleutelhanger wordt gemaakt van een gesneden stuk leer van topkwaliteit. Daar drukken we jouw ontwerp op af. Hoe vaak heb je gedrukte afbeeldingen op leer gezien? Niet van die folie gouden letters, maar de echte gedrukte afbeeldingen? Niet vaak, en wij zijn een van de eersten die leren sleutelhangers bedrukt met jouw foto's maken. Het leuke hiervan is dat je een echt uniek product in handen hebt.

Gepersonaliseerde Leren Sleutelhangers

Dit gaat wel wat verder dan het toevoegen van initialen aan een sleutelhanger, we wilden een heel nieuw soort sleutelhanger creëren. Een bedrukte leren sleutelhanger gepersonaliseerd door jou, met jouw foto's, tekst of beide. We bieden veel mogelijkheden, voor op een hoogwaardig product. De sleutelhanger is nergens anders beschikbaar. Het is een exclusief ontwerp en patroon dat we hebben ontwikkeld samen met onze technologie om leer te bedrukken.

Extra informatie over leer bedrukken

Wij bedrukken leer met uitstekende resultaten, mooi verzadigde kleuren en high-definition tot in zeer fijne details. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit leer beschikbaar te gebruiken, maar onvolkomenheden zijn bijna altijd aanwezig in de bovenlaag van het leer. Kleine butsen en zichtbare bultjes zijn onvermijdelijk. Ons bedrukte leer heeft een lange levensduur en zal soepeler worden door gebruik. Dit zal resulteren in plooien aan het oppervlak, maar dit draagt alleen maar bij aan haar natuurlijke charmes.

Dit vind je misschien ook leuk: