Gepersonaliseerde Servetten

Gepersonaliseerde Servetten

Gepersonaliseerde Foto Servetten

Vanaf € 29,00

Gepersonaliseerde servetten bedrukt met jouw foto's zijn een geweldige aanvulling voor je bruiloft, verjaardagsfeest of speciale evenement. Onze foto servetten zijn gemaakt van 100% katoen of polykatoen en met de hand bedrukt en genaaid voor een prachtige finishing touch. Ontwerp je eigen servetten om jouw feesten uniek te maken.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Katoenen Servetten

 • Gepersonaliseerde servetten
 • 44 cm x 44 cm
 • Met de hand gestikte zoom
 • Perfect voor evenementen
 • 100% katoen of peached polyester
 • Sets van 2, 4, 6, 8, 10, tot 50 of meer

Onderhoudsinstructie

Was op 30°c, laat hangend drogen, niet uitwringen, strijken op lage temperatuur.

 • Wassen op 30 graden
 • Droger 1
 • Hangend drogen
 • Niet uitwringen
 • Lage temperatuur

Verzorging
Polykatoen servetten: kan in de wasmachine op 30°c, in de droger op lage temperatuur/hangend drogen, je kunt ze strijken.
100% katoen servetten: koud wassen of programma voor delicate stoffen, in de droger op lage temperatuur/hangend drogen, je kunt ze strijken.

We drukken je foto's, ontwerp en tekst op de door jou gekozen stof en zomen de servetten met de hand om, om ze een persoonlijk tintje te geven. Je gepersonaliseerde foto servetten worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier.


Hoe Zien Mijn Foto Servetten Eruit?

Polykatoen servetten: Ons eigen polykatoen mengsel heeft een geweldige witte basis, dus als je op deze servetten print komen felle kleuren echt tot leven. Ze hebben een lichte glans die het licht vangt, voor een moderne look. Deze gepersonaliseerde katoenen servetten zijn zacht en ze gaan lang mee, het is de ideale combinatie van functie en vorm.

100% katoen servetten: Ons echte katoen heeft een matte afwerking en is stevig, zodat het zijn vorm perfect behoudt. Ze zijn zacht en delicaat voor een heldere print, dit is het ideale servet om te personaliseren.


Hebben Jullie Ontwerp Tips of Ideeën?

Hou rekening met de omloop als je je feestelijke servetten ontwerpt, om teleurstelling te voorkomen. We raden je aan om geen belangrijke dingen aan de rand te plaatsen, een klein gedeelte van het materiaal wordt omgezoomd.


Foto Inspiratie

Voeg elegante details toe aan je trouwdag, met gepersonaliseerde foto servetten met een romantisch foto van jou en je aanstaande. Aangepaste servetten voor je huwelijk met een monogram zijn ook erg stijlvol. Een eenvoudig patroon met de namen van je gasten zijn ook leuk als herinnering en wedding favour voor je gasten.

Maak je huis dit jaar extra feestelijk met onze gepersonaliseerde Kerst servetten. Als je tafel gedekt is met lekkers geeft een gepersonaliseerd Kerst servet net dat beetje extra. Servetten bedrukt met de namen van je familie of foto's zijn leuk, grappig of attent.

Als je een feest geeft zijn gepersonaliseerde servetten een leuk gespreksonderwerp. Gebruik een grappige kinderfoto van de jarige, of kies, als je evenement voor een goed doel is, voor gepersonaliseerde servetten van katoen met jouw boodschap en donatiegegevens. 

Hebben Jullie Nog Meer Leuke Ideeën Voor Gepersonaliseerde Katoenen Servetten?

Deze foto servetten zijn ook leuk en handig voor kinderfeestjes. Gebruik ze om kindersnoetjes af te vegen of als leuk aandenken. Ze zijn ook leuk voor een 1e verjaardag of doop, met de naam en de geboortedatum. Je kunt ze overal voor gebruiken, dus gebruik je fantasie!

Kwantumkorting

Als je meer gepersonaliseerde foto servetten koop worden ze per stuk goedkoper. Voor bestellingen van meer dan 50 servetten kun je contact opnemen met onze klantenservice via online chat, wij helpen je graag met je wensen.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk: