Terug naar Site
Gepersonaliseerde Theelichthouders

Gepersonaliseerde Theelichthouders

Waxinelichthouders met print Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 56,00

Vul de ruimte met prachtig kaarslicht, met onze mooie gepersonaliseerde kaarsenhouders. De houders worden bedrukt met foto's of teksten en zijn...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken bedrukte kaarsenhouders

 • Prachtige glazen kaarsenhouders
 • Verkocht per stuk of in een set van 3 stuks
 • Mat of witkleurig glas
 • Ronde of uitlopende vorm
 • Winter spice of geurloze kaars
 • Optie om cadeauverpakking toe te voegen

Creëer een heerlijke sfeer in huis door kaarsjes aan te steken, met jouw eigen unieke gepersonaliseerde kaarsenhouders.

De glazen waxinelichtjeshouders zijn verkrijgbaar in een rond, bolvormig model en een cilindervormig ontwerp dat taps toeloopt. De houders worden geleverd in matglas of glas met een witte coating en verkocht per stuk of in sets van drie stuks. Daarnaast kun je kiezen tussen geurloze kaarsen of kaarsen met de geur 'winter spice'. Laat je glazen theelichthouders verpakken in een speciale cadeauverpakking en ontwerp een prachtig kant-en-klaar geschenk.
 • Glazen houders per stuk of in sets van drie stuks
 • Rode winter spice kaarsen of geurloze theelichten
 • Verkrijgbaar in rond (komvormig) of lang (uitlopend) model
 • Keuze uit twee soorten glas
 • Matglas: licht doorzichtig, print met subtiele kleuren
 • Mat, wit glas: dekkend glas, levendige kleurenprint
 • Verschillende verpakkingsopties beschikbaar
 • Postverpakking of prachtige cadeaudoos

Onderhoudsinstructies

Met de hand wassen, eerst kaars verwijderen. Laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter. Onzorgvuldigheid kan vuur veroorzaken.

 • Handwas
 • Onzorgvuldigheid kan vuur veroorzaken. Laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter.

Afwerkingsopties Bedrukte Theelichthouders

De theelichthouders zijn verkrijgbaar met een keuze uit twee finishes, die de uitstraling vna je foto's bepalen. De matglazen houder is ietwat doorschijnend, waardoor je de vlam van de kaars door het glas heen kunt zien. De kleuren van je foto komen op deze houder wat subtieler over en hebben een licht transparant effect. De kaarsenhouder met een matte, witte ondergrond is geheel dekkend, waardoor de kleuren van je ontwerp levendig overkomen. In dit geval is het licht van de kaars vooral aan de bovenkant zichtbaar. Beide opties leveren mooie resultaten op en zorgen voor een prachtige sfeer in huis - de keuze is geheel aan jou.

Afmetingen 

Ronde glazen houders

Diameter 5 cm bovenaan
Diameter 7 cm breedste punt
Hoogte 6,5 cm
Gewicht ca. 80 g (per stuk)

Langwerpige glazen houders 

Diameter 5,5 cm bovenaan
Diameter 4,7 cm onderaan
Hoogte 6,7 cm
Gewicht ca. 120 g (per stuk)

Light up your special day with these stunning custom printed ceramic tealight holders.
Beautiful custom printed porcelain tea light holders will add that finishing touch to your perfect day.
Personalise with the names of the happy couple, or the guests name and use as a place setting come wedding favour!
As I print these myself, I am able to match the colour and font of your wedding stationary, and can even add small images meaning that everything ties in on your big day! I will get in touch once your order is placed to obtain any specifics such as fonts or colours.
Can be personalised with any text and small images matching your wedding stationery font and design!
made from:
Bone china tealight holder printed with ceramic transfers

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Met Zorg en Aandacht Gemaakt

Je nieuwe set theelichthouders wordt met zorg en aandacht op bestelling bedrukt. Ons specialistische printproces zorgt dat de foto's er niet afslijten, zodat jij duurzame producten ontvang die jarenlang mooi blijven.

Het ontwerp wordt rondom de kaarsenhouder gewikkeld. De verschillende modellen en materialen geven de foto's unieke kenmerken. Bij de kegelvormige glazen houders is er geen opening zichtbaar. Als je kiest voor de ronde, bolvormige, kaarsenhouders dan is er een lichte naad zichtbaar waar de afbeelding samenkomt. Zorg ervoor dat het belangrijkste deel van je afbeelding zich in het midden van het ontwerp bevindt. Vanwege de bolvorm kan de afbeelding aan de zijkant namelijk wat worden uitgerekt.

Wanneer je een glazen theelichtenhouder bestelt, kun je niet alleen kiezen tussen twee modellen maar ook uit twee verschillende soorten afwerking. Houd er rekening mee dat we bij onze digitale drukmethode geen witte inkt gebruiken. De witte delen in je ontwerp, zullen dus niet worden afgedrukt. Wil jij graag dat deze delen wit zijn, kies dan voor de glazen optie met witte coating.

Onderhoud: Net zoals bij alle vormen van open vuur, is het belangrijk om zorgvuldig met deze theelichtenhouders om te gaan. Plaats de houders op een hittebestendige ondergrond en houd ze uit de buurt van brandbare materialen, evenals kinderen en dieren. Zorg dat de houder stevig staat en niet beweegt, om ongelukken te voorkomen. Het kan zijn dat de waxinelichtenhouders warm worden wanneer de kaars brandt, houd hier rekening mee wanneer je de kaarsenhouder vastpakt. De items kunnen in de vaatwasser op maximaal 30 °C of met de hand worden afgewassen.

Voor de Juiste Sfeer

We bedrukken een strook die rondom de kaarsenhouder wordt gewikkeld, daarom adviseren we om een grote foto te gebruiken. Deze kun je in ons ontwerpsysteem verplaatsen, totdat de kenmerken die je graag uit wil lichten zich binnen het afdrukgebied bevinden. Je kunt ook meerdere foto's toevoegen; creëer bijvoorbeeld een fotocollage door kleine afbeeldingen naast elkaar te plaatsen. Een korte lieve boodschap, zoals 'Fijne Kerstmis' of 'Relax', zien er geweldig uit wanneer ze op deze mooie accessoires worden afgedrukt. Voeg de tekst van jouw keuze toe, kies het lettertype en de kleur en verplaatst deze naar de gewenste plek. 

Wil je een uniek huwelijkscadeau creëren? Ontwerp dan een set gepersonaliseerde kaarsenhouders voor Hem & Haar. Selecteer een klassiek lettertype en laat de waxinelichthouders bedrukken met de gezamenlijke achternaam en 'Mr & Mrs'. Dit zijn prachtige decoratie-items voor een romantisch diner en een mooi aandenken aan de grote dag. 

Kerstmis is een feest dat vraagt om kaarslicht. Ontwerp jouw eigen set theelichthouders, kies voor de 'winter spice' geurkaarsen en vul de ruimte met een nostalgische appelgeur. Laat een regel uit je favoriete kerstnummer afdrukken op de waxinelichtjeshouders, zodat iedereen meteen in de feeststemming komt.

Door kaarsen aan te steken creëer je al snel een ontspannen sfeer. Plaats de theelichthouders in de badkamer en geniet van de rust in een warm bad. Ontwerp een houder met foto's van de natuur, watervallen of een inspirerende quote, zodat jij helemaal in stijl kunt relaxen.

NB: Bij de ronden kaarsenhouders kunnen er, vanwege de handgemaakte aard van het product, wat lichte strepen zichtbaar zijn. Deze komen wat duidelijker naar voren bij vlakken effen kleuren en zullen bij herhaalde patronen juist wat minder zichtbaar zijn.

Trending:

Recentelijk Bekeken