Fotokaart Maken

Fotokaart Maken

Ansichtkaart Drukken.

Bespaar 56% Vanaf € 19,95 Was € 45,00

Maak geweldige gepersonaliseerde ansichtkaarten, postkaarten met foto en bedankkaartjes. Je kunt bedrukte...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Ansichtkaart Maken

 • Prachtige persoonlijke postkaarten
 • Voorkant met matte finish
 • Print op voor- en achterkant
 • Sets vanaf 4 stuks
 • Gemaakt op bestelling
 • Voeg jouw foto's en/of tekst toe

A6 kaarten (ca. 14,8 x 10,5 cm) in portret- of landschapsformaat. Ontwerp gepersonaliseerde ansichtkaarten voor persoonlijke fotocadeaus voor elke gelegenheid.

We maken deze kaarten van prachtig 280 g/m² karton, gekalanderd voor extra stevigheid. De voorkant heeft een coating die jouw afbeeldingen helder en levendig maakt. De achterkant heeft geen coating en is perfect om op te schrijven. Kies voor verschillende ontwerpen aan de voor- en achterkant en ontwerp een set met identieke kaarten. Ze worden geleverd in sets van 4, 8, 16, 32, 48 en 80 stuks, maar je kunt er natuurlijk ook meer bestellen als je dat wil. Ontwerp jouw eigen bedrukte postkaarten, ideaal als bedankkaartjes, uitnodigingen of voor andere gelegenheden. Deze gepersonaliseerde fotokaarten maken zeker indruk. Wanneer jij jouw eigen ansichtkaarten bedrukt, kun je ervoor kiezen de achterkant leeg te laten of deze ook te voorzien van jouw eigen ontwerp. Druk bijvoorbeeld een tijd en locatie af op de achterkant en je hebt de perfecte uitnodiging.
 • Kies uit vier templates of creëer jouw eigen patroon
 • Pre-set designs worden weergegeven in landschapsoriëntatie
 • A6-formaat (ongeveer 14.8 x 10.5 cm)
 • Mat afgewerkt en bedrukt met jouw ontwerp
 • Verkrijgbaar in sets van 4, 8, 16, 32, 48 en 80 stuks
 • Traditionele ansichtkaart-sjabloon op achterkant
 • Bedruk beide zijdes of kies voor een blanco achterkant
 • Handgemaakt op bestelling

Met de hand bedrukt

Onze technici bedrukken jouw gepersonaliseerde ontwerp op een 280 g/m² matte kaart. Deze wordt gekalanderd voor extra stevigheid en voorzien van een coating om jouw print er nog levendiger uit te laten zien. De achterkant wordt niet gecoat, zodat dit de perfecte ondergrond is om op te schrijven; je kunt hiervoor kiezen uit drie ontwerpen. We garanderen dat elke handgemaakte postkaart van de hoogste kwaliteit is. 

Gepersonaliseerde Kaarten Voor Elke Gelegenheid 

Bedankkaartjes

Heb jij een evenement of feest georganiseerd en wil je nog bedankkaartjes verzenden? Kies een geweldige foto van het evenement en bedruk deze op onze gepersonaliseerde postkaarten. Ontwerp de achterkant door deze te bedrukken met een persoonlijke boodschap en zeg 'dankjewel' in stijl. Wij versturen jouw bedrukte bedankkaarten binnen enkele dagen.

Uitnodigingen feest

Een snelle en makkelijke manier om uitnodigingen voor feestjes te maken. Nodig jouw vrienden en familie uit met jouw gepersonaliseerde kaarten, bedrukt met jouw foto's of tekst. Ontwerp de uitnodigingen online en ontvang ze snel in huis.

Adreswijzigingen

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een leuke en handige manier om dit aan jouw omgeving te laten weten? Onze bedrukte postkaarten zijn ideaal om jouw adreswijziging door te geven. Maak een set verhuiskaarten met onze fantastische postkaarten. Bedruk ze met een leuke foto van jouw nieuwe huis en voorzie de kaart van tekst om ook jouw nieuwe contactinformatie door te geven.

Bedankkaartjes voor bruiloftsgasten

Jouw eigen bedankkaartjes maken was nog nooit zo makkelijk. Wij kunnen deze kaarten voor jou bedrukken met jullie favoriete trouwfoto en een geweldige set gepersonaliseerde kaartjes creëren. Deze kaarten zijn een leuke herinnering aan de bruiloft en ideaal als bedankje voor jullie bruiloftsgasten.

Geboortekaartjes

Dit spannende moment willen jullie natuurlijk snel delen met jullie vrienden en familie. Kondig de geboorte van jullie baby aan met deze geweldige gepersonaliseerde kaarten en ontvang ze snel in huis. Introduceer het nieuwe lid van jullie gezin aan jouw vrienden met deze geweldige geboortekaartjes, bedrukt met jouw ontwerp en natuurlijk de naam van de pasgeborene.

Gepersonaliseerde Uitnodigingen

Dit is een makkelijke manier om een eenvoudige maar effectieve uitnodiging te maken; van een babyshower tot een boekenclub. Voeg gewoon een tekst en/of foto toe en wij maken een set gepersonaliseerde uitnodigingen en postkaarten voor je.

Trouwbedankje

Een gepersonaliseerde kaart met een foto van het getrouwde stel is een mooie toevoeging aan het trouwbedankje voor de gasten. Bedruk deze fotokaarten met tekst of voeg het thema van jouw bruiloft toe. Ook na de bruiloft kun je deze kaarten gebruiken, bijvoorbeeld om de bruiloftsgasten te bedanken of als mooie herinnering aan deze geweldige dag. Je kunt de kaarten zelfs laten bedrukken met een collage van de officiële trouwfoto's. 

Trending: