Terug naar Site
Gepersonaliseerde Vlaggetjes

Reviews voor Vlaggetjes

Gepersonaliseerde Vlaggetjes

Slingers Met Print

Bespaar 10% Vanaf € 44,00 Was € 49,00

Deze handgemaakte stoffen vlaggetjes zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Hang ze op met kerst, gebruik ze als unieke verjaardagsslingers...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 44,00
 • 2 € 49,00 Per Stuk (Bespaar € -10,00)
 • 3 € 47,00 Per Stuk (Bespaar € -9,00)
 • 10 € 39,00 Per Stuk (Bespaar € 50,00)

Handgemaakte Stevige Bedrukte Slingers

 • Driehoekige of vierkante vlaggetjes
 • Ruim 10 m in 2 stroken van 5 m
 • 3,5 driehoekige vlaggetjes p/m (30 totaal)
 • 2 vierkante vlaggetjes p/m (20 totaal)
 • In stroken genaaid, klaar om opgehangen te worden
 • Jouw ontwerp op een kant bedrukt

Maak gepersonaliseerde fotovlaggetjes voor jouw feest, trouwdag of Kerstmis; de perfecte aanvulling op gepersonaliseerde fotocadeaus.

Creëer de perfecte vlaggetjes om het feestje op gang te brengen en vrienden en familie te verwelkomen. Gepersonaliseerde slingers zijn een geweldige manier om een huis, kantoor of speciale locatie op moderne wijze te versieren. Maak jouw eigen vlaggenslinger online en gebruik namen, letters, logo's of kunstwerken. Ontwerp elk vlaggetje precies zoals jij wil en maak een gepersonaliseerde slinger voor een speciale gelegenheid. Probeer ons online designsysteem nu uit, om te zien wat voor vlaggetjes jij kunt ontwerpen. Je kunt dit helemaal vrijblijvend proberen en het is nog leuk ook.
 • Ontwerp een slinger met vierkante of driehoekige vlaggetjes
 • Jouw foto's aan de voorkant afgedrukt
 • Geleverd in twee stroken van vijf meter
 • 3,5 vlaggen per meter, 30 vlaggen in totaal (driehoek)
 • 2 vlaggen per meter, 20 vlaggen in totaal (vierkant)
 • Gewicht ca. 280 g
 • Met de hand bedrukt in onze studio
 • Genaaid door deskundige naaisters
 • Bedrukt op bestelling met jouw foto's of ontwerpen

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Verjaardagsslinger met Naam en Leeftijd

Ben jij bijna jarig? Organiseer jij zelf het feest? Wil jij jouw artistieke kant tonen aan de gasten? Versier de ruimte dan met gepersonaliseerde vlaggenslingers, bedrukt met jouw ontwerp. Als jij het verjaardagsfeest organiseert, creëer dan speciale slingers om de feestversiering naar een hoger niveau te tillen. Transformeer de locatie en maak indruk op de gasten met gepersonaliseerde vlaggetjes die niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Tevens zijn de slingers geweldig om de geboorte van een kind te vieren. Wanneer het feest voorbij is, kunnen de vlaggetjes mooi worden opgehangen in de babykamer.

Aankleding voor Bruiloften

Bij het versieren van een bruidslocatie, is het belangrijk veel aandacht aan de decoratie te besteden, om de dag voor zowel het bruidspaar als de gasten zo speciaal mogelijk te maken. Gepersonaliseerde vlaggetjes zijn de ideale accessoires om een goede sfeer te creëren op bruiloften. Unieke slingers zorgen voor de finishing touch en laten een blijvende indruk achter op de gasten. De vlaggen met print zijn niet alleen leuk om een zaal te versieren, maar kunnen ook worden opgehangen in deuropeningen, gangen en eetzalen. De gepersonaliseerde vlaggen zullen nog jarenlang een mooi aandenken zijn aan deze speciale dag.

Vlaggetjes voor Feesten

Deze geweldige vlaggenslingers kunnen steeds opnieuw gebruikt worden; je raakt er nooit op uitgekeken. Maak kleurrijke fotovlaggen en laat jouw afbeeldingen drukken op deze slingers. Gepersonaliseerde vlaggetjes zijn een onmisbaar decoratie-item voor elke feestruimte. Creëer een onvergetelijke sfeer en maak elk feest nét wat specialer. Onze productkwaliteit is zo hoog dat jouw vlaggen vele jaren mooi blijven, waardoor jij ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Als jij een terugkerend jaarlijks evenement of straatfeest organiseert, zijn onze vlaggenslingers de ideale versiering om jaar na jaar te gebruiken. 

Slingers Met Woorden Voor Straatfeesten

Door de opkomst van de buurtfeesten in Nederland zijn we een populaire leverancier geworden van gepersonaliseerde vlaggetjes voor elke gelegenheid; of het nu een EK, WK koninklijk huwelijk of gewoon een straatfeest is. Wij maken en versturen de vlaggetjes in slechts enkele dagen. Straatfeesten worden een nog leukere traditie met onze speciale gepersonaliseerde slingers. Versier jouw straat in stijl deze zomer en gebruik de vlaggetjes elk jaar weer opnieuw.

Vier Feest Met De Nationale Vlag

We maken prachtige gepersonaliseerde vlaggetjes voor belangrijke feestdagen in Nederland, denk bijvoorbeeld aan Bevrijdingsdag, Koningsdag, Pride-Amsterdam of de Olympische Spelen. Maak jouw eigen slingers, bedrukt met de Nederlandse vlag, een oranje leeuw of een regenboogpatroon. Bedruk de vlaggen met een bericht, speciaal voor bezoekers of gasten. Je kunt zelfs de letters over de print heen plaatsen. Veel landenvlaggen zijn al in onze beeldbibliotheek aanwezig en kunnen door jou in ons ontwerpsysteem aangepast worden. Selecteer de vlag van jouw keuze en start nu met ontwerpen.

Duurzame versiering

Onze printtechnici drukken jouw ontwerp op elke individuele vlag af, met behulp van de modernste digitale printtechnologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de milieuvriendelijke inkten tot diep in de vezels van de stof doordringen, wat een duurzame print oplevert.

Onze vakmensen knippen jouw vlaggen vervolgens in de vorm die jij hebt geselecteerd, waarna onze naaisters deze vlaggen aan de twee afzonderlijke vijf meter lange stroken naaien. Tenslotte wordt elk uiteinde voorzien van oogjes, zodat jij de vlaggenslingers eenvoudig op kunt hangen.


Let op: Slechts één kan van jouw gepersonaliseerde vlaggetjes wordt bedrukt, de andere kant blijft wit.

Onderhoud: Het materiaal zelf is niet waterbestendig, maar de inkten zijn goed bestand tegen weersomstandigheden, waardoor jouw ontwerp mooi blijft. Jouw vlaggetjes drogen gewoon op zullen er weer zo goed als nieuw uitzien.

Van straatfeesten tot kerstversiering

Je kunt jouw eigen vlaggenslingers ontwerpen met namen en foto's en gebruiken als kerstversiering. Maak jouw eigen decoratie en bedruk de vlaggen met een straatnaam, zodat de slingers steeds opnieuw gebruikt kunnen worden voor het jaarlijkse buurtfeest. Of geef een persoonlijke bericht weer op jouw vlaggenlijn, zoals 'fijne verjaardag' of 'welkom thuis'. Wat je ook kiest; in ons online ontwerpsysteem kun jij jouw eigen vlaggenslingers, geheel naar wens, maken.

Vier Kerstmis met gepersonaliseerde vlaggetjes en kies voor een ontwerp dat past bij de feestdagen. Kerstvlaggetjes zijn een feestelijke manier om stil te staan bij de liefde en warmte die deze dagen uitstralen. Druk de namen van familieleden af op de vlaggetjes of personaliseer ze met familiefoto's voor unieke kerstversiering. Kies dit jaar voor bijzondere kerstdecoratie en maak jouw eigen gepersonaliseerde vlaggenslingers, bedrukt met jouw mooiste foto's en ontwerpen.

Trending: