Gepersonaliseerde Vlaggetjes

Gepersonaliseerde Vlaggetjes

Maak je eigen Foto Vlaggetjes

Vanaf € 43,00

Onze vlaggetjes zijn van topkwaliteit, ze zijn gemaakt van luxe stof! Je kunt ze binnen en buiten gebruiken. Glamoureuze Kerstdecoraties, unieke verjaardagsvlaggen en speciale vlaggetjes voor bruiloften met je eigen foto's. Maak een vlag met namen of letters. Maak vlaggetjes met namen. Print je eigen vlag met jouw tekst. Bedrukte vlaggen op maat gemaakt en door jou ontworpen voor speciale gelegenheden.

 • Klaar in 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorgingKortingen

 • 1 € 43,00
 • 2 € 40,00 Elk (Opslaan € 6,00)
 • 3 € 38,00 Elk (Opslaan € 15,00)
 • 10 € 31,00 Elk (Opslaan € 120,00)

Gepersonaliseerde Vlaggetjes

 • Driehoekige of vierkante vlaggen
 • Ruim 10 meter in 2 stroken
 • 3.5 driehoekige vlaggetjes p/m (30 totaal)
 • In stroken genaaid, klaar om opgehangen te worden
 • 2 vierkante vlaggetjes p/m (20 totaal)
 • Jouw ontwerp op een kant bedrukt

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Reviews voor Vlaggetjes

Vlaggetjes Beoordeeld 4,7/5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen star star star star


bekijk alle

Ontwerp je eigen vlaggetjes

Maak gepersonaliseerde vlaggen voor je feest, bruiloft of Kerstmis! Maak perfecte kleine vlaggen voor een leuke feest sfeer en om vrienden en familie te imponeren. Gepersonaliseerde vlaggen zijn een leuke vorm van moderne decoratie die op specifieke evenementen kan worden hergebruikt. Ontwerp vandaag nog je eigen vlaggen online.

Kerst vlaggetjes

Geniet van Kerstmis met gepersonaliseerde vlaggen! Kerst vlaggetjes zijn een feestelijke herinnering aan de liefde en je familie tijdens de feestdagen. Je kunt de namen van alle gezinsleden afdrukken om verbondenheid uit te drukken en om te laten zien hoeveel je om hen geeft. Kerstvlaggen gepersonaliseerd met familiefoto's zijn een uniek idee voor het verfraaien van je kerstfeest. Dit jaar kun je, als onderdeel van de kerstversiering, je eigen gepersonaliseerde vlaggen maken met behulp van je beste foto's of ontwerpen.

Verjaardagsvlaggen

Komt je verjaardag eraan? Wil je je artistieke kant laten zien aan je gasten bij het verfraaien van je feestlocatie? Laat je eigen gepersonaliseerde decoratie vlaggen drukken! Als je verjaardagsfeestjes organiseert vergeet dan niet over deze speciale mogelijkheid - maak en eigen vlaggetjes, als gepersonaliseerde verjaardagsdecoratie om je feestje op te leuken.

Decoratie voor bruiloften

Bij het decoreren van trouwlocaties steek je ​​veel energie in het organiseren van een bijzonder evenement, speciaal voor het bruidspaar. Gepersonaliseerde vlaggen voor bruiloften zijn gewoon net dat beetje extra dat nodig is om de beste sfeer te creëren. Gepersonaliseerde vlaggen voor bruiloften maken zeker een blijvende indruk op alle gasten. Deze bedrukte vlaggetjes zijn niet alleen leuk om de zaal te versieren, maar ze kunnen ook worden opgehangen in deuropeningen, in de gangen en in eetzalen.

Versiering voor feestjes

Deze prachtige vlaggen kunnen worden hergebruikt en ze blijven elke keer leuk. Maak gekleurde vlaggetjes, of print je foto's op deze kleine vlaggen. Onze feestvlaggen zijn een mooie decoratie voor in je woonkamer of tuin. Creëer een onvergetelijke sfeer maak er een top feest van!

Straatfeest vlaggetjes

Met de opkomst van de buurtfeesten in Nederland zijn we een populaire leverancier geworden van op maat gemaakte vlaggetjes voor elke gelegenheid, of het nu een EK, WK koninklijk huwelijk of gewoon een buurtfeest is. Wij kunnen alles maken en leveren binnen enkele dagen. De geweldige traditie van straatfeesten wordt nog leuker met onze speciale vlaggetjes. Versier jouw straat in stijl.

Maak je eigen decoratieve vlaggen

Je kunt kerstvlaggetjes maken met namen of foto's om je feest leuk aan te kleden, je kunt je eigen decoratie maken met je straatnaam erop,  deze vlaggetjes kunnen elk jaar worden hergebruikt voor het volgende straatfeest of je kunt een persoonlijk bericht laten drukken op je vlaggen zoals welkom thuis of gefeliciteerd.

Let op: We bedrukken èèn kant van de vlaggetjes met jouw ontwerp, de rest blijft wit.
Verzorging: Het materiaal (latex) is niet waterproof, maar de inkt is bestand tegen alle weersomstandigheden, dus je ontwerp zal niet vervagen. Je vlaggetjes drogen gewoon op en zijn weer zo goed als nieuw.

Dit vind je misschien ook leuk: