Gepersonaliseerde Stenen Snijplank

Gepersonaliseerde Stenen Snijplank

Ontwerp Jouw Eigen Snijplank

Vanaf € 48,00

Onze geweldige gepersonaliseerde snijplank kun je zelf aanpassen, met foto's, kunst of tekst. Onze geperso...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Foto Snijplank

 • Verkrijgbaar in drie maten
 • Hygiënisch stonemax materiaal
 • Niet-poreus, antibacterieel
 • Hittebestendig tot 120°C
 • Twee jaar garantie
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Alleen met de hand wassen.

 • Handwas

Gepersonaliseerde Snijplanken

Deze bedrukte snijplanken zijn gemaakt van sterk en duurzaam Stonemax materiaal, een hoogwaardig materiaal waar ook aanrechtbladen van gemaakt worden, en ideaal voor op maat gemaakte snijplanken. Het materiaal is niet poreus en makkelijk schoon te maken. Door de niet-poreuze afwerking is het materiaal hygiënischer dan traditionele houten snijplanken, vooral als het gaat om voedselbereiding. Onze prachtig gemaakte gepersonaliseerde snijplank is leverbaar in 3 maten en wordt bedrukt zodat jij kunt pronken met je foto's, ontwerpen of tekst, waardoor het een geweldig gepersonaliseerd cadeau is.

Maten:

 • Small 17 x 13 cm 
 • Medium 25 x 18 cm  
 • Large 30 x 23 cm 

Gewicht varieert van 460 g tot 1,4 kg, afhankelijk van de maat.


Op Bestelling Gemaakte Gepersonaliseerde Snijplanken

Deze aangepaste snijplanken zijn geweldige foto cadeaus, ze zijn perfect voor bruiloften, jubilea of house warming cadeaus. Onze Stonemax snijplanken zijn verkrijgbaar in 3 maten, dus je kunt er een ontwerpen in elke maat voor een geweldige set, of gewoon eentje in de maat die je nodig hebt. Ze zijn makkelijk te reinigen, maar kunnen niet in de vaatwasser. Deze snijplank is hygiënischer dan traditionele houten snijplanken want het materiaal is niet poreus en antibacterieel, het voldoet aan de FSA-standaarden. Bij het bereiden van voedsel kun je de snijplank gewoon wassen met anti-bacteriële vloeibare zeep. Maak zelfs de saaiste keuken leuker en persoonlijker met onze prachtig gemaakte snijplanken.


Bedrukte Snijplanken

Ons uniek printsysteem zorgt dat we jouw foto's of ontwerpen kunnen printen aan een zijde van de snijplank, waarbij de afbeelding doorloopt om de zijkant. Onze hoogwaardige snijplanken zijn ideaal om je keuken wat persoonlijkheid te geven. Waarom maak je geen hele set voor jezelf, of als speciaal cadeau? Op deze prachtige gepersonaliseerde snijplanken kun je je groenten, vlees, fruit en nog veel meer snijden en hakken. Het zijn ook leuke artistieke planken om je hapjes te presenteren, of als kaasplankje.

Een Unieke Gepersonaliseerde Onderlegger

Het Stonemax materiaal dat we gebruiken voor onze gepersonaliseerde snijplank is hittebestendig tot 120 graden, dus je kunt deze snijplank ook perfect gebruiken als gepersonaliseerde onderlegger. Perfect om je keukentafel te beschermen tegen hete potten en pannen. Je oppervlakken zijn beschermd en je voegt tegelijkertijd een leuk, persoonlijk tintje toe aan je keuken. Zeg vaarwel tegen saaie keukenoppervlakken en hallo tegen je bedrukte onderzetter.

 

Onderhoud: Met de hand wassen. Kan niet in de vaatwasser. Makkelijk te reinigen, niet poreus en super hygiënisch. 2 jaar garantie

Trending: