Terug naar Site

Gepersonaliseerde penhouder

Gepersonaliseerde penhouder

Ontwerp Uw Eigen Gepersonaliseerde Penhouder Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 39,00

Maak je bureau helemaal netjes met je eigen gepersonaliseerde penhouder. Deze prachtige keramische penholder kan bedrukt worden met persoonlijke foto's of je kan een design naar keuze kiezen. Het is de perfecte manier om je kantoor, studio of huis perfect te organiseren. Bovendien is deze penhouder een geweldig cadeau voor iemand speciaal, maar ook een leuk cadeau voor jezelf.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken Penhouder

 • Keramische penhouder
 • Gemakkelijk om af te wassen
 • Volledig gekleurde print
 • 3D wraparound print
 • Great tumbler or toothbrush pot
 • Handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken
Verzorging: Je kan je pennenhouder gemakkelijk met de hand afwassen. Was deze met water en een beetje zeep en spoel daarna voorzichtig af, stop de pennenhouder niet in de afwasmachine. 
 

Hoe ziet mijn pennenhouder eruit?

De pennenhouder beschikt over een permanente print die niet verkleurt en krasvrij is. Je design wordt in detail geprint in volledige kleur. De print van de pennenhouder zorgt ervoor dat je design helemaal rond de houder gaat waardoor het vanaf elke hoek mooi lijkt. Een subtiele gloss gaat tenslotte over de keramische pennenhouder waardoor je design helemaal tot leven komt. Ieder item is geprint met de hand en kan besteld worden in ons magazijn in Londen die milieuvriendelijke inkt gebruiken. 
 

Heb je een leuk idee of tip?

Een leuke familiefoto kan je werkruimte helemaal opfleuren, en het is bovendien ook een romantisch geschenk. Als je graag een gepersonaliseerde pennenhouder als housewarming cadeau geeft, denk dan aan het kleurschema dat je gaat gebruiken. Verkiezen ze zachte kleuren met subtiele patronen of heldere ontwerpen? Moedig je kinderen aan om hun bureau netjes te houden met een kleurrijke pennenhouder - maak opruimen een beetje leuker met een print van hun favoriete cartoon personages. De print gaat rond de volledige gepersonaliseerde pennenhouder, met een smalle lijn aan de achterkant. Dit heeft geen invloed op je design want de foto gaat mooi rond de pot en behoudt zijn proporties.
 

Wie houdt van deze pennenhouders?

Deze pennenhouders zijn voor iedereen geschikt, maar vooral artiesten die in een studio werken, of iedereen die in een kantoor werkt of aan een bureau zit. De gepersonaliseerde pennenhouder houdt je werkruimte netjes waardoor je helemaal creatief kan zijn!

 


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: