3 VOOR 2 AANBIEDING

Foto's op Acryl

Vanaf € 25,00

Deze fotoblokken zijn perfecte cadeaus, je kunt je overal neerzetten! Ze zien eruit als glazen blokken met hun kristalhelder beeld en de lichtbreking. Gepersonaliseerde fotolijsten waarbij de foto wordt afgedrukt in het foto blok. Maak glossy fotoblokken van je digitale foto's voor geweldige, artistieke fotoprints.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Betaal na bezorging

 • Bezorging Nederland: € 7,50

 • Koop er 2 en voeg er 1 Gratis toe

Maak fotocollage Acryl Fotoblokken >
 • Acryl foto blokken in A7, A6, A5
 • Dik diamant gepolijst acryl 2 cm diep
 • 3 jaar garantie op print en materiaal
 • Vrijstaande 3D foto met glas effect
 • Koop er 2 en krijg er 1 gratis, mix en match
 • Lichtbreking zorgt voor een bijzonder effect
 • Niet gelamineerd of omlijst

Reviews voor Reviews voor Fotoblokken van Acryl

Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 1 klantbeoordelingen bekijk alle
 • testimonials Prima
  Prima kwaliteit. Erg snel geleverd. Snel antwoord op mijn vraag per mail.
  Beoordeeld 5 / 5 sterren - door
  ,

Cadeaus van Acryl , dezelfde dag gedrukt

Onbreekbare fotoblokken om neer te zetten. Kristalheldere vrijstaande acryl afdrukken met een eigentijdse 3D uitstraling dat het beeld rond de zijkanten weerspiegelt en zorgt voor een prachtige fotografische weergave van je digitale beelden. Een uniek cadeau dat er geweldig uitziet. De transparante kwaliteit weerspiegelt en refracteert licht om beweging te creëeren en het beeld in de acryl fotoblokken tot leven te brengen. De afbeelding lijkt vergroot en de kleuren in de foto's worden versterkt terwijl de de 3 dimensionale look een aantrekkelijk effect creëert.

A7 formaat 4,1 "x 2,9" (10,5 cm x 7.4cm x2cm)
A6 formaat 5,8 "x 4,1" (14.85cm x 10.5cm x2cm)
A5 formaat 8,2 "x 5,8" (21cm x 14.85cm x2cm)

Glazen fotolijstjes opnieuw uitgevonden

Traditionele foto's zitten in lijstjes op planken, bureaus en haarden, in sierlijke houten of glazen frames. Dat is natuurlijk prima, maar het is een beetje omslachtig om ze in de juiste grootte en in het juiste lijstje te krijgen, je moet vaak goed zoeken voor het perfecte lijstje met het juiste formaat. Bij dit foto cadeau drukken we de foto direct achter het oppervlak van het acryl blok en dit geeft je een unieke stand-alone fotolijst gemonteerd met een foto, uit een stuk. Hij kan gewoon per post verstuurt worden en is onbreekbaar, in tegenstelling tot glas. Acryl foto blokken zijn leuke cadeaus voor verjaardagen en jubilea, maar ook voor vaderdag en moederdag of op kantoor.

Acryl Fotolijsten

Wij drukken foto's direct in het acryl - we maken er dus eigenlijk een acryl fotolijst van. Deze fotolijsten kunnen worden gebruikt op kantoor, thuis of als cadeau voor speciaal iemand. Acryl fotolijsten zijn een heel nieuw idee en hebben een aantrekkelijke glazen look, zoals een glazen lijst, maar dan onbreekbaar! De achterkant heeft een matte witte achtergrond waar je afbeelding nog zichtbaar is maar de Acryl fotolijst zal niet helemaal transparant zijn. 

Laat je eigen fotoblok drukken

Laat ons acryl foto blokken maken van jouw mooiste foto's. Wij maken en verzenden ze meestal op dezelfde dag, dus je hoeft niet lang te wachten tot je ze in huis hebt. Omdat deze fotolijsten van acryl zijn zullen ze niet beschadigen of breken in de post. Glazen fotolijsten kun je niet makkelijk versturen, maar onze acryl foto blokken zijn ideaal om naar je vrienden en familie te laten sturen. 

Dit vind je misschien ook leuk: