Fotoblokken van Acryl

Fotoblokken van Acryl

Foto's op Acryl

Opslaan 9% Vanaf € 29,00 Was € 32,00

Geef jouw interieur iets extra's door deze prachtige fotoblokken. Jouw nieuwe fotoblokken van acryl zijn vrijstaand en zwaar en een perfect cadeau voor geliefden of mooie traktatie voor jezelf. De kristalheldere, diamant gepolijste afwerking van elk blok, geeft het een herkenbare en stijlvolle uitstraling. Jouw foto's worden in HD bedrukt en het unieke 3D-effect zorgt dat ze op een unieke en eigentijdse manier opvallen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en in onze design interface kun je alvast een voorproefje krijgen van hoe jouw acryl blokken eruit komen te zien. Maak glossy fotoblokken van jouw digitale foto's, klaar binnen één dag en Express levering mogelijk. 

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Betaal na bezorging

 • Verkrijgbaar in A7, A6, A5 of 10,5 cm vierkant formaat
 • 2 cm dik diamant gepolijst acrylglas
 • Vrijstaande 3D foto met glas effect
 • Matte witte achterkant, kristalhelder acrylglas
 • 3 jaar garantie
 • Binnen één dag klaar voor verzending

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Reviews voor Reviews voor Fotoblokken van Acryl

Reviews voor Fotoblokken van Acryl Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen star star star star star


bekijk alle

Cadeaus van Acryl , dezelfde dag bedrukt

Onbreekbare fotoblokken om neer te zetten. Kristalheldere vrijstaande acryl afdrukken met een eigentijdse 3D-uitstraling, het beeld rond de zijkanten weerspiegelt en zorgt voor een prachtige fotografische weergave van jouw digitale beelden. Een uniek cadeau dat er geweldig uitziet. De transparante kwaliteit weerspiegelt en reflecteert licht om beweging te creëren en het beeld in de acryl fotoblokken tot leven te brengen. De afbeelding lijkt vergroot en de kleuren in de foto's worden versterkt terwijl de de 3 dimensionale look een aantrekkelijk effect creëert.


Glazen fotolijstjes opnieuw uitgevonden

Traditionele foto's zitten in lijstjes op planken, bureaus en haarden, in sierlijke houten of glazen frames. Dat is natuurlijk prima, maar het is een beetje omslachtig om ze in de juiste grootte en in het juiste lijstje te krijgen, je moet vaak goed zoeken voor het perfecte lijstje met het juiste formaat. Bij dit foto cadeau drukken we de foto direct achter het oppervlak van het acryl blok en dit geeft je een unieke vrijstaande fotolijst gemonteerd met een foto, uit een stuk. Hij kan gewoon per post verstuurt worden en is onbreekbaar, in tegenstelling tot glas. Acryl foto blokken zijn leuke cadeaus voor verjaardagen en jubilea, maar ook voor Vaderdag en Moederdag of op kantoor.

Acryl Fotolijsten

Wij drukken foto's direct in het acryl - we maken er dus eigenlijk een acryl fotolijst van. Deze fotolijsten kunnen  gebruikt worden op kantoor, thuis of als cadeau voor speciaal iemand. Acryl fotolijsten zijn een nieuw idee en hebben een aantrekkelijke glazen uitstraling, zoals een glazen lijst; alleen zijn deze blokken onbreekbaar! De achterkant heeft een matte witte achtergrond waarop jouw afbeelding nog steeds zichtbaar is, maar de Acryl fotolijst zal niet geheel transparant zijn. 

Laat je eigen fotoblok drukken

Laat ons acryl foto blokken maken van jouw mooiste foto's. Wij maken en verzenden ze meestal op dezelfde dag, dus je hoeft niet lang te wachten tot je ze in huis hebt. Omdat deze fotolijsten van acryl zijn zullen ze niet beschadigen of breken in de post. Glazen fotolijsten kun je niet makkelijk versturen, maar onze acryl foto blokken zijn ideaal om naar je vrienden en familie te laten sturen. 

Dit vind je misschien ook leuk: