Gepersonaliseerde Kerstballen

Gepersonaliseerde Kerstballen

Ontwerp Jouw Eigen Kerstballen

Vanaf € 35,00

Laat je creativiteit dit seizoen de vrije loop en ontwerp jouw eigen kerstballen. In ons assortiment kerstballen vind je een prachtige porseleinen variant, die zowel per stuk als in sets van drie of zes stuks verkrijgbaar is. Daarnaast hebben we ook een plastic model, dat eveneens verkocht wordt per stuk of in sets van twee, drie of zes stuks. Gebruik je favoriete foto's om geweldige hangers voor in de kerstboom te creëren. Deze prachtige ballen zijn een mooie manier om een gedenkwaardig decoratie-item te maken. Omdat de plastic kerstbal open kan, kun je de afbeelding tevens elk jaar vernieuwen door er een nieuwe foto in te stoppen. Voeg verschillende ontwerpen of foto's toe aan de voor- en achterkant van de kerstbal en breng een beetje magie in huis dit jaar. De porseleinen ballen worden geleverd in een optionele geschenkdoos, wat het een prachtig kerstcadeau maakt om te geven.

 • Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

Kenmerken Foto Kerstballen

 • Enkele kerstbal of set van 2/3/6 stuks
 • Ontwerp de voor- en achterkant
 • Inclusief lintje
 • Dubbelzijdig bedrukt
 • Porselein geleverd in optionele cadeaudoos
 • Plastic model kan geopend worden aan de bovenkant

Versier de kerstboom deze kerst op unieke wijze, door jouw eigen kerstballen te ontwerpen.

Porseleinen kerstballen worden per stuk of in sets van drie of zes stuks geleverd. De gepersonaliseerde plastic ballen zijn eveneens verkrijgbaar per stuk en worden daarnaast verkocht in sets van twee, drie of zes stuks. Alle prachtige kersthangers worden op bestelling gemaakt. Gepersonaliseerde kerstballen zijn ideaal voor speciale gelegenheden, zoals baby's eerste kerst. De porseleinen kerstballen bevatten een prachtig fluwelen lint dat verkrijgbaar is in zes kleuren; er is dus altijd wel een kleur die perfect bij je ontwerp of foto past. Ze kunnen geleverd worden in een prachtige cadeaudoos, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dit is een natuurlijke houtsoort, waarop prachtige authentieke kleurvariaties en knoesten zichtbaar zijn.
 • Lichte & stevige plastic kerstballen
 • Prachtige hoogwaardige porseleinen kerstballen
 • Per stuk of in sets van 2/3/6 stuks
 • Voorzie beide zijden van een uniek ontwerp
 • Geleverd met fluwelen lintje
 • Prachtige kerstornamenten
 • Doorsnee van ca. 77 mm (plastic) of ca. 65 mm (porselein)
 • Voeg een speciaal bericht toe
 • Kies voor initialen of een naam
 • Creëer een mooie kerstcollage

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Voor een feestelijke kerst

Jouw gepersonaliseerde kerstballen hebben een prachtige, feestelijke uitstraling en voegen wat persoonlijkheid toe aan je kerstversiering. Verras dierbaren deze feestdagen met een uniek cadeau, door zelf kerstornamenten te ontwerpen.
 
Creëer jouw eigen kerstbal, of een set ballen, en deel deze prachtige cadeaus met je familie. Voorzie de ballen bijvoorbeeld van familiefoto's van voorgaande kerstfeesten en creëer geweldige cadeautjes, waar je iedereen nog voor Kerstmis mee kunt verrassen. Deel je de versieringen met collega's of vrienden, kies dan voor een abstract of algemeen kerstontwerp en verspreid de kerstsfeer. Deze duurzame kerstballen gaan jarenlang mee en zijn perfecte cadeaus voor belangrijke personen in je leven.

Wil jij iets extra's toevoegen aan je gepersonaliseerde kerstballen? Kies dan voor een van de optionele prachtige cadeaudozen. De enkele kerstballen worden geleverd in een strakke zwarte geschenkdoos met een feestelijke sticker. De set van drie of zes stuks kan geleverd worden in een cadeaudoos met schuifdeksel, volledig gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

Onderhoud: Indien nodig kun je de kerstballen eenvoudig schoonvegen met een vochtige doek.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Gepersonaliseerde porseleinen kerstballen

De prachtige gepersonaliseerde kerstballen van porselein worden op bestelling gemaakt, aan de voorkant voorzien van jouw foto en aan de achterkant bedrukt met een optionele tekst. De decoratie-items worden in onze eigen studio bedrukt met behulp van de modernste printmethoden en geleverd in een optionele cadeaudoos. Je kunt elke kerstbal afzonderlijk ontwerpen en kiezen uit een van de zes verkrijgbare kleuren lint, om geweldige kersthangers te creëren. 

Kerstballen van stevig plastic

Jouw foto's worden in full-colour afgedrukt en in het midden van de stevige, maar lichte bal geplaatst. Draai simpelweg de bovenkant eraf, schuif de twee helften van de bal uit elkaar en stop er een verrassing in. Je kunt de voor- en achterkant voorzien van verschillende ontwerpen, zodat de heldere kerstbal tijdens het draaien een andere foto laat zien. Elke bal wordt geleverd met een rood fluwelen lintje, waarmee je hem in de boom kunt hangen. Door de bolvorm is de bal makkelijk open te maken en kun je eenvoudig de foto's verwisselen of de kerstballen vullen met lekkernijen of zelfs nepsneeuw. Haal de kerstsfeer in huis door deze geweldige kerstballen te ontwerpen en deel de vreugde met je vrienden en familie. De foto's worden toegevoegd aan het midden van de ronde, duurzame ballen, die met hun transparante, glanzende afwerking zorgen dat de kleuren en details eruit springen.

Creëer jouw eigen kerstballen

Haal de kerstsfeer in huis met deze geweldige decoratieballen en deel ze met je vrienden en familie. We drukken je foto's op deskundige wijze af en maken gebruik van de nieuwste printtechnologieën. Verwacht niets minder dan een print met rijke kleuren, scherpe details en een prachtige afwerking. Wat jouw gepersonaliseerde kerstballen pas echt uniek maakt, is dat je beide zijden kunt voorzien van verschillende foto's of ontwerpen.

Weg met wegwerpartikelen!

In ons online ontwerpsysteem kun je heel eenvoudig twee verschillende ontwerpen toevoegen aan je gepersonaliseerde kerstballen. Voeg een foto toe van jou en je gezin of geliefde aan de ene kant en laat de andere kant bedrukken met een tekst, zoals "Fijne Kerst". Vergeet niet dat je ook teksten kunt toevoegen aan je afbeeldingen en zelfs een fotocollage kunt creëren van al je favoriete kiekjes. Ontwerp gepersonaliseerde kerstballen met foto's van je kinderen, koop een set en deel de kerstversiering met de hele familie. Vergeet wegwerpartikelen en gebruik jouw eigen unieke kerstballen elk jaar weer opnieuw.

Trending: