Terug naar Site

Gepersonaliseerde Feestborden

Gepersonaliseerde Feestborden

Plastic borden met print Made in the UKMade in the UK

Bespaar 11% Vanaf € 39,00 Was € 44,00

Maak van je campingservies iets bijzonders met onze gepersonaliseerde plastic borden. Perfect om te picknicken, kamperen of te gebruiken op een kinderfeestje. Deze borden worden gepersonaliseerd met jouw foto's, tekst of ontwerp en zorgen dat je eten en snacks op leuke wijze kunt presenteren. Ze worden gemaakt van onsplinterbaar plastic voor extra hygiëne en veiligheid. Ontwerp vandaag nog jouw eigen plastic feestborden en laat het feest beginnen.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 42,00
 • 10 € 19,10 Per Stuk (Bespaar € 229,00)

Kenmerken bedrukte plastic borden

 • Onsplinterbaar plastic
 • Hygiënisch en herbruikbaar
 • Magnatronbestendig
 • Glad oppervlak
 • Per stuk of in sets van 2 of 4 stuks
 • Voor picknicks, kampeertrips of feesten

Kleed te tafel extra feestelijk aan met onze plastic borden, met de hand bedrukt op bestelling met jouw foto's of ontwerp.

De borden worden gemaakt van plastic dat niet splintert en zijn het ideale veilige en hygiënische serviesgoed voor kinderfeestjes. De borden breken niet en zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor je ze keer op keer weer opnieuw kunt gebruiken. Met een diameter van 19 cm zijn dit de ideale borden om snacks te serveren of te gebruiken tijdens een picknick in het park.
 • Per stuk of in sets van twee of vier stuks
 • Diameter van 19 cm
 • Gewicht ca. 160 g (per stuk)
 • Barstbestendig plastic
 • Magnetronbestendig volgens de Britse norm EN 1584:2007
 • Hygiënischer dan melamine
 • Volledig glad oppervlak
 • Niet poreus
 • Duurzame, full-colour print
 • Ruime kwantumkorting wanneer je meerdere sets koopt
 • Ontwerp zelf borden voor picknicks, feesten en kampeertrips

Onderhoudsinstructies

Alleen met de hand wassen.

 • Handwas

Hoe komen mijn gepersonaliseerde borden eruit te zien?

Het stevige plastic dat gebruikt wordt voor deze borden heeft een prachtige printkwaliteit. Je ontwerpen of foto's worden helder weergegeven, met kleuren die eruit springen. Deze feestborden zijn niet helemaal plat, waardoor het de perfecte items maakt voor het serveren van snacks, zoals chips.

Wie maak je blij met bedrukte plastic borden?

Broers en zussen zullen met liefde 's avonds eten van hun eigen gepersonaliseerde borden. Not only will they make it more exciting, but they might put an end to any squabbles over the table as well as being great personalised photo gifts! They’re also great for people who make their own food and attend farmer’s markets. Print your logo or product name onto the plastic picnic set and impress customers at your stall. 

Broertjes en zusjes vinde het zeker leuk om te eten van hun eigen bord. Het maakt het eten leuker en ze hoeven niet meer te kibbelen over wie welk bord krijgt! Ze zijn ook leuk als je je eigen hapjes wil verkopen op markten. Print je logo of productnaam op de plastic borden en maak indruk op je klanten.


Kwantumkorting

Zoals op veel van onze producten, ontvang je op deze gepersonaliseerde borden een kwantumkorting wanneer je meerdere sets bestelt. Koop vandaag nog meerdere sets barstbestendige plastic borden voor een bijzonder feest en bespaar geld.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Geproduceerd op unieke wijze

We drukken je foto's of unieke ontwerpen af op de picknickborden, met behulp van een specialistische printmethode die een garandeert dat de kleuren er niet afbladderen. Elke set wordt met zorg en aandacht op bestelling gemaakt, door onze deskundige vakmensen. 

Onderhoud: de gepersonaliseerde borden zijn magnetronbestendig. We adviseren wel om ze met de hand te wassen en niet in de vaatwasser te stoppen. Omdat ze haast onbreekbaar zijn, kunnen ze wel tegen een stootje. We raden echter af om scherp bestek te gebruiken, wanneer je van deze borden eet. Ze kunnen het beste gebruikt worden voor het serveren van snacks of fingerfood.

NB: Getest op magnetronbestendigheid - materialen en artikelen die in contact komen met voedsel. Certificaat beschikbaar op aanvraag.

Handige hints en tips

Houdt bij ontwerpen met tekst rekening met de lichte bolvorm van de plastic borden. In de buurt van de rand kan de tekst enigszins vervormd raken. Plaats tevens belangrijke details van je design in de binnenste cirkel in ons online designsysteem. We maken je ook graag attent op het feit dat we bij handgemaakte producten niet kunnen garanderen dat de afbeelding perfect gecentreerd wordt weergegeven.

Geef jij een themafeest? Til het feest dan naar een hoger niveau door gepersonaliseerde borden te ontwerpen. Of je de items nu laat bedrukken met foto's of unieke ontwerpen; met deze unieke borden kun jij jouw feestsnacks op geweldige wijze presenteren.

Creëer nu jouw eigen plastic borden voor een kinderfeest. Personaliseer het serviesgoed met de favoriete voetbalclub of tekenfilmfiguur en zorg dat jouw zoon/dochter dit feest nooit meer vergeet.

Een kampeertripje met de familie is niet compleet zonder een kampvuur, gitaar en hotdogs. Maak het nu extra bijzonder door zelf picknickborden te ontwerpen. Laat bijvoorbeeld jullie namen en foto's afdrukken op de plastic borden, zodat je zeker weet dat niemand stiekem jouw hotdog opeet.

Recentelijk Bekeken

Trending: