Terug naar Site

Gepersonaliseerde Kaarsen

Voor het creëren van een romantische sfeer, een diner bij kaarslicht of een ontspannen meditatie; onze gepersonaliseerde kaarsen vervullen al jouw wensen. Laat nu je favoriete kaarsen uit onze prachtige selectie bedrukken met jouw designs en geniet van deze originele sfeermakers. Al onze kaarsen worden handgemaakt door vakkundige kaarsenmakers. Daarnaast maken we gebruik van veganistische ingrediënten en gerecyclede materialen, om prachtige kaarsen te creëren die jou een extra goed gevoel geven.

Kaarsen Bedrukken

Ken jij iemand die gek is op exotische geuren, regelmatig mediteert of graag een ontspannen bad neemt? Ontwerp dan gepersonaliseerde kaarsen en geef hem of haar een persoonlijk cadeau. Upload een afbeelding, foto of tekst en personaliseer zelfs de deksel van kaarsen, om een prachtig geschenk te creëren dat al aan jouw wensen voldoet.

 • Natuurlijke gepersonaliseerde kaarsen
 • Handgemaakt en handmatig gegoten
 • Natuurlijk kaarsvet gemaakt van soja en oliën
 • 100% veganistisch
 • Geleverd in gerecycled glas
 • Lange brandtijd
 • Meerdere delen om te ontwerpen
 • Lont van katoen met papieren kern
 • Het perfecte ontspanningscadeau
 • BELANGRIJK: Laat brandende kaarsen nooit onbemand achter.
gepersonaliseerde kaarsen

Ontworpen Door Jou, Gemaakt Met Liefde

Onze gepersonaliseerde kaarsen worden gemaakt door ervaren kaarsenmakers en bedrukt met jouw originele ontwerp. Omdat je zowel het glas als de deksel van de kaarsen kunt personaliseren, kun je een persoonlijk en volledig origineel geschenk creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en upload foto's, afbeeldingen en zelfs tekst om een unieke kaars te maken. We bedrukken de kaarsen met milieuvriendelijke inkten en een printtechniek die duurzame en heldere prints oplevert.

kaarsen bedrukken

Handgemaakt op Bestelling

In tegenstelling tot veel andere kaarsen, worden onze gepersonaliseerde kaarsen niet met de machine vervaardigd. Bij ons staat kwaliteit altijd boven kwantiteit, waardoor wij misschien niet profiteren van de voordelen van massaproductie, maar wel hoogwaardige producten kunnen leveren die aan de hoogste standaarden voldoen. Je kunt dan ook genieten van luxe, ethische kaarsen die door vakkundige kaarsenmakers met de hand worden gemaakt en gegoten.

foto kaarsen

Milieuvriendeiljke Gepersonaliseerde Kaarsen

We bedrukken en maken onze kaarsen met een belofte: duurzaamheid. We gebruiken dan ook milieuvriendelijke inkten voor de print, gerecyclede materialen voor het glas, lonten gemaakt van katoen met een papieren kern, kaarsvet gemaakt van natuurlijke sojawas, raapzaad- en kokosnootolie en ethisch productieprocessen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat onze kaarsen volledig veganistisch zijn.

ontwerp gepersonaliseerde kaarsen

Geur Geur Geur

Naast het creëren van sfeer, kan de geur van kaarsen ook zeker bijdragen aan een goed humeur. Onze gepersonaliseerde kaarsen worden geleverd in verschillende geuren: van een frisse en fruitige sinaasappelgeur tot rustgevende lavendelkaarsen. Op de individuele productpagina vindt je meer informatie over elke geur.

kaarsen bedrukken met foto

Veiligheid Boven Alles

Lees voor het gebruik van jouw gepersonaliseerde kaarsen, goed het veiligheidslabel door. Plaats de deksel nooit op een open vlam en wacht tot de kaars is afgekoeld, om te voorkomen dat de afbeelding uitloopt.. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Hoe Worden Jouw Gepersonaliseerde Kaarsen Gemaakt?

 • ontwerp tool en preview functie

  Ga meteen aan de slag en gebruik ons eenvoudige ontwerpsysteem met live preview-functie.

 • handgemaakt en milieuvriendelijke inkten

  Handgemaakt van verantwoord verkregen materialen en bedrukt met milieuvriendelijke, duurzame inkten.

 • bezorgopties en tracering

  Volg je bestelling van begin tot eind en kies uit meerdere bezorgopties, waaronder Express levering.

Veelgestelde vragen:

 • Wordt het glas geleverd met kaars?

  Ja, de kaarsen worden gepresenteerd in een gepersonaliseerd glas dat met de hand gevuld wordt met natuurlijk, veganistisch kaarsvet. Daarnaast kun je ook de gewenste geur van de kaars kiezen.

 • Kunnen gepersonaliseerde kaarsen binnenshuis worden gebruikt?

  Je kunt zeker binnenshuis genieten van deze kaarsen, maar het is wel belangrijk zo nooit onbeheerd achter te laten. Ook kan het glas heet worden, dus adviseren we dit niet aan te raken wanneer de kaars brandt. Plaats de deksel niet op het glas wanneer de kaars nog heet wordt, omdat dit het ontwerp mogelijk aantast. Elke kaars wordt geleverd met een veiligheidslabel.

 • Uit welke geuren kan ik kiezen?

  Wanneer je kaarsen laat bedrukken met jouw originele designs kun je kiezen uit verschillende geuren. Zo houd je misschien van een frisse Sinaasappelgeur, een verkwikkende Citroengeur of een kaars met de exotische geur Pink Fizz. Het complete overzicht van geuren vindt je op elke productpagina.

Start Nu