Terug naar Site

Gepersonaliseerde Stoel

Gepersonaliseerde Stoel

Stoel bedrukt met jouw ontwerp Made in the UKMade in the UK

Bespaar 23% Vanaf € 617,50 Was € 799,00

Creëer een echte eyecatcher in jouw slaapkamer, hal of lobby, door deze stoel te bedrukken met jouw eigen ontwerp. We drukken jouw ontwerpen af op onze prachtige ChiChi Velours Bekledingsstof en knippen het op maat om deze lage stoel voor je te maken, voor uniek en bijzonder meubel.

 • Wordt Verzonden in 5 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 24

 • Koop nu, betaal later

Kenmerken stoel met print

 • Handgemaakt op bestelling
 • Vier delen om te personaliseren
 • Luxe ChiChi Velours Bekledingsstof
 • Diepe, stevige schuimvullling
 • Stijlvolle beukenhout pootjes & frame
 • 10 jaar garantie

Onderhoud

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Hoogwaardige Gepersonaliseerde Bijzetstoelen

Je kunt deze hele stoel aanpassen zodat hij perfect in elke kamer past. We maken hem met jouw ontwerp, gedrukt op textiel. We printen het materiaal en snijden vervolgens het patroon uit, om deze lage stoel perfect te bekleden. Onze gepersonaliseerde bijzetstoelen zijn in ons eigen atelier gemaakt, en perfect voor de slaapkamer, kleedkamer, hal of woonkamer. Deze mooie stijlvolle stoel heeft een hoge rug en ziet er perfect uit met jouw ontwerp, kunstwerk of foto's. Hij is ideaal om lekker in te lezen en hij staat enorm leuk als eyecatcher in je huis.

Maak een Blikvanger met deze Gepersonaliseerde Stoel

Maak je favoriete kamer of ruimte compleet met deze gepersonaliseerde stoel. Ontwerp deze lage stoel in de stijl en kleuren die jij mooi vindt voor een creatieve interieur-oplossing. Print patronen, kleuren, foto's of logo's op deze bijzondere stoel. We hebben zelfs een bijpassend voetenbankje voor een exclusieve combinatie om lekker in te relaxen!

Ontwerp een Collage Stoel

Als je een stoel wil ontwerpen met een gepersonaliseerde collage is onze service ideaal. Je kunt eenvoudig een collage ontwerpen voor deze stoel met onze speciale collage maker. Wij maken van je foto's, kunst of bestanden een eclectische mix van afbeeldingen voor een speciale collage stoel.Als je fan bent van een bepaalde artiest kunnen wij een heleboel foto's van hem of haar monteren als eerbetoon, of gewoon een mooie collage maken van jouw favoriete foto's. 

 

Verzorging: Het buitenste materiaal is brandwerend. Reinig alleen het oppervlak. De permanente print gaat jarenlang mee.

Voor jouw veiligheid: Vulmateriaal en bedekkende stoffen voldoen aan de weerstandseisen tegen sigaretten en lucifers om te voldoen aan de 1988 vuurveiligheid reguleringen. (ISO 5852 Deel 1)

Veiligheid: Het vulmateriaal voldoet aan de eisen voor brandveiligheid voor weerstand tegen sigaretten en aanstekers zoals gesteld in de brandveiligheid regulering uit 1988. (BS 5852 Deel 1)


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Trending: