Gepersonaliseerde Kersthangers

Gepersonaliseerde Kersthangers

Kerstboomhanger Bedrukken

Bespaar 18% Vanaf € 32,00 Was € 39,00

Maak jouw de kerstboom dit jaar extra bijzonder met onze unieke reeks gepersonaliseerde kersthangers. Deze decoraties zijn enorm leuk om te maken zijn tevens een unieke manier om jouw kerstboom te versieren. Creëer gepersonaliseerde hangers met foto's online en ontvang jouw kerstversieringen snel in huis. Deze ornamenten zijn platter en sterker dan ronde gepersonaliseerde kerstballen. Ze zijn gemaakt van keramiek en worden aan beide kanten met jouw foto's bedrukt.

 • Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 7,50

 • Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 33,25
 • 2 € 17,25 Per Stuk (Bespaar € 32,00)
 • 3 € 11,25 Per Stuk (Bespaar € 66,00)
 • 4 € 9,25 Per Stuk (Bespaar € 96,00)
 • 10 € 7,25 Per Stuk (Bespaar € 260,00)

Kerstmis Foto Hangers

 • Keramieken gepersonaliseerde kersthangers
 • Vijf vormen: hart, ovaal, ster, klokje, bel of rond
 • Heldere levendige print op keramiek
 • Randen blijven wit
 • Met rood ophanglint
 • Beide zijdes bedrukt

Geef jouw kerstboom een persoonlijk tintje door jouw eigen gepersonaliseerde kerstversiering te ontwerpen.

Zodra jij jouw favoriete foto's hebt geselecteerd, kun je deze uploaden en een preview krijgen van hoe ze eruit zullen zien op deze ornamenten. Kies de vorm (bijvoorbeeld hartvormig, rond of ovaal) en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde fotoversieringen online. Ze worden geleverd in een optioneel schattig zakje, zodat je ze ook cadeau kunt geven. Bestel er zoveel als jij wil, en bespaar dankzij onze genereuze kwantumkortingen. Jouw bedrukte gepersonaliseerde fotohangers voor Kerstmis worden snel geleverd, zodat jij ze op tijd in jouw kerstboom kunt hangen.
 • 76 mm x 72 mm Hart
 • 60 mm x 83 mm Ovaal
 • 80 mm x 80 mm Ster
 • 65 mm x 76 mm Klokje
 • 75 mm x 75 mm Rond
 • Gewicht per hanger ca. 40 gram

Gepersonaliseerde Kerstversiering Vormen en Maten

Kerstboomversiering en Gepersonaliseerde Kershangers

Gepersonaliseerde foto ornamenten passen perfect in jouw kerstboom of kunnen mooi opgehangen worden met een touwtje of lint. Bedruk deze keramieken kerstversiering met foto's van jouw gezin. Zorg voor de ultieme kerstsfeer door deze unieke kerstdecoraties te ontwerpen, die jij elk jaar weer opnieuw kunt gebruiken. Verspreid het kerstgevoel door gepersonaliseerde kerstornamenten cadeau te geven aan vrienden en familie. Of je nu de kerstversiering bedrukt met een gezicht, jouw favoriete idool of een speciaal bericht; alles wordt met de grootste zorg handgemaakt op bestelling.

Keramieken Kerstornamenten Snel Verzonden

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang jij jouw kerstboomornamenten en gepersonaliseerde fotoversieringen snel in huis. Kies voor een mooie hartvorm, bel, ster of andere vorm hanger en wij bedrukken deze in slechts enkele dagen. Geef jouw kerstboom een traditionele uitstraling met een twist, door ze te versieren met bedrukte fotohangers. Gepersonaliseerde ornamenten zijn een geweldige keuze voor kerstdecoratie en gaan tevens jaren mee. Deze versieringen zijn uiteraard ook het hele jaar door te gebruiken!

Ontwerp Gepersonaliseerde Kerstversiering Online

Bespaar tijd door in plaats van wegwerp-kerstversiering te kiezen voor een mooie set duurzame kerstboomhangers met jouw ontwerp. Deze gepersonaliseerde kerstversiering wordt bedrukt en verzonden in slechts enkele dagen en gaat jarenlang mee. Om jouw gepersonaliseerde kerstornamenten te ontvangen, moet jij de gewenste vorm kiezen en jouw foto of ontwerp uploaden in ons online ontwerpsysteem; wij zorgen wij voor de rest.

Bekijk al onze Kerstcadeaus

Reviews voor Ornamenten (Kerstmis)

Ornamenten (Kerstmis) Beoordeeld 5/5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen star star star starstarMaak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Een Levenslang Aandenken

Onze bedrukte keramieken ornamenten hebben een prachtige hoogwaardige print. De bedrukte kerstversieringen zijn vrije dikke keramieken schijven, die wat zwaarder zijn dan gepersonaliseerde kerstballen. We maken gebruiken van een digitale printtechniek zodat jouw ontwerp in HD op jouw ornament wordt bedrukt. Deze printmethode garandeert dat jouw print tot diep in het oppervlak wordt gedrukt, zodat deze er niet afslijt.

Houd er rekening mee dat de randen van de gepersonaliseerde kerstornamenten wit blijven (vooral bij donkere foto's en ontwerpen is dit zichtbaar). De afbeelding vervaagt richting de randen van de hangers en past mooi bij jouw andere gepersonaliseerde kerstboomdecoraties.

Jouw gepersonaliseerde kersthangers worden afgewerkt met een prachtig rood lint, wat door een gaatje bovenin het keramieken ornament heen gaat. Houdt rekening met dit gaatje in jouw ontwerp (je kunt dit zien in de design interface), zodat er geen belangrijke delen van jouw afbeelding verloren gaan.

Vervaagde Randen

Creëer gepersonaliseerde kerstversieringen, bedrukt met jouw foto's, en verspreid de kerstsfeer door jouw geliefden persoonlijke kersthangers cadeau te geven. Jouw gepersonaliseerde kerstboomdecoraties helpen met het oproepen van mooie herinneringen en kunnen jarenlang opnieuw gebruikt worden. Ontwerp elk jaar nieuwe fotohangers die je kunt toevoegen aan jouw bestaande set. Zo vertelt elk gepersonaliseerd ornament in de kerstboom een verhaal.

Let op: Na het bedrukken van jouw gepersonaliseerde kersthangers zal er een witte rand zichtbaar blijven (zie: fotogalerij). Het witte keramiek is stevig en kan tegen een stootje, zo kun je het jaar na jaar eenvoudig bewaren in een doos met kerstdecoratie. Misschien dat het je opvalt dat er wat kleurverschil zit tussen de voor- en achterkant. Dit komt door onze specialistische printmethode, is volkomen normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit van jouw ontwerp.

Trending: