Gepersonaliseerde Cadeau Dozen

Gepersonaliseerde Cadeau Dozen

Bedrukte Cadeauverpakking voor Kussens

Vanaf € 33,00

Ontwerp je eigen cadeauverpakking bij Bags of Love om de cadeaus dit jaar extra bijzonder in te pakken. Je kunt ze online ontwerpen met je eigen afbeeldingen en tekst. We kunnen deze dozen binnen een dag klaarmaken voor verzending.

Gepersonaliseerde Cadeau Dozen Set Van 10

  • 3 maten dozen in kussen vorm (S-M-L)
  • Karton met glossy afwerkingen
  • Elke maat wordt verkocht in een set van 10, makkelijk dicht te vouwen
  • Voorkant bedrukt met jouw ontwerp
  • Witte achterkant, met de optie voor tekst

Gepersonaliseerde Cadeau Dozen

Geef je cadeaus een persoonlijk tintje - probeer onze gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Ontwerp de voorkant online met je favoriete foto's, afbeeldingen en patronen, je hebt ook de optie om een persoonlijk bericht op de achterkant te laten drukken. De perfecte verpakking voor een gepersonaliseerd cadeau. Onze cadeau dozen hebben de vorm van een kussen en je kunt ze makkelijk dichtvouwen en dichtplakken met wat plakband. De achterkant blijft wit, met je eigen tekst in het midden.

Maten:

  • Plat (LxBxflap): Klein (24x20.5x3cm); Medium (38x24.5x6cm); Groot (46.5x25x10cm)
  • Gevouwen (LxBxH): Klein (16x14x4cm); Medium (26x24x6cm); Groot (27x22x10cm)

Kleine en Grote Kussen Dozen

We hebben gepersonaliseerde cadeaus in allerlei maten en vormen, daarom hebben we ook drie soorten cadeauverpakkingen. Onze kleine cadeau dozen zijn handig voor bijvoorbeeld horloges, telefoonhoesjes en notitieblokjes. Onze grotere dozen zijn ideaal voor agenda's, toilettassen en kleine dekens. Neem gerust contact met ons op als je niet weet welke maat je moet kiezen.

 

Bedrukte Cadeauverpakkingen

Net als alle andere producten van Bags of Love worden onze gepersonaliseerde cadeau dozen bedrukt met jouw originele ontwerp. Kies een uniek afbeelding voor elke doos, of kies hetzelfde ontwerp voor alle dozen. Elke maat is verkrijgbaar in een set van 10. Wij bedrukken deze geschenkverpakkingen binnen een dag voor je.

Dit vind je misschien ook leuk: