Cadeaus voor Collega's

Of je het nu leuk vindt of niet; we brengen een groot deel van onze tijd door op het werk. Het is dan ook...

Lees Meer

Gepersonaliseerde Cadeaus voor Collega's

Er zijn verschillende redenen waarom jij op zoek kan zijn naar een cadeau voor een collega; misschien heb jij hem/haar wel voor surprise, neemt iemand afscheid, vieren jullie een verjaardag of wil je graag een wit voetje halen. Wat de gelegenheid ook is, we hebben fantastische cadeaus geselecteerd voor collega's, waar je een vriend(in) op het werk zeker mee kunt verrassen.
 

Voor thuis of op kantoor

Als je op zoek bent naar een geschenk dat gebruikt kan worden op het werk, ben je hier aan het juiste adres. Ook wanneer je iets zoekt dat je collega juist in huis kan gebruiken, of dat hem/haar herinnert aan de mooie tijden die jullie samen beleefd hebben, dan hebben wij genoeg opties voor jou. We hebben een geweldige selectie gemaakt van producten die jij volledig kunt personaliseren, zodat jij een speciale collega in het zonnetje kunt zetten.
 

Ontwerp eenvoudig online

Het creëren van gepersonaliseerde cadeaus voor collega's was nog nooit zo makkelijk. Blader eenvoudig door ons assortiment geschenken en selecteer het cadeau dat perfect bij de persoon past die je in gedachte hebt. Gebruik vervolgens ons handige online ontwerpsysteem en upload de foto's die je wil gebruiken. Dit kunnen afbeeldingen zijn van het laatste kerstfeestje op het werk, een lunchmeeting of foto's van een personeelsuitje. Als je niet kunt kiezen, upload dan meerdere afbeeldingen en creëer een leuke fotocollage. We hebben een aantal vooraf ingestelde templates, maar je kunt ook helemaal zelf een collage creëren. Daarnaast kun je ook een bericht toevoegen aan je ontwerp, om het cadeau nog persoonlijker te maken. 
 

Snelle doorlooptijden

Zodra je tevreden bent met je ontwerp kun jij de bestelling plaatsen. Wij beginnen direct met het produceren van jouw gepersonaliseerde cadeau. Bij veel van onze producten kun je profiteren van speciale aanbiedingen, dus het is zeker de moeite waard om te controleren of jij misschien geld kunt besparen. We bedrukken alle gepersonaliseerde cadeaus en artikelen in full-colour en maken gebruik van duurzame, milieuvriendelijke inkten. Alle producten worden handgemaakt van verantwoord verkregen materialen en de productie vindt geheel plaats onder één dak. Hierdoor kunnen we snelle doorlooptijden bieden. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende bezorgopties, waaronder Express levering; perfect voor speciale last minute cadeaus.