Schrijfmap Bedrukken

Newton

Schrijfmap Bedrukken

Leren Schrijfmap met Logo

Vanaf € 207,00

Laat een luxe schrijfmap bedrukken met ontwerpen naar keuze en berg je waardevolle documenten veilig op. D...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde Documentenmap

 • 100% volnerf nappaleer
 • Gladde of gebobbelde textuur
 • Rits in de kleur: goud, staalgrijs of nikkel
 • Keuze uit 3 kleuren draad
 • 38 cm x 26 cm x 2 cm
 • Handgemaakt en bedrukt op bestelling

Berg je documenten op stijlvolle en veilige wijze op, door een schrijfmap te laten bedrukken met je eigen design.

Deze gepersonaliseerde documentenmap is de ideale manier om waardevolle documenten en schetsen veilig onderweg mee te nemen. De items worden gemaakt van 100% nappaleer en op bestelling bedrukt met je foto's, tekst of logo. Zo kun je jouw portofolio eenvoudig vervoeren, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Het kantoorartikel is de perfecte manier om professionaliteit en persoonlijkheid te combineren. Laat de schrijfmap bedrukken met je bedrijfslogo, zodat je vol trots je merk kunt tonen en creëer tevens premium mappen voor je personeel. De leren items zijn een mooie, duurzame variant van de eenvoudige plastic mapjes en het perfecte bureauaccessoire om mee te nemen naar meetings. Maak je niet langer druk over losse documenten en verdwaalde pennen en creëer een schrijfmap met een design dat precies aansluit bij de kleuren van je bedrijf of je persoonlijke voorkeur.
 • 100% volnerf nappaleer
 • Glad of getextureerd leer
 • Eén maat, geschikt voor A4-documenten
 • Binnenvak voor documenten en papier
 • Metaal: goud, staalgrijs of nikkel
 • Stiksel: crème, grijs of houtskool
 • 2 ontwerpvlakken: voor- en achterkant
 • Gladde, zwarte, stevige rits
 • Tussenstukken van gladde, zwarte nappa
 • Zwarte voering van faux suède
 • Afmetingen: 38 cm hoog x 26 cm breed x 2 cm diep
 • Gewicht ca. 0,64 kg
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Om een zo duurzaam mogelijke print op leer te creëren, hebben we hard gewerkt aan het verfijnen van zowel ons printproces als vakmanschap. Omdat leer een natuurlijk materiaal is, kunnen er wat onregelmatigheden in de oppervlakte en textuur zichtbaar zijn, evenals wat vouwen. Dit is volkomen normaal en komt vaak voor bij producten die gemaakt zijn natuurlijke leersoorten. Alle leersoorten slijten op natuurlijke wijze, afhankelijk van het gebruik, waardoor de print na verloop van tijd wat kan rimpelen of vervagen. Ook kan de basiskleur van het leer zichtbaar worden, omdat het materiaal op den duur wat kan gaan slijten. Wanneer je het product niet gebruikt, adviseren we het te bewaren in een beschermende, stofvrije zak of doos, zodat het in optimale staat blijft. Vermijd langdurige blootstelling aan hitte, zonlicht, water en chemische reinigingsmiddelen om de helderheid en duurzaamheid van de print te behouden. Vermijd contact met lichtgekleurde kledingstukken of meubilair, omdat de kleur mogelijk kan afgeven. Hoewel het niet waarschijnlijk is dat een miezerbui het leer beschadigt, raden we toch aan het product tegen de regen te beschermen. Wanneer het leer nat wordt, laat het dan op natuurlijke wijze drogen. Maak het oppervlak schoon met een vochtig, pluisvrij, katoenen doekje.

 • Schoonvegen met een pluisvrij doekje
 • Niet Wassen
 • Vermijd hoge temperaturen
 • Vermijd direct zonlicht
 • Vermijd regen en water
 • Vermijd chemische reinigingsmiddelen

Een Luxe Leren Schrijfmap Met Foto, Logo of Naam

Het opbergen én beschermen van losse papieren is nu wel heel makkelijk, dankzij de gepersonaliseerde documentenmap. Neem onderweg je belangrijke documenten veilig mee, met een item dat zowel professionaliteit als een vleugje persoonlijkheid uitstraalt. Vergeet standaard plastic mapjes en laat een schrijfmap bedrukken met een design dat direct herkenbaar is. Zo bescherm je op effectieve wijze jouw essentiële items én voeg je direct een origineel accent toe aan je collectie kantoorartikelen. De leren documentenhouders zijn de ultieme cadeaus voor workaholics en een praktisch en attent geschenk voor elke ondernemer. De mappen zijn 38 cm x 26 cm x 2 cm groot en wegen slechts 0,64 kg. Ze bieden genoeg ruimte voor een agenda, pennen en meer en bevatten een extra vak waar jij je documenten in op kunt bergen.

Hoe Jouw Gepersonaliseerde Documentenmap Wordt Gemaakt

Je premium schrijfmap wordt handgemaakt door ons team van ervaren leerbewerkers. Hiervoor wordt een keuze uit glad of gebobbeld nappaleer gebruikt, dat de voor- en achterkant van de documentenmap beslaat. We bedrukken het leer met gebruik van geavanceerde printmethode, waardoor je ontwerp, afbeelding of logo op prachtige wijze overkomt. Het materiaal wordt vervolgens aan elkaar genaaid door onze professionele naaisters, die hiervoor garen gebruik in de kleur: crème, grijs of houtskool. De tussenstukken en ritsdetails worden gemaakt van glad, zwart nappaleer. Dit materiaal contrasteert mooi met het gebobbelde leer en voegt een chique accent toe aan een bedrukte schrijfmap van gladde nappa. De mappen worden gevoerd met zwarte faux suède, die een zachte textuur heeft en jouw papieren extra bescherming biedt. Tot slot wordt het item afgewerkt met een rits in een keuze uit drie kleuren: goud, staalgrijs of nikkel. Nadat je volledige documentenmap klaar is, wordt het product op kwaliteit gecontroleerd. Zo ben jij gegarandeerd van een premium product dat aan de hoogste standaarden voldoet.

Laat Een Schrijfmap Bedrukken Voor Het Ultieme Cadeau

Wat de leren schrijfmap zo speciaal maakt, is dat deze volledig naar wens gepersonaliseerd kan worden. Zo kun je eenvoudig een uniek product creëren, dat volledig past bij de stijl van de persoon voor wie het cadeau bestemd is. Dankzij de verschillende ontwerpopties, zoals de kleur draad en rits en de textuur van het leer, kun je een origineel geschenk produceren waar je iemand ongetwijfeld blij mee maakt. Laat de schrijfmap bedrukken met een logo of naam, zodat meteen duidelijk is aan wie het premium kantoorartikel toebehoort. 

We raden aan om de gekozen afbeeldingen zo centraal mogelijk op je leren documentenmap te plaatsen. Wanneer je twee afzonderlijke ontwerpen of foto's op de map laat drukken, komen deze samen aan de onderkant van de schrijfmap, waar een dunne lijn zichtbaar is.

Reiscadeaus

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het veilig opbergen van je belangrijke papieren. Bewaar ze eenvoudig in je gepersonaliseerde schrijfmap en ga vol zelfvertrouwen de deur uit. Het echte nappaleer levert niet alleen een product op met een premium finish, maar geeft de map ook een duurzaam karakter en extra bescherming. Dit is de perfecte manier om op praktische en professionele wijze een statement te maken en overzicht te creëren. 

Leren Geschenken Voor De Fanatieke Ondernemers

Voor de echte workaholics en ondernemers met passie is er geen beter cadeau dan een gepersonaliseerde documentenmap. Het is niet alleen een functioneel item dat waardevolle documenten beschermt, maar ook een geschenk met een persoonlijk accent dat ze zeker zullen waarderen. Geef een dierbare een bijzonder geschenk, waardoor ze zelfs tijdens drukke werkdagen toch even aan jou worden herinnerd. 

Trending: