12 Jaar Getrouwd Cadeaus

12 jaar getrouwd - wat een geweldige mijlpaal. Het traditionele materiaal dat geassocieerd wordt met een 1...

Lees Meer

Ontwerp Zelf Een Cadeau Voor Jullie 12e Trouwdag

Een 12-jarig huwelijk is een mijlpaal die je zeker niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan. Jullie hebben zoveel mooie herinneringen samen, dat dit de perfecte gelegenheid is om je geliefde te verwennen met een gedenkwaardig zijden jubileumgeschenk. Blader door onze selectie cadeaus, perfect voor het vieren van een zijden huwelijksverjaardag, die je volledig naar wens kunt personaliseren.

We hopen dat deze prachtige, handgemaakte, gepersonaliseerde fotocadeaus je inspireren om iets extra speciaals en volledig unieks te creëren voor jouw geliefde.

12 Jaar Getrouwd - Cadeaus voor Hem

Gepersonaliseerde Zijden Stropdas

Verras je man met een prachtige, handgemaakte zijden stropdas om het 12-jarig samenzijn te vieren. Kies voor een klassiek of slank model das en selecteer de foto's die jij op de das wil laten afdrukken. Naast het uploaden van afbeeldingen, kun je ook een persoonlijk bericht toevoegen om een volledig uniek accessoire voor hem te ontwerpen. Dit klassieke geschenk kan hij zowel bij zakelijke afspraken als in zijn vrije tijd dragen; wanneer hij het ook draagt, hij zal je zo nooit meer vergeten.

Zijden Pochet

Een pochet is een mooie, elegante en stijlvolle toevoeging aan een net pak of colbert. Ontwerp een gepersonaliseerde zijden pochet voor jouw man, door de favoriete foto's van jullie samen te gebruiken. De pochetten worden met de hand geknipt en genaaid, waardoor je een volledig uniek en handgemaakt accessoire ontvangt. Verras hem met dit cadeau op de ochtend van jullie 12-jarige huwelijk, zodat hij het meteen kan dragen wanneer hij je verwend met romantisch dinertje - dat hopen we tenminste!

12 Jaar Getrouwd - Cadeaus voor Haar

Gepersonaliseerde Zijden Kimono

Als je het moeilijk vindt om het perfecte cadeau te vinden voor jouw vrouw, verras haar dan met deze prachtige, handgemaakte, zijden kimono. Dit luxe kledingstuk kun je volledig zelf ontwerpen, door foto's, designs en teksten te gebruiken. Kies voor afbeeldingen van jullie jaren samen en laat deze kimono een verhaal vertellen. Begin met herinneringen aan jullie eerste date en eindig met de nieuwste foto's van jullie samen. Maak jullie herinneringen samen tastbaar, door een geweldig gepersonaliseerd kledingstuk te creëren.

Zijden Kussens

Houdt jouw geliefde ervan om de inrichting te versieren met accessoires, kussens en andere decoratie-items? Geef haar dan een gepersonaliseerd zijden kussen cadeau, om jullie 12-jarige trouwjubileum te vieren. Een bedrukt kussen voegt wat persoonlijkheid toe aan een bank of bed. Kies voor kussens met een donzen vulling, voor extra luxe. Elk kussen wordt handgemaakt op bestelling en aan beide kanten bedrukt met het ontwerp, de foto's of tekst van jouw keuze. Creëer nu een fotocollage met de favoriete kiekjes van jullie samen, of laat beide kanten bedrukken met een enkele foto van een mooie herinnering.

Ontwerp zelf huwelijksverjaardag cadeaus en vier jullie 12e trouwdag op speciale en unieke wijze.