Gepersonaliseerd Zijden Mondkapje

Gepersonaliseerd Zijden Mondkapje

Mondkapje van Zijde Bedrukken

Vanaf € 53,00

Zeg vaarwel tegen huidirritaties, uitslag en 'maskne' en hallo tegen een gepersonaliseerd zijden mondkapje...

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Ontwerp Mondkapjes van Zijde

 • Gemaakt van 100% echte zijde
 • Ontwerp twee delen
 • Flexibele neusbeugel
 • Verstelbare, elastieken oorlussen
 • Herbruikbaar, geschikt voor handwas
 • Handgemaakt op bestelling

Voorkom huidirritatie en bescherm jezelf in stijl, met een gepersonaliseerd zijden mondkapje.

Kies voor extra stijlvolle bescherming en laat een mondkapje van echte zijde bedrukken met jouw eigen foto's. De maskers bevatten twee delen die jij kunt ontwerpen, die in het midden gescheiden worden door een naad in de kleur zwart of wit. De mondkapjes worden gemaakt van flexibele, pure zijde, die niet alleen heerlijk aanvoelt op de huid, maar ook irritatie voorkomt. Wanneer jij last hebt van 'maskne' - onzuiverheden als gevolg van het dragen van een mondkapje - dan kan zijde zeker uitkomst bieden. Het van nature hypoallergene materiaal, kan namelijk verdere huidirritatie helpen voorkomen. The elastieken oorlussen van de mondkapjes zijn uitgerust met siliconen ringetjes, waardoor je ze eenvoudig strakker of losser kunt maken. Daarnaast bevat elk gepersonaliseerd zijden mondkapje een flexibele neusbrug, die zorgt je bril minder snel beslaat. Voor de precieze afmetingen adviseren we onze maattabel te raadplegen
 • Voering en buitenkant van pure zijde
 • Zacht en soepel
 • Hypoallergeen
 • Voorkomt huidirritatie en uitslag
 • Flexibele neusbrug vermindert beslagen bril
 • Keuze uit witte of zwarte kleur draad
 • Verstelbare, elastische oorlussen
 • Twee bedrukbare delen die je afzonderlijk kunt ontwerpen
 • Ontwerpen gescheiden door middenzoom
 • Zeer comfortabel om langdurig te dragen
 • 24 cm breed
 • Omtrek oorlussen: 22 cm
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Droogreinigen geadviseerd, kan met de hand worden gewassen in koud water en met wasmiddel voor zijde.

 • Handwas
 • Lage temperatuur
 • Chemisch reinigen

Zijdezacht

Elk gepersonaliseerd zijden mondkapje wordt handgemaakt van hoogwaardige, pure zijde; een materiaal dat meerdere voordelen oplevert. Omdat zijde zacht en soepel is, voorkomt het wrijving en vermindert het de huidirritatie die vaak optreedt bij het dragen van mondkapjes. De hypoallergene stof is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Omdat het materiaal minder vocht opneemt dan andere stofstoorten, zorgt het er tevens voor dat je huid niet uitdroogt. Zijde is van nature ademend en verkoelend, waardoor je comfortabel kunt praten en ademen wanneer jij jouw zijden mondkapje op hebt. De verstelbare, elastische oorlussen bieden optimaal draagcomfort, terwijl de flexibele neusbeugels zorgen dat brildragers minder last hebben van beslagen brilglazen. De zijden mondkapjes voelen zo heerlijk aan, dat je ze misschien zelfs met plezier gaat dragen.

Wanneer je een mondkapje van echte zijde laat bedrukken, worden hiervoor milieuvriendelijke inkten gebruikt. Hierdoor behoudt de stof zijn gladde textuur. De twee designs zullen prachtig overkomen op het materiaal en worden gescheiden door een middenzoom, die het masker voorziet van de gewenste vorm. Omdat elk gepersonaliseerd zijden mondkapje handgemaakt wordt op bestelling, kan het voorkomen dat gespiegelde designs niet perfect op elkaar aansluiten. We adviseren dan ook om te kiezen voor twee foto's of designs die elkaar perfect aanvullen, maar niet noodzakelijk één geheel vormen.
 

Hoe kies je de perfecte maat?

Onze gepersonaliseerde zijden mondkapjes zijn 24 cm breed en verkrijgbaar in één maat. De oorlussen hebben een omtrek van 22 cm en bevatten een siliconen ringetje waarmee je de lus eenvoudig strakker of losser kunt maken. Raadpleeg onze maattabel om de zien of deze mondkapjes geschikt zijn voor jouw gezicht. Je kunt je gezicht als volgt opmeten:

 1. Meet de afstand van het midden van je neus tot achter je oor (vermenigvuldig het resultaat met 2)
 2. Meet de afstand van het midden van je neus tot net onder je kin

 

Hoe draag je een gepersonaliseerd zijden mondkapje?

Wanneer je jouw bedrukte zijden mondkapje wil dragen, kijk dan eerst waar zich de neusbeugel bevindt; dit is de bovenkant van het masker, de onderkant plaats je over je mond en kin. Plaats de lussen om je oren en verschuif, indien gewenst, het siliconen ringetje om het masker wat losser of strakker te maken. Buig de flexibele neusbeugel zodat deze comfortabel op je neus zit. Dit vermindert dat je bril beslaat, wanneer je deze draagt. Klaas is Kees!

Wasvoorschrift

Om te zorgen dat jouw herbruikbare, zijden mondkapje schoon en mooi blijft, adviseren we deze na elk gebruik met de hand te wassen met een speciaal wasmiddel voor zijde. Indien nodig, kan het kapje gestreken worden op medium temperatuur.
De zijde kan wat gaan kreuken wanneer het mondkapje nat wordt, maar dit kun je er voorzichtig uitstrijken.NB: Deze zijden mondkapjes zijn NIET geschikt voor medisch gebruik. Koop deze mondkapjes dan ook niet als in je in de veronderstelling bent dat ze je beschermen tegen het coronavirus. De items zijn meer gericht op het beschermen van anderen, om zo de verspreiding van het virus te verminderen. Was je mondkapje regelmatig, het liefst dagelijks, om optimale hygiëne te garanderen. Uit hygiënisch oogpunt is het helaas niet mogelijk de mondkapjes te retourneren.

Meet Jezelf Op Om De Juiste Maat Te Bepalen Silk Face Mask
  Zijden mondkapje
Afmetingen neus tot kin (MAX.) Zijden mondkapje 14 - 14 cm
5,5 - 5,5 "
 • Afmetingen neus tot kin (MAX.) Meet de afstand van het midden van je neus tot onder je kin.


Handgemaakte Zijden Mondkapjes

Elk deel van jouw gepersonaliseerde zijden mondkapje wordt door echte mensen (en dus niet door machines) op bestelling gemaakt. Onze printtechnici maken gebruik van de modernste technieken om jouw mondkapje van echte zijde te bedrukken met de gewenste ontwerpen. De milieuvriendelijke inkten die we gebruiken zorgen dat de prachtige textuur van zijde behouden blijft. Jouw foto's wordt tot diep in de vezels van de zijden stof gedrukt, waardoor een prachtie print ontstaat die lang meegaat. Na het printproces wordt de zijde op maat geknipt en jouw bedrukte zijden mondkapje door onze naaisters in elkaar gezet. De voering van de maskers heeft een witte kleur en wordt niet bedrukt.


Omdat elk mondkapje met de hand wordt gemaakt, adviseren we deze te wassen voor gebruik.

Twee delen, één geheel

Bij het creëer van een gepersonaliseerde zijden mondkapje, zijn er twee delen die je kunt ontwerpen. Elke kant wordt afzonderlijk bedrukt, waarna de twee delen aan elkaar worden bevestigd met een zoom die over het midden van jouw mondkapje loopt. Vanwege de handgemaakte aard kunnen we niet garanderen dat de twee ontwerpen perfect op elkaar aansluiten. De zoom kan gemaakt worden met een keuze uit een witte of zwarte draad, zodat deze perfect past bij jouw design. Naast een mooi detail, zorgt deze naad er ook voor dat het zijden mondkapje goed zijn vorm behoudt.

Je kunt de twee kanten van de mondkapjes van echte zijde laten bedrukken met complementerende designs of juist kiezen voor totaal verschillende foto's of afbeeldingen. Profiteer van de twee vlakken door je favoriete foto's, designs, teksten of logo's op zijde te laten drukken. Wij zorgen dat jouw ideeën tot leven komen.

Trending: