Terug naar Site

Gepersonaliseerde Wandklok

Gepersonaliseerde Wandklok

Muurklok met foto Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 100,50

London Clock Company logoJe kunt nu exclusief bij Bags of Love een gepersonaliseerde wandklok creëren, door een uurwerk van de London Clock Company™ te voorzien van jouw foto's en herinneringen. Kies uit een van de drie populaire designs van de London Clock Company™, maak vandaag nog jouw eigen wandklok met foto en ontvang het uurwerk snel in huis. Je kunt kiezen voor een wijzerplaat met nummers, Romeinse cijfers, lijntjes of helemaal geen tekens en jouw gepersonaliseerde muurklok ontwerpen, precies zoals jij wil.

_

Gepersonaliseerde Ronde Wandklok

 • Exclusief bij Bags of Love
 • London Clock Company™ uurwerken
 • Kies uit drie prachtige ontwerpen
 • Keuze uit wijzerplaten en wijzers
 • Inclusief wandmontage en batterij
 • Ontwerp nu online

Creëer een gepersonaliseerde wandklok en laat foto's afdrukken op een van de drie geweldige uurwerken van de London Clock Company™.

Maak jouw eigen muurklok, bedrukt met foto's of tekst. Upload je favoriete herinneringen in onze designinterface en creëer een gepersonaliseerd meesterwerk. De London Clock Company™ produceert en maakt klokken sinds 1922; de perfecte keuze voor het creëren van gepersonaliseerde, duurzame en hoogwaardige uurwerken.
 • Verkrijgbaar in drie verschillende stijlen
 • Kies uit kleur en stijl wijzerplaat
 • Klassieke cijfers, Romeinse cijfers of lijntjes
 • Zwarte of witte nummering of geen tekens
 • Kleur van de wijzers afhankelijk van de stijl
 • 1 lithium AA batterij vereist (inbegrepen)
 • Officiële London Clock Company™ klokken
 • Met de hand bedrukt op bestelling

Hieronder vind je meer informatie over elk model klok

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Tijd om jouw eigen gepersonaliseerde wandklok te ontwerpen

Wij zijn een samenwerking aangegaan met de London Clock Company™ om jou - exclusief bij Bags of Love - gepersonaliseerde wandklokken aan te kunnen bieden. Een unieke klok die de perfecte combinatie vormt van de expertise van de London Clock Company™ en jouw eigen ontwerpen of foto's. Kies voor een afbeelding, grafisch ontwerp, collage of een combinatie van tekst en foto's om zelf een muurklok te ontwerpen, en wij zullen het uurwerk voor jou bedrukken en in elkaar zetten. De prachtige klokken zijn een geweldige toevoeging aan je huis of de woning van een vriend of vriendin. Het wordt nu nog leuker om de tijd in de gaten te houden! Upload je foto's en start nu met het ontwerpen van jouw eigen klok - het is makkelijk, snel en helemaal gratis om te proberen. Klik hierboven op 'start ontwerpen'. 

De wandklok met foto werkt op een enkele lithium AA batterij. 

Kies het model

De gepersonaliseerde muurklokken zijn verkrijgbaar in drie unieke stijlen.

Larson: Een klok met een matte basis van messing, een smal profiel en een koepelvormige glazen voorkant. Deze prachtige klok heeft een diameter van 40 cm en is slechts 4 cm diep. Hij bevat opvallende, zwarte, rechthoekige wijzers die samenkomen in het midden, bij een elegante pin die perfect bij de messing behuizing past. 

Attic Fob: De behuizing van het Attic-model is gemaakt van multiplex en bevat een mooie metalen sierknop met ring aan de bovenkant. Met een diepte van 5 cm, een diameter van 41 en een glazen bescherming, geeft dit model een moderne twist aan de traditionele zakhorloge. Deze stijl klok heeft zwarte, taps toelopende wijzers en een centrale groene pin.

Attic Stud: Het 'Stud' model is gelijk aan het 'Knop' model, maar in plaats van de decoratieve sierknop met ring bevat dit model een simpele stud. Dit is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een mooi model klok met een wat traditionelere uitstraling. 

Let op: de ring bij het Attic-model is niet geschikt om de klok aan op te hangen.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Analoge klok - digitaal bedrukt

Je ontwerp wordt afgedrukt met behulp van een hoogstaand printproces dat de gepersonaliseerde muurklok voorziet van een duurzame print. Wanneer we je ontwerp hebben afgedrukt, zetten onze talentvolle vakmensen de klok in elkaar, waaronder het batterijvakje en de wijzers. Naast dat we de kwaliteit van jouw wandklok tijdens elke stap van het proces waarborgen, gaat het afgeronde product voor het verzenden nog langs onze afdeling kwaliteitscontrole, waar het grondig gecontroleerd wordt. Als alles helemaal in orde is dan wordt de klok naar jou verzonden.

Perfect voor elke ruimte

Klokken zijn geschikt voor elke kamer. Een traditioneel uurwerk kan dan ook de perfecte toevoeging zijn aan jouw interieur. Je kunt niet alleen de foto kiezen die jij wil uploaden, maar ook de stijl wijzerplaat - klassieke of Romeinse cijfers, lijntjes of geen nummering. Selecteer vervolgens de kleur van de nummering - zwart of wit - die het beste aansluit bij zowel de ruimte waarin jij de klok wil hangen, als het ontwerp dat jij hebt gekozen.

Recentelijk Bekeken

Trending: