Gepersonaliseerde Klokken

Onze gepersonaliseerde klokken zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en met verschillende wijzerplaten, waa...

Lees Meer

Gepersonaliseerde klokken

Maak van een saaie klok een indrukwekkend pronkstuk en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde klok. De prachtige uurwerken van de London Clock Company™ zijn er in vierkante, rechthoekige en ronde modellen en je kunt kiezen uit verschillende wijzerplaten; zo kun jij de klok van jouw dromen ontwerpen. Kies voor een oudere stijl foto voor een prachtige vintage uitstraling of selecteer juist een levendig ontwerp met veel kleur, wanneer je graag een moderne stijl klok wil. 
  • London Clock Company™ uurwerken
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen
  • Gepersonaliseerd met foto's en tekst
  • Meerdere stijlen wijzerplaat
  • Werkt op een standaard AA-batterij
  • Batterij en muurbevestiging inbegrepen
  • Handgemaakt op bestelling

Een leerzame klok

Ontwerp een gepersonaliseerde klok voor kinderen, waarmee ze op een leuke manier het klokkijken kunnen oefenen. Bedrukt met hun favoriete dieren, tekenfilmfiguren of een leuke familiefoto, kun je ze met deze klokken aanmoedigen om de tijd af te leren lezen.  

Geef jouw tijd vorm

Bij Bags of Love weten we dat iedereen uniek is en daardoor ook een verschillende stijl heeft. De gepersonaliseerde klokken zijn dan ook beschikbaar in verscheidene vormen. Kies voor een ronde wandklok of voor een vierkante of rechthoekige tafelklok om jouw interieur aan te kleden. Er is altijd wel een fotoklok die aan jouw smaak voldoet. Je kunt tevens kiezen uit klassieke of Romeinse cijfers, minimalistische lijntjes of voor een wijzerplaat zonder nummering. Met gepersonaliseerde klokken, kun jij de details volledig aanpassen aan jouw wensen.

Accentueren en verfraaien

Een klok hoeft niet slechts een functioneel object te zijn, waarop je de tijd kunt aflezen. Creëer gepersonaliseerde klokken om een ruimte te versieren en een mooi accent toe te voegen aan een kamer. Upload jouw foto's, afbeeldingen en voeg zelfs tekst toe aan jouw ontwerp klok en creëer een item dat jij vol trots in huis tentoon kan stellen. De klokken van de London Clock Company™ met een door jou gepersonaliseerde voorkant, zijn tevens geweldige fotocadeaus.

Handgemaakt op bestelling

Al onze producten worden op bestelling gemaakt en de gepersonaliseerde klokken vormen hierop geen uitzondering. Het hele proces wordt door experts afgehandeld, in onze Bags of Love faciliteit. Jouw bestelling wordt met de hand gemaakt met behulp van de modernste printtechnieken en verantwoord verkregen materialen. De hoogwaardige digitale printtechniek produceert prints met een uitstekende fijne lijntjes en details evenals heldere en levendige kleuren. Jouw afdrukken zijn duurzaam en slijtvast, waardoor jouw gepersonaliseerde klokken zeker de tand des tijds doorstaan.