Terug naar Site

Vierkante of Rechthoekige Fotoklok

Vierkante of Rechthoekige Fotoklok

Gepersonaliseerde Klok Met Foto Made in the UKMade in the UK

Bespaar 11% Vanaf € 70,50 Was € 79,00

London Clock Company logoOntwerp jouw eigen vierkante of rechthoekige fotoklok voor een uniek interieuritem. De hoogwaardige Rodig-tafelklokken van de London Clock Company™ zijn een prachtige toevoeging aan jouw keuken, woonkamer of slaapkamer. Kies de stijl wijzerplaat, waaronder een optie om de nummering helemaal weg te laten , en creëer de perfecte gepersonaliseerde fotoklok voor in huis.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Eigenschappen Fotoklok

 • Exclusief bij Bags of Love
 • London Clock Company™ mantelklokken
 • Keuze uit twee vrijstaande ontwerpen
 • Kies de wijzerplaat van jouw fotoklok
 • Inclusief batterij en muurbevestiging
 • Handgemaakt op bestelling

Gebruik onze online ontwerpfuncties om jouw eigen staande fotoklok te creëren.

Met deze rechthoekige of vierkante Rodig-tafelklok van de London Clock Company™ kun jij een werkelijk uniek accessoire voor in huis creëren. van hoogwaardige kwaliteit en de print gaat lang mee. Jouw foto's worden afgedrukt in HD-kwaliteit, wat een duurzame en levendige print oplevert. Dit garandeert dat jouw gepersonaliseerde fotoklokken prachtig opvallen in de ruimte en gegarandeerd in het oog springen bij iedereen die voorbij loopt. Ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde klok met foto's en creëer een tijdloos interieuritem. Zowel het vierkante als rechthoekige Rodig-model bestaan uit een stevige houten behuizing met wijzers van geborsteld goud.
 • Prachtige klokken van de London Clock Company™
 • Vierkante of rechthoekige Rodig-tafelklokken
 • Met een stevige houten behuizing in een lichte kleur
 • Geborstelde gouden wijzers met bijpassende centrale pin
 • Perfect voor op de vensterbank, tafel en het bureau
 • Kies de soort & kleur wijzerplaat (zwart of wit)
 • Romeinse cijfers, nummers, lijntjes of geen nummering
 • 1 x AA batterij verijst (batterij en muurbevestiging inbegrepen)
 • 17.2 cm x 17.2 cm x 5 cm vierkante fotoklok
 • 24.2 cm x 17.2 cm x 5 cm rechthoekige fotoklok

Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Op bestelling gemaakt

Wij bedrukken deze klokken op bestelling. We maken gebruik van het Rodig-model van de London Clock Company™ dat verkrijgbaar is in een vierkante en rechthoekige variant. Tijdens elke stap in het proces is jouw fotoklok in handen van deskundige, die zorgen dat jij een gepersonaliseerde klok ontvangt van de hoogste kwaliteit. Jouw tafelklok bestaat uit een stevige houten behuizing, geborstelde gouden wijzers en de wijzerplaat van jouw keuze.

Gepersonaliseerde klok met jouw foto of ontwerp

Houd bij het kiezen van jouw ontwerp rekening met de positie van de wijzers en wijzerplaat. Zorg ervoor dat belangrijke details niet onderbroken worden door de wijzerplaat van jouw fotoklok. De kleuren van jouw ontwerp worden geweldig gereproduceerd, de uiteindelijke print bevat felle, heldere en levendige kleuren.

Het creëren van gepersonaliseerde fotoklokken, bedrukt met een leuk animatiefiguur, is een leuk idee voor op de slaapkamer van jouw kinderen, waarmee ze tevens het klokkijken kunnen oefenen. Je kunt zelfs woorden laten afdrukken op de klok, zoals 'half' of 'kwart voor', om ze een handje te helpen. 

Voeg iets extra's toe aan jouw woning door een gepersonaliseerde fotoklok te ontwerpen, die helemaal past bij jouw huidige interieur. Dit levert een smaakvol en harmonieus geheel op. Kies voor een vintage patroon, bohemien ontwerp of juist een fris en eigentijds ontwerp, afhankelijk van jouw eigen smaak. 

Als alternatief voor fotolijsten, kun jij jouw fotoklok gebruiken om je favoriete familiefoto te tonen. Herinneringen kennen geen tijd en vormen dan ook de perfecte achtergrond voor een mooie bedrukte tafelklok. Kun je niet kiezen uit alle foto's? Creëer dan een klok met fotocollage. Selecteer alle foto's en creëer jouw eigen fotomontage met onze online montage-functie.

Deze klok is een geweldige cadeau voor een housewarming. Het is niet alleen een praktisch item, maar ook een waardevol aandenken. Bedruk de klok met een foto van het gelukkige koppel en de datum waarop ze gingen samenwonen, voor een speciaal cadeau om deze mijlpaal te vieren.

Recentelijk Bekeken

Trending: