5e Trouwdag Cadeaus - Hout

Vier je 5e trouwdag met prachtige handgemaakte houten cadeaus. Van hartvormige puzzels tot gepersonaliseerde onderzetters, vind het perfecte cadeau voor je 5e huwelijksjubileum hier.

Vier Jullie 5e Trouwdag

Cadeaus voor een 5e trouwdag zijn traditioneel van hout, dus hebben we een collectie gemaakt met prachtige handgemaakte houten cadeaus die je kunt personaliseren met je foto's, ontwerpen en tekst. Jullie hebben vast een hoop meegemaakt de afgelopen vijf jaar, dus op deze bijzondere dag kun je je partner laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Hout is stevig, dus laat zien dat jullie huwelijk dat ook is met onze gepersonaliseerde cadeaus voor je 5e trouwdag. Nette en opgeruimde mannen zullen een set zelf ontworpen onderzetters met jullie favoriete foto's zeker waarderen - geen theeringen meer op de salontafel! Al onze houten cadeaus voor 5-jarige huwelijksjubilea zijn gemaakt van duurzaam verkregen hout, dat maakt ze extra bijzonder om andere redenen.

Onze houten puzzels zijn een ideaal cadeau voor jullie 5e trouwdag voor haar, dus maak je eigen puzzel met een cryptisch liefdesbericht dat je alleen ziet als de puzzel af is. Het is ook een leuke metafoor om haar te laten zien dat ze het missende stukje in je puzzel is! Ontwerp houten cadeaus die een leven lang meegaan, de enige manier om 5 jaar huwelijk te vieren.