Vierkante Foto Schemerlamp

Vierkante Foto Schemerlamp

Ontwerp Je Vierkante Lamp

Vanaf € 100,00

Verlicht je woonkamer, je slaapkamer of die van de kids met onze gepersonaliseerde vierkante schemerlamp....

Lees Meer

 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 29,50

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Eigenschappen Vierkante Schemerlamp

 • In twee stijlen - voor tafel of plafond
 • Vier kanten bedrukt met full-colour print
 • Elke kant is 30 x 30 cm
 • Modern interieur itemf
 • Perfect decoratie-item
 • Handgemaakt op bestelling

Creëer een mooi decoratiestuk dat zeker de aandacht trekt, met deze gepersonaliseerde vierkante lampenkap.

Ons semi-doorschijnend textiel zorgt dat er wat licht door jouw ontwerp heen schijnt, terwijl het design er levendig uit blijft zien wanneer de lamp uitstaat. Deze vierkante lampenkap geeft de ruimte een cool en eigentijds effect en ziet er zowel prachtig uit in daglicht, als wanneer de lamp aanstaat.
 • Met zorg handgemaakt op bestelling
 • Modern vierkant ontwerp
 • Verkrijgbaar in 2 stijlen - voor tafel of plafond
 • Stevige, doorschijnende stof
 • Gemaakt van hoogwaardig, getextureerd materiaal
 • Semi-doorschijnend en brandveilig
 • Van rand-tot-rand bedrukt met full-colour print
 • Ontwerp vier zijden van elk 30 x 30 cm
 • Brandveilige polyester voering

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.

Op Maat Gemaakte Schemerlamp

Maak een aantrekkelijk meubelstuk en een eyecatcher met deze op maat gemaakte lampenkap met een gepersonaliseerd design. Semi-transparant textiel verlicht de lampenkap waardoor hij doorschijnt, maar je kunt de afbeelding natuurlijk ook zien als de lamp uit staat. Deze artistieke decoratie kan met een mooi design subtiel staan in je interieur, of juist opvallen als foto lampenkap. Hij is volledig bedrukt en handgemaakt van hoogwaardige textiel in onze faciliteit dit mooie product maakt. Geniet van deze decoratie die je woon​​ruimte dat extra speciale tintje geeft, precies op maat gemaakt voor de sfeer die jij wilt bereiken.Ideeën Voor Foto Lampenkappen

Als jij het meeste uit de panorama-instelling op je camera of smartphone hebt gehaald, is de kans groot dat je deze vakkundig gemaakte panorama's niet ten volste kunt benutten.Hier is een geweldig idee: print je panoramafoto helemaal rond een lampenkap. Vierkante foto lampenkappen vind je op deze pagina, maar we hebben ook ronde foto lampenkappen. Een ideale combinatie van foto's, licht en decoratie.
 


Stijlvolle Gepersonaliseerde Lampenkappen

Gebruik een foto thema in je woning en maak een lampenkap bedrukt met foto's. Maak een stralend middelpunt met mooie beelden die jij ontwerpt. Personaliseer je lampenkap voor een kamer met gewaagde thema's en afbeeldingen van de familiegeschiedenis of gebeurtenissen. Mooi in het daglicht, magisch als ze 's avonds verlicht zijn. Het ontwerpen van lampenkappen met foto is ook leuk om te doen voor een speciaal iemand. Een origineel foto cadeau idee dat onmogelijk te negeren is. Onze design tools zijn makkelijk te gebruiken en bieden manieren om een ​​collage te maken, tekst en kleuren toe te voegen om ze af te stemmen op je woonruimte. 

De lampenkap wordt geleverd met een verwijderbare adapter, waarmee je de grootte van de fitting van de lamp kunt aanpassen, zoals hierboven wordt aangegeven. Alle kappen worden handgemaakt op bestelling. Jouw foto's en ontwerpen worden op ons semi-transparante materiaal gedrukt en voorzien van een brandwerende voering. De lampenkap met print wordt aan de boven- of onderkant voorzien van een witgeverfd metalen frame.

Lampenkap Met Speciale Herinneringen

Deze aangepaste bedrukte lampenkap kan je herinneren aan fantastische levensgebeurtenissen. Kijk omhoog en zie de foto's die je hebt gekozen. Als je geen foto wilt kun je ook kiezen om kunst of tekeningen af ​​te drukken op dit artikel om je te herinneren aan je favoriete artiest of zelfs een foto van je favoriete band. Het is jouw keuze, en wat je ook afdrukt op je lampenkap, je gaat er zeker blij mee zijn.
 

Veiligheid: De binnenste laag bestaat uit een standaard brandwerend materiaal - overeenkomend met de norm BS EN 60598 - 1:2008 650 gloeidraad test (paragraaf 13.3.2). Gebruik voor de kleinere maten - 20 cm rond of ovaal - een lamp van maximaal 40 watt. Voor de andere maten zijn lampen van 60 - 100 watt geschikt. We raden aan om voor al onze lampenkappen spaarlampen te gebruiken.

Trending: