Gepersonaliseerde Lunchtas

Gepersonaliseerde Lunchtas

Foto Lunch Tas Voor Kinderen

Vanaf € 49,00

Onze op maat gemaakte lunch tassen zijn volledig gevoerd en geïsoleerd, zodat de lunch op de juiste temperatuur wordt bewaard, of dat nu warm of koud is. Personaliseer de lunchtas voor de kids met je eigen foto's! Perfect voor jonge studenten die graag hun interesses, foto's en herinneringen delen met hun vrienden.

 • Klaar in 1 - 2 dagen

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

 • 28.5 cm x 21.5 cm x 8.5 cm
 • Inner strap to keep items in place
 • Satin photo areas, canvas sides
 • Water resistant interior
 • Choose from six colours
 • Printed on both sides

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet Weken

Gepersonaliseerde Geïsoleerde Foto Lunchtas

Geef dit schooljaar een persoonlijk tintje met een lunchtas met je eigen foto's. Perfect voor kinderen die hun interesses, foto's en herinneringen willen delen met hun vriendjes. Verkrijgbaar in zes kleuren met hippe zwarten details aan de voor,- en achterkant. Handgemaakt en bedrukt in ons eigen atelier. Volledig gevoerd en geïsoleerd, met een elastieken band om je lunch op z'n plek te houden en een handig handvat van zwart canvas.

lunch-bag-colours


Op Maat Gemaakte Geïsoleerde Lunchtas

Hou de lunch van je kind vers met onze gepersonaliseerde geïsoleerde lunchtas. Ontwerp hem met je eigen foto's, kunst en tekst, en onze lunchtas zorgt dat je lunch op temperatuur blijft. Elke lunchtas is gemaakt op bestelling en is groot genoeg voor een flesje water en genoeg te eten. De binnenkant heeft een elastieken band om alles op z'n plek te houden, dus geen geplette boterhammen meer. Onze geïsoleerde lunchtas is volledig gevoerd en waterafstotend, een superhandig cadeau voor het nieuwe schooljaar! 

Voeg Je Eigen Foto's Toe Aan Onze Lunchtas

Personaliseer je lunchtas met je favoriete afbeeldingen. Kies familiefoto's, je favoriete stripfiguur of inspirerende quotes om je eigen geïsoleerde lunchtas te ontwerpen. Zo weet je niet alleen zeker dat niemand anders er met je lunch vandoor gaat, het maakt de lunch ook een stuk leuker. Kies uit zes kleuren canvas voor de buitenkant. Ons online ontwerpsysteem is gratis en makkelijk te gebruiken, dus waarom probeer je geen lunchtas te ontwerpen voor de kids? Bekijk hem voordat je hem koopt, het is leuk en je kunt het gratis proberen.

Hoogwaardige Geïsoleerde Gepersonaliseerde Lunchtassen Voor Kinderen

Onze geïsoleerde lunchtassen zijn gemaakt van hoogwaardig gekleurd canvas, met een dubbele rits en HD satijn voor een perfecte print. Bovenop zit een handig handvat voor zowel volwassenen als kinderen. Elke lunchtas is volledig gevoerd met waterafstotend materiaal en geïsoleerd om je lunch op de optimale temperatuur te houden. Ze worden op bestelling gemaakt in ons eigen atelier, en ze komen binnen een paar dagen jouw kant op. De rits, biezen en het handvat zijn zwart zodat het felle ontwerp nog meer opvalt zodat je kinderen het trots aan hun vriendjes kunnen laten zien.

Dit vind je misschien ook leuk: