Terug naar Site

Gepersonaliseerde Lunchtas

Gepersonaliseerde Lunchtas

Lunch Tas met Foto Bedrukken Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 55,50 Introductieprijs

Onze op maat gemaakte lunch tassen zijn volledig gevoerd en geïsoleerd, zodat de lunch op de juiste temperatuur wordt bewaard, of dat nu warm of koud is. Personaliseer de lunchtas voor de kids met je eigen foto's! Perfect voor jonge studenten die graag hun interesses, foto's en herinneringen delen met hun vrienden.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

 • 28.5 cm x 21.5 cm x 8.5 cm
 • Inner strap to keep items in place
 • Satin photo areas, canvas sides
 • Water resistant interior
 • Choose from six colours
 • Printed on both sides

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Gepersonaliseerde Geïsoleerde Foto Lunchtas

Geef dit schooljaar een persoonlijk tintje met een lunchtas met je eigen foto's. Perfect voor kinderen die hun interesses, foto's en herinneringen willen delen met hun vriendjes. Verkrijgbaar in zes kleuren met hippe zwarten details aan de voor,- en achterkant. Handgemaakt en bedrukt in ons eigen atelier. Volledig gevoerd en geïsoleerd, met een elastieken band om je lunch op z'n plek te houden en een handig handvat van zwart canvas.

lunch-bag-colours


Op Maat Gemaakte Geïsoleerde Lunchtas

Hou de lunch van je kind vers met onze gepersonaliseerde geïsoleerde lunchtas. Ontwerp hem met je eigen foto's, kunst en tekst, en onze lunchtas zorgt dat je lunch op temperatuur blijft. Elke lunchtas is gemaakt op bestelling en is groot genoeg voor een flesje water en genoeg te eten. De binnenkant heeft een elastieken band om alles op z'n plek te houden, dus geen geplette boterhammen meer. Onze geïsoleerde lunchtas is volledig gevoerd en waterafstotend, een superhandig cadeau voor het nieuwe schooljaar! 

Voeg Je Eigen Foto's Toe Aan Onze Lunchtas

Personaliseer je lunchtas met je favoriete afbeeldingen. Kies familiefoto's, je favoriete stripfiguur of inspirerende quotes om je eigen geïsoleerde lunchtas te ontwerpen. Zo weet je niet alleen zeker dat niemand anders er met je lunch vandoor gaat, het maakt de lunch ook een stuk leuker. Kies uit zes kleuren canvas voor de buitenkant. Ons online ontwerpsysteem is gratis en makkelijk te gebruiken, dus waarom probeer je geen lunchtas te ontwerpen voor de kids? Bekijk hem voordat je hem koopt, het is leuk en je kunt het gratis proberen.

Hoogwaardige Geïsoleerde Gepersonaliseerde Lunchtassen Voor Kinderen

Onze geïsoleerde lunchtassen zijn gemaakt van hoogwaardig gekleurd canvas, met een dubbele rits en HD satijn voor een perfecte print. Bovenop zit een handig handvat voor zowel volwassenen als kinderen. Elke lunchtas is volledig gevoerd met waterafstotend materiaal en geïsoleerd om je lunch op de optimale temperatuur te houden. Ze worden op bestelling gemaakt in ons eigen atelier, en ze komen binnen een paar dagen jouw kant op. De rits, biezen en het handvat zijn zwart zodat het felle ontwerp nog meer opvalt zodat je kinderen het trots aan hun vriendjes kunnen laten zien.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: