Terug naar Site

Bedrukte Lampenkap

Bedrukte Lampenkap

Ontwerp Jouw Eigen Unieke Lampenkap Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 78,00

Verlicht de kamer op stijlvolle wijze, met onze gepersonaliseerde lampenkappen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en in een tafel- en plafondmodel. Laat jouw persoonlijkheid zien en voorzie je hele huis van unieke lampenkappen. Laat ze bedrukken met jouw foto's, eigenzinnige ontwerpen of zelfs teksten en creëer unieke woonaccessoires.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 2 - 3 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 24,50

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kenmerken Lampenkap Met Print

 • Lampenkap voor plafond- of tafellamp
 • Prachtige woonaccessoires
 • Verkrijgbaar in vier maten
 • Van rand-tot-rand bedrukt in full-colour
 • Brandveilig, polyester voering

Doe de lichten aan en breng jouw foto's tot leven met gepersonaliseerde lampenkappen.

Onze ronde lampenkappen worden gemaakt van een doorschijnende, licht getextureerde, matte stof, die er prachtig uitziet wanneer deze van binnen wordt verlicht. Je kunt kiezen uit vier maten, waaronder drie ronde lampenkappen en een klein ovaal model. Of je nu een mooi kunstwerk of een leuke familiefoto wil showen; de ruimte zal zeker gaan stralen met deze gepersonaliseerde lampenkappen.
 • Lampenkap voor plafond- of tafellamp
 • Verkrijgbaar in vier maten
 • Full-colour print van rand-tot-rand bedrukt
 • Gemaakt van stevige, doorschijnende stof
 • Hoogwaardig, semi-transparant polyester
 • Foto's zichtbaar met het licht aan of uit
 • Witgeverfd metalen frame
 • Brandveilige binnenvoering
 • Creëer een fotocollage
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.

 

Onderhoud: Regelmatig stof afnemen om de levendigheid van de foto's te behouden. Wanneer de lamp aanstaat, uit de buurt van vocht houden.

Kwantumkorting

Zoals op veel van onze producten, ontvang je op deze bedrukte lampenkappen ook een kwantumkorting wanneer je meerdere items bestelt. Koop vandaag nog een lampenkap voor elke kamer en bespaar geld.


Veiligheid: De binnenste laag bestaat uit een standaard brandwerend materiaal - overeenkomend met de norm BS EN 60598 - 1:2008 650 gloeidraad test (paragraaf 13.3.2). Gebruik voor de kleinere maten - 20 cm rond of ovaal - een lamp van maximaal 40 watt. Voor de andere maten zijn lampen van 60 - 100 watt geschikt. We raden aan om voor al onze lampenkappen spaarlampen te gebruiken.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Volledig rondom bedrukt

Jouw foto of ontwerp wordt volledig rondom de kap afgedrukt; in full-colour en van rand-tot-rand. De polyester stof die we gebruiken is stevig, mat, doorschijnend en is ietwat getextureerd, wat de lampenkappen een authentieke uitstraling geeft. Zet het licht aan en geniet van de zachte gloed die door de kap heen schijnt. Zelfs wanneer het licht uitstaat, zullen jouw foto's er levendig uitzien.

De lampenkap wordt geleverd met een verwijderbare adapter, waarmee je de grootte van de fitting van de lamp kunt aanpassen, zoals hierboven wordt aangegeven. Alle kappen worden handgemaakt op bestelling. Jouw foto's en ontwerpen worden op ons semi-transparante materiaal gedrukt en voorzien van een brandwerende voering. De lampenkap met print wordt aan de boven- of onderkant voorzien van een witgeverfd metalen frame.

Zorg dat je lampenkap opvalt

Een fotocollage is een ontwerp dat we vaak terugzien en waardoor jouw lampenkap er zeker uitspringt. Selecteer simpelweg meerdere foto's, voeg ze toe aan het ontwerp en selecteer de gewenste collagestijl in onze design interface. Omdat de print volledig rondom de lampenkap wordt afgedrukt, adviseren we voor de 'verspreide' collage stijl te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de foto's de gehele omvang van de lampenkap beslaan.

Leg bijzondere momenten van jouw reisavonturen vast en creëer een fotocollage met behulp van de bovenstaande instructies. Plaats de lamp in je kantoor of studeerkamer en voeg wat persoonlijkheid toe aan de ruimte.

Personaliseer onze ronde lampenkap als een cadeau voor je zoon of kleinzoon. Creëer een uniek item voor zijn slaapkamer en bedruk de lamp met zijn favoriete stripheld of sportclub. Of zet hem zelf creatief aan het werk en laat hem zijn eigen lampenkap ontwerpen. 

Ook voor een pasgetrouwd stel is een gepersonaliseerde lampenkap een mooi cadeau. Bedrukt met speciale foto's van de grote dag, is dit een cadeau dat zich zeker onderscheidt van de rest. Het nieuwe echtpaar zal zeker genieten van dit unieke geschenk, dat hun huis vult met geweldige herinneringen.

Recentelijk Bekeken

Trending: