Terug naar Site

Gepersonaliseerde Kunstdrukken

Gepersonaliseerde Kunstdrukken

Kunst Prints voor aan de Muur

Vanaf € 25,00

Creëer jouw eigen muurdecoratie met gepersonaliseerde kunst prints. Wij zien Bags of Love als de plek voor het personaliseren van kunst, omdat jij bij ons de touwtjes in handen hebt. Bedrukt op super glad 280 g/m² papier, dat specifiek ontworpen is voor het afdrukken van kunst en reproduceren van foto's. We gebruik de beste Archival inkten, die zorgen voor een afdrukkwaliteit van museumstandaard. Creëer kunstafdrukken voor aan de muur in variërende afmetingen en vormen, zodat ze altijd passen bij jouw interieur.

 • Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • Bezorging Nederland: € 8,99

 • Koop nu, betaal later

Kunst Prints Online

 • Hoogwaardige 300 dpi prints
 • 280 g/m² giclee papier
 • Bedrukt met de beste Archival inkten
 • Ook verkrijgbaar in aangepaste formaten
 • Afdrukkwaliteit van museumstandaard

Tover een lege, kale muur om in een kunstwerk en kleed jouw interieur aan met gepersonaliseerde kunst prints.

Deze prachtige kunstafdrukken worden bedrukt op 280 g/m² giclee kunstpapier. Dit zware papier maakt zeker een statement; het levert prints op van museumkwaliteit met levendige kleuren en veel diepte. Het papier wordt gebruikt voor fotografische afdrukken en kunstreproducties. Het is mat, heeft een gladde afwerking en een luxe textuur. Het brede kleurengamma zorgt voor superheldere, levensechte kleuren en de hoogwaardige Archival printkwaliteit levert diepzwarte, levendige kleuren en superfijne details op.
 • Verkrijgbaar in negen verschillende maten
 • Of creëer jouw eigen aangepaste formaat
 • Portret- of landschapsoriëntatie
 • 280 g/m² super glad drukpapier
 • Bedrukt met de beste Archival inkten
 • Geleverd op rol in koker
 • Print vervaagd niet
 • Afdruk van museumkwaliteit
 • Vrij van zuur en lignine
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoud

Reinig met een stoffer of voorzichtig met een passende stofzuiger.

Productinformatie voor Gepersonaliseerde Kunstdrukken

Wanneer jij jouw kunstafdrukken bestelt bij Bags of Love, ontvang je een poster die er niet alleen geweldig uitziet, maar die dankzij de specialistische inkten ook levenslang mooi blijft. Om te zorgen dat jouw print zo lang mogelijk meegaat, raden we aan direct zonlicht te vermijden. De Archival print van museumkwaliteit zorgt ervoor dat jouw afdruk, wanneer deze niet direct in contact komt met zonlicht en in een fotolijst achter beschermglas wordt bewaard, tot wel 200 jaar mee kan gaan zonder duidelijke kleurveranderingen. Zwart-wit afdrukken kunnen zelfs tot wel 400 jaar meegaan. 


Afmetingen Foto Posters:

 • 127 mm x 177.8 mm 
 • 203 mm x 254 mm
 • 216 mm x 279.4 mm
 • 279.4 mm x 355.6 mm
 • 304.8 mm x 406.4 mm
 • 406 mm x 609.6 mm
 • 406.4 mm x 508 mm
 • 609 mm x 914 mm
 • 711 mm x 1066 mm
Je kunt ook jouw eigen formaat poster creëren, deze mag maximaal 1000 cm x 111 cm zijn. 

Hoe Komen Mijn Gepersonaliseerde Prints Eruit Te Zien?

Simpelweg prachtig! Wanneer jij jouw eigen poster personaliseert om een uniek kunstwerk te maken, heb jij de controle in handen. Je kunt elke ruimte voorzien van karakter door deze aan te kleden met gepersonaliseerde kunstdrukken en door ons aanbod van verschillende maten prints of jouw eigen formaat poster, kun jij zelfs de gekste ruimtes voorzien van jouw kunst. De diepte en levendigheid van de kleuren die geproduceerd worden door onze printmethodes, zorgen dat elk ontwerp eruit springt; of het nu een enkele foto betreft, een collage of een origineel kunstwerk. Koop nu kunstafdrukken bij Bags of Love en zie jouw speciale momenten of eigen ontwerpen tot leven komen.

Ontwerp Jouw Eigen Gepersonaliseerde Kunst Voor Aan de Muur

Creëer hoogwaardige kunst voor aan de muur, die jij met veel plezier eenvoudig zelf kunt ontwerpen. Jouw gepersonaliseerde kunst prints zijn de perfecte manier om een saaie ruimte om te toveren tot een stijlvolle kamer. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijk, verjaardag, jubilea of kraamvisite, dan zijn gepersonaliseerde afdrukken een geweldig alternatief voor afgezaagde geschenken. Voor een pasgetrouwd stel kan een prachtige fotomontage worden afgedrukt, met foto's van hun grote dag. Ben jij een kunstenaar en wil jij jouw werk op moderne wijze tentoonstellen? Dan kan het bedrukken van posters met jouw kunst ze net die uitstraling geven waar jij naar op zoek bent. Dankzij de grote variëteit aan maten en de mogelijkheid zelf de afmetingen te bepalen, kun je zowel kleine, smaakvolle prints creëren als kunstposters met een lengte van 10 meter, die de hele ruimte vullen.

Beperk je niet tot het maken van prints voor in huis. Ook op het kantoor, in hotels, restaurants en zelfs op scholen zijn deze afdrukken de ideale manier om op voordelige wijze een ruimte te versieren of jouw werk tentoon te stellen.

Als jij een lastige ruimte hebt die jij wil voorzien van jouw kunst of foto's, maar je niet de juiste maat poster kunt vinden, kun je deze zelf maken. Kies uit een van onze negen afmetingen of creëer jouw eigen maat kunstdruk precies zoals jij wil.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Hoge Resolutie Kunstdrukken

De printmethode die wordt gebruikt om jouw kunst prints te creëren zorgt voor afdrukken met veel diepte, scherpte en optimaal kleurbehoud. We produceren hoogwaardige 300 dpi afdrukken, professioneel afgedrukt op luxe papiersoorten, met behulp van de hoogste kwaliteit Archival inkten. Het uiteindelijke resultaat levert een print op met een briljante kleurweergave, helderheid en levendigheid, die niet vervaagt. De nieuwste geavanceerde printtechnologieën garanderen dat het afdrukken van jouw poster de scherpste afbeeldingen en de meest nauwkeurige details oplevert.


Jouw kunstdrukken worden op maat gesneden of verstuurd met de rand er nog aan - zoals ze uit de printer komen. Bij het snijden worden de witte randen rondom jouw ontwerp verwijderd, terwijl bij de andere variant er nog een witte rand met barcode en ordernummer om het ontwerp heen zichtbaar is.

Foto´s, collages en nog veel meer

Of je nu geïnteresseerd bent in het produceren van gepersonaliseerde fotoposters, fotocollages of originele kunst prints; onze gepersonaliseerde kunstdrukken bieden een fantastisch resultaat. De grote variatie aan maten en de mogelijkheid jouw eigen afmetingen te bepalen, zorgen dat er een enorme keuze is van canvassen waarop jij jouw kunst kunt afdrukken. Als jij jouw foto's hierop wil afdrukken, maar niet zeker weet of de resolutie goed genoeg is, raden we aan om een fotocollage te maken. Dit stelt jou in staat om zoveel mogelijk foto's te gebruiken als je wil, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de resolutie van de foto's.

Als jij jouw gepersonaliseerde poster in wil lijsten, adviseren we om jouw ontwerp te voorzien van een rand. Je kunt dit doen door de afmetingen van jouw afbeelding te verkleinen in onze online design tool, zodat er wat witruimte rondom jouw ontwerp ontstaat. Deze kunstdrukken zijn de perfecte manier om een oude lijst in een nieuw jasje te steken of foto's in bestaande fotolijstjes te vervangen. 

Trending: