Terug naar Site

Gepersonaliseerde Art Prints

Gepersonaliseerde Art Prints

Prints Voor Aan De Muur Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 56,50

Creëer jouw eigen muurdecoratie met gepersonaliseerde art prints. Wij zien Bags of Love als de plek voor het personaliseren van kunst, omdat jij bij ons als kunstenaar of creatieve de touwtjes in handen hebt. Je ontwerpen worden afgedrukt glad, mat fine art papier 189 g/m² of getextureerd, mat fine art papier 310 g/m². De papiersoorten zijn specifiek ontworpen is voor kunst- en fotoreproductie. We maken uitsluitend gebruik van de beste archival inkten, die een print van museumstandaard garanderen. Creëer kunst prints voor aan de muur in variërende afmetingen en vormen, zodat ze altijd passen bij jouw interieur.

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Kunst Prints Online

 • Hoge kwaliteit 300dpi prints
 • Bedrukt met de beste archival inkten
 • Keuze uit een groot aantal posterformaten
 • Ook verkrijgbaar in aangepaste afmetingen
 • 189 g/m² glad of 310 g/m² getextureerd papier
 • Printkwaliteit van museumstandaard

Tover een lege, kale muur om in een kunstwerk en kleed jouw interieur aan met gepersonaliseerde art prints.

Deze prachtige prints voor aan de muur worden gecreëerd van een keuze uit glad 189 g/m² papier of getextureerd 310 g/m² papier. Het gladde fine art papier heeft een prachtige witte kleur en is perfect voor het fotografische afdrukken en kunstreproducties. De zwaardere, getextureerde papiersoort is wat ruwer, vergelijkbaar met aquarelpapier, en heeft een natuurlijke gebroken witte basiskleur. Met dit zware papier kun je zeker een statement maken; het levert prints op met levendige kleuren en veel diepte. Beide materialen hebben een matte finish en een luxe structuur. Het brede kleurengamma zorgt voor superheldere, levensechte kleuren en de museumwaardige printkwaliteit toont diepe zwarttinten, levendige kleuren en haarscherpe details.
 • Standaard geleverd in negen maten
 • Ook verkrijgbaar in aangepaste afmetingen
 • Portret- of landschapsoriëntatie
 • Keuze uit twee papiersoorten
 • 189 g/m² superglad papier
 • 310 g/m² prachtig getextureerd papier
 • Museumwaardige printkwaliteit
 • Geleverd op rol in koker
 • Print vervaagt niet
 • Vrij van zuur en lignine
 • Handgemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig afstoffen met stoffer of stofzuiger met opzetstuk.

Productinformatie voor Gepersonaliseerde Art Prints

Wanneer jij prints voor aan de muur bestelt bij Bags of Love, ontvang je een poster die er niet alleen geweldig uitziet, maar waar je ook langdurig van kunt genieten. Om te zorgen dat jouw kunst print zo lang mogelijk meegaat, raden we aan direct zonlicht te vermijden. De museumwaardige ´achival´ printkwaliteit zorgt dat jouw afdruk, wanneer deze niet direct in contact komt met zonlicht en in een fotolijst achter beschermglas wordt bewaard, tot wel 200 jaar mee kan gaan zonder duidelijke kleurveranderingen. Zwart-wit afdrukken kunnen zelfs tot wel 400 jaar meegaan. 


Afmetingen Prints Voor Aan De Muur:

 • 127 mm x 177.,mm 
 • 203 mm x 254 mm
 • 216 mm x 279,4 mm
 • 279,4 mm x 355,6 mm
 • 304,8 mm x 406,4 mm
 • 406 mm x 609,6 mm
 • 406,4 mm x 508 mm
 • 609 mm x 914 mm
 • 711 mm x 1066 mm
Je kunt ook jouw eigen formaat kunst print creëren, deze mag maximaal 1000 cm x 111 cm zijn. 

Hoe Komen Mijn Gepersonaliseerde Prints Eruit Te Zien?

Simpelweg prachtig! Bij het creëren van jouw eigen prints, heb jij de volledige controle in handen. Je kunt elke kamer voorzien van karakter door gepersonaliseerde art prints aan de muur te hangen. Dankzij ons aanbod van verschillende maten prints of jouw eigen formaat poster, kun jij zelfs de gekste ruimtes voorzien van jouw kunst. De diepte en levendigheid van de kleuren die geproduceerd worden door onze printmethodes, zorgen dat elk ontwerp eruit springt; of het nu een enkele foto, een collage of een origineel kunstwerk betreft. Koop nu kunst prints bij Bags of Love en laat ontwerpen, foto´s of kunstwerken tot leven komen.

Ontwerp Kunst Prints Voor Aan de Muur

Ontwerp eenvoudig en met veel plezier hoogwaardige kunst voor aan de muur. Jouw gepersonaliseerde art prints zijn de perfecte manier om een saaie ruimte om te toveren tot een stijlvolle kamer. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijk, verjaardag, jubilea of kraamvisite, dan zijn de prachtige prints een geweldig alternatief voor afgezaagde geschenken. Ontwerp bijvoorbeeld een luxe poster met collage voor een pasgetrouwd stel, vol met foto´s van hun grote dag. Ben jij een kunstenaar en wil jij jouw werk op moderne wijze tentoonstellen? Laat je kunst dan afdrukken op een keuze uit twee prachtige papiersoorten en creëer prints die je creaties de uitstraling geven waar jij naar op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor ons matte, getextureerde papier, dat dankzij zijn natuurlijke gebroken witte basiskleur de afdrukken een prachtige rustieke uitstraling geeft.

Dankzij ons brede aanbod aan maten en de optie om een aangepast formaat te bestellen, kun je zowel kleine, smaakvolle prints creëren als enorme kunstposters die een hele ruimte kunnen vullen, met een maximale lengte van 10 meter.

Beperk je niet tot het maken van prints voor in huis. Ook op het kantoor, in hotels, restaurants en zelfs op scholen zijn deze posters de ideale manier om op voordelige wijze een ruimte te versieren of jouw werk tentoon te stellen.

Als jij een lastige ruimte hebt die jij wil voorzien van jouw kunst of foto's, maar je niet de juiste maat poster kunt vinden, kun je deze zelf maken. Kies uit een van onze negen afmetingen of creëer jouw eigen maat kunstdruk precies zoals jij wil.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Hoge Resolutie Art Prints

We creëren jouw gepersonaliseerde art prints met een printmethode die haarscherpe resultaten oplevert met veel diepte en optimaal kleurbehoud. We produceren hoogwaardige 300 dpi prints, die op professionele wijze op luxe papiersoorten worden gedrukt, met gebruik van archival inkten van de hoogste kwaliteit. Dit levert uiteindelijk een slijt- en kleurvaste print op, met een brilliante kleurweergeve, helderheid en levendigheid. De nieuwste geavanceerde printtechnologieën garanderen dat het drukken van jouw poster de scherpste afbeeldingen en de meest nauwkeurige details oplevert.


Jouw kunstdrukken worden op maat gesneden of verstuurd met de rand er nog aan - zoals ze uit de printer komen. Bij het snijden worden de witte randen rondom jouw ontwerp verwijderd, terwijl bij de andere variant er nog een witte rand met barcode en ordernummer om het ontwerp heen zichtbaar is.

Foto´s, collages en nog veel meer

Of je nu geïnteresseerd bent in het produceren van gepersonaliseerde fotoposters, collages of originele muurkunst; onze gepersonaliseerde art prints bieden een fantastisch resultaat. De grote variatie aan maten en de mogelijkheid jouw eigen afmetingen te bepalen, zorgen dat er een enorme keuze is van canvassen waarop jij jouw kunst kunt drukken. Als jij jouw foto's hierop wil afdrukken, maar niet zeker weet of de resolutie goed genoeg is, raden we aan om een fotocollage te maken. Dit stelt je  in staat om zoveel foto's te gebruiken als je wil, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de resolutie.

Als jij jouw gepersonaliseerde poster in wil lijsten, adviseren we om jouw ontwerp te voorzien van een rand. Je kunt dit doen door de afmetingen van jouw afbeelding te verkleinen in onze online design tool, zodat er wat witruimte rondom jouw ontwerp ontstaat. Deze kunstdrukken zijn de perfecte manier om een oude lijst in een nieuw jasje te steken of foto's in bestaande fotolijstjes te vervangen. 

Recentelijk Bekeken

Trending: