Gepersonaliseerde iPhone 7/8 Hoes

Gepersonaliseerde iPhone 7/8 Hoes

iPhone 7 en 8 Foto Hoesje

Vanaf € 22,00 Introductieprijs

Nu de nieuwe iPhone uit is is het natuurlijk ook tijd voor een nieuw gepersonaliseerd hoesje voor je iPhon...

Lees Meer

Fotohoes voor iPhone 7/8

  • Secure fitting iPhone 7/8 case
  • Glossy, scratchproof plastic
  • Full colour print wrap
  • Choose photos, designs or text
  • Made in London, UK
  • Two year guarantee

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

  • Afvegen
  • Niet weken

Ontwerp Je Eigen Gepersonaliseerde iPhone 7 of 8 Hoes Online

Gebruik onze makkelijke online design tools om je eigen iPhone 7 of 8 cover te ontwerpen om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd en nog mooier is. Kies je mooiste foto's of ontwerp en we printen het vandaag nog op je hoesje, met onze online tools. Onze gepersonaliseerde iPhone 7 en 8 hoesjes worden gemaakt met een 3D printproces zodat jouw ontwerp mooi om de rand van de cover loopt. We gebruiken geen stickers of metalen onderdelen, en we gebruiken alleen de beste kwaliteit hoesjes, daarom bieden we 2 jaar garantie op de print en het hoesje. Ontwerp je eigen fotohoes en maak een statement. Maak designs voor een grappig iPhone hoesje als cadeau voor een vriend die je altijd aan het lachen maakt. Koop hem snel en ontwerp als eerste een cover voor je iPhone 7 of 8. Het is makkelijk en leuk!


Gepersonaliseerde iPhone 7 en 8 Covers die Beschermen en Lang Meegaan

Je gloednieuwe iPhone 7 of 8 is natuurlijk een van je meest waardevolle bezittingen. Daarom weten we hoe belangrijk het is om je iPhone te beschermen tegen stoten, vallen en schokken. Een houten cover staat misschien cool en trendy, maar hij beschermt je telefoon niet zo goed als onze gepersonaliseerde iPhone 7 of 8 hoes. Als je jouw gepersonaliseerde iPhone case ontwerpt bij Bags of Love investeer je in iets moois dat je telefoon fantastisch beschermt. Met 2 jaar garantie kun jij zeker vooruit tot de nieuwe upgrade en daarna!


Maak een Statement met jouw Gepersonaliseerde iPhone Hoes

Wij gebruiken onze smartphone zo vaak dat het belangrijk is dat hij er goed uitziet en bij jouw eigen stijl past. Dankzij onze handige design interface kun je de hoes van je iPhone 7 of 8 net zo uniek maken als jij bent! De online tool is leuk en makkelijk te gebruiken. Kies gewoon je foto's, ontwerp, tekst of kunstwerk (of een combinatie) en plaats ze zoals jij wil. Het ontwerp loopt om de rand van het hoesje, voor een vlekkeloze en stijlvolle afwerking. Kies een enkele foto om een statement te maken, of ontwerp een iPhone hoesje met een fotocollage, voor de gaafste en meest unieke iPhone 7 of 8 die er is.

Trending: