Terug naar Site

Gepersonaliseerde iPhone 7/8 Hoes

Gepersonaliseerde iPhone 7/8 Hoes

iPhone 7 en 8 Foto Hoesje Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 27,50

Nu de nieuwe iPhone uit is is het natuurlijk ook tijd voor een nieuw gepersonaliseerd hoesje voor je iPhone 7 of 8 of een van onze andere modellen. Ontwerp je eigen case voor je iPhone 7 of 8 makkelijk online bij Bags of Love. Bekijk het voordat je hem koopt, wij versturen je hoesje in een dag. Ontwerp je eigen iPhone hoes, het is leuk en je kunt het gratis proberen.  Wat ontwerp jij?

_
Add to Wishlist
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Fotohoes voor iPhone 7/8

 • Secure fitting iPhone 7/8 case
 • Glossy, scratchproof plastic
 • Full colour print wrap
 • Choose photos, designs or text
 • Made in London, UK
 • Two year guarantee

Onderhoudsinstructies

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Ontwerp Je Eigen Gepersonaliseerde iPhone 7 of 8 Hoes Online

Gebruik onze makkelijke online design tools om je eigen iPhone 7 of 8 cover te ontwerpen om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd en nog mooier is. Kies je mooiste foto's of ontwerp en we printen het vandaag nog op je hoesje, met onze online tools. Onze gepersonaliseerde iPhone 7 en 8 hoesjes worden gemaakt met een 3D printproces zodat jouw ontwerp mooi om de rand van de cover loopt. We gebruiken geen stickers of metalen onderdelen, en we gebruiken alleen de beste kwaliteit hoesjes, daarom bieden we 2 jaar garantie op de print en het hoesje. Ontwerp je eigen fotohoes en maak een statement. Maak designs voor een grappig iPhone hoesje als cadeau voor een vriend die je altijd aan het lachen maakt. Koop hem snel en ontwerp als eerste een cover voor je iPhone 7 of 8. Het is makkelijk en leuk!


Gepersonaliseerde iPhone 7 en 8 Covers die Beschermen en Lang Meegaan

Je gloednieuwe iPhone 7 of 8 is natuurlijk een van je meest waardevolle bezittingen. Daarom weten we hoe belangrijk het is om je iPhone te beschermen tegen stoten, vallen en schokken. Een houten cover staat misschien cool en trendy, maar hij beschermt je telefoon niet zo goed als onze gepersonaliseerde iPhone 7 of 8 hoes. Als je jouw gepersonaliseerde iPhone case ontwerpt bij Bags of Love investeer je in iets moois dat je telefoon fantastisch beschermt. Met 2 jaar garantie kun jij zeker vooruit tot de nieuwe upgrade en daarna!


Maak een Statement met jouw Gepersonaliseerde iPhone Hoes

Wij gebruiken onze smartphone zo vaak dat het belangrijk is dat hij er goed uitziet en bij jouw eigen stijl past. Dankzij onze handige design interface kun je de hoes van je iPhone 7 of 8 net zo uniek maken als jij bent! De online tool is leuk en makkelijk te gebruiken. Kies gewoon je foto's, ontwerp, tekst of kunstwerk (of een combinatie) en plaats ze zoals jij wil. Het ontwerp loopt om de rand van het hoesje, voor een vlekkeloze en stijlvolle afwerking. Kies een enkele foto om een statement te maken, of ontwerp een iPhone hoesje met een fotocollage, voor de gaafste en meest unieke iPhone 7 of 8 die er is.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: