Gepersonaliseerde Cadeaus voor de Oppas

Een oppas kan heel belangrijk zijn in het leven van kinderen. Laat de nanny, au pair of oppas zien hoe bel...

Lees Meer

Gepersonaliseerde Cadeaus voor de Oppas

In films en verhalen zien we al snel de waarde van een geweldige oppas of nanny; van Mary Poppins tot Mrs Doubtfire en van Winnie de Poeh tot Nanny McPhee. Veel kinderen ontwikkelen dan ook een goede band met hun oppas. Om ze op een gedenkwaardige manier te bedanken voor hun steun en hulp, hebben we een mooie selectie gepersonaliseerde cadeaus samengesteld, perfect geschikt op jouw nanny eens in het zonnetje te zetten.

Vier de speciale momenten

Een gepersonaliseerd cadeau is de perfecte manier om een grote hulp in huis op bijzondere wijze te bedanken. Deze geschenken zijn ideaal voor verjaardagen, Kerstmis of jubileums. We hebben een assortiment gepersonaliseerde cadeaus voor de oppas, die geschikt zijn voor elke feestelijke gelegenheid. Elke gift kan gepersonaliseerd worden met foto's naar keuze, en je kunt er zelfs een persoonlijke tekst aan toevoegen.

Afscheid

Vooral voor de kinderen kan het moeilijk zijn om na vele jaren afscheid te moeten nemen van hun oppas. We hebben een selectie prachtige persoonlijke geschenken, die jij kunt voorzien met je favoriete foto's of een collage van de mooiste momenten die jullie samen hebben beleefd. Voor een speciale boodschap toe en laat de oppas zien hoeveel hij/zij voor jullie heeft betekend.