Terug naar Site
Gepersonaliseerde Borrelglaasjes

Gepersonaliseerde Borrelglaasjes

Bedrukte Borrelglazen

Vanaf € 47,00

Welke drank je ook serveert, deze gepersonaliseerde borrelglaasjes zijn essentieel voor elk feestje. Ontwerp een set van 2, 4 of 6 bedrukte borr...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,95

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Ontwerp Borrelglaasjes

 • Set van 2, 4 of 6 borrelglazen
 • Optioneel bedrukt cadeaublik
 • Met dezelfde of verschillende ontwerpen
 • Matglazen finish
 • 4,5 cm x 4,2 cm x 6,25 cm - 60 ml
 • Vaatwasserbestendig

Een set gepersonaliseerde borrelglaasjes is het perfecte cadeau voor de echte levensgenieter.

Het perfecte geschenk is vaak een functioneel item met een persoonlijk accent, zoals onze bedrukte borrelglazen. Is een dierbare binnenkort jarig of wil jij een geliefde graag in het zonnetje zetten? Vier het dan met unieke borrelglaasjes, bedrukt met een ontwerp dat mooi past bij deze persoon. Laat de borrelglaasjes bedrukken met dezelfde of verschillende designs en creëer tevens een optioneel geschenkblik om er een prachtig cadeau van te maken. Dit blik is ideaal voor het bewaren van de borrelglazen, maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.
 • Set van 2, 4 of 6 stuks
 • Matglazen finish
 • Optioneel bedrukt cadeaublik
 • Vierkante glazen met ronde hoeken
 • Foto of ontwerp rondom borrelglas
 • Vaatwasserbestendig
 • Inhoud van 60 ml
 • 4,5 cm x 4,2 cm x 6,25 cm
 • Gemaakt op bestelling

Onderhoudsinstructies

In de vaatwasser op max. 30°C of met de hand afwassen.

 • Vaatwasserbestendig
 • Handwas

Klassieke Borrelglaasjes in een Nieuw Jasje

Geniet van gepersonaliseerde borrelglaasjes die je volledig zelf kunt ontwerpen. Het glas weegt 100 gram en ligt stevig in de hand, waardoor jij zonder problemen kunt proosten op de vriendschap of liefde. De bovenkant is iets breder dan de onderkant en dankzij de solide basis blijven de bedrukte borrelglazen goed staan. Elk item wordt met zorg en aandacht bedrukt door onze deskundige vakmensen, die zorgen dat jouw visie tot leven komt. Of je nu kiest voor een prachtige familiefoto of een grappige afbeelding van een vriend of vriendin; met deze gepersonaliseerde borrelglaasjes maak jij zeker de blits op het volgende feestje.

We bieden tevens de optie om ook een bedrukt cadeaublik te ontwerpen, waar je de items in kunt presenteren. Zo kun je de deksel van het blik laten bedrukken met een ontwerp dat perfect past bij de borrelglaasjes. De blikken worden geleverd met een schuimrubberen inzetstuk, dat de glaasjes beschermt. Het is dan ook een mooi artikel om de gepersonaliseerde borrelglaasjes in te presenteren. De schuimlaag kan tevens worden verwijderd, zodat het bewaarblik voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Sublimatietechniek

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij aan de slag met het bedrukken van jouw gepersonaliseerde borrelglaasjes. We drukken je ontwerp af op gespecialiseerd sublimatiepapier. Dit papier wordt om elk glas gewikkeld, waarna hoge temperaturen worden gebruikt om de inkten aan het glas te hechten. Deze techniek garandeert dat print er niet zomaar afslijt en dat kleuren er lang levendig uit blijven zien. De randen van je ontwerp komen mooi samen op een van de hoeken van de bedrukte borrelglaasjes. Wanneer jij ook een cadeaublik hebt besteld, wordt de deksel hiervan bedrukt middels dezelfde printtechnologie. Uiteindelijk ontvang jij een set luxe, gepersonaliseerde borrelglaasjes waar jij levenslang van kunt genieten.

Volledig naar Jouw Wens

Van een elegant en stijlvol, tot opvallend en kitscherig design: je kunt jouw gepersonaliseerde borrelglaasjes precies ontwerpen zoals jij dat wil. De glaasjes kunnen bedrukt worden met dezelfde of verschillende design. Wanneer je tevreden bent met je ontwerp, kun je in onze designinterface klikken op 'kopiëren naar allen' en in een handomdraai een set creëren met dezelfde prints. Voor een set met unieke borrelglaasjes kun je elk borrelglas eenvoudig afzonderlijk ontwerpen, eveneens met behulp van onze gebruiksvriendelijke designinterface.

Wil jij de vrienden in jouw vriendengroep graag op originele wijze verrassen? Creëer dan een set met verschillende borrelglaasjes en voorzie elk glas van een origineel ontwerp dat perfect bij een specifieke vriend(in) past. Zo kun je kiezen voor een grappig(e) uitspraak, stopwoord of foto die meteen duidelijk maakt voor wie het borrelglas bestemd is. Dit breng iedereen ongetwijfeld meteen in de feeststemming!

De bedrukte shotglazen zijn tevens ideaal voor eigenaars van een restaurant of ander etablissement. Zo kun je gepersonaliseerde borrelglaasjes ontwerpen om je bedrijf op originele wijze te promoten. Voeg je logo, merknaam en bedrijfskleuren toe aan het ontwerp en creëer merchandise die kan bijdragen aan het vergroten van jouw naamsbekendheid.

NB: Bij de sublimatie-printtechniek worden helderwitte kleuren niet afgedrukt. De witte delen in je ontwerp zullen dus uiteindelijk een doorzichtige, matglazen finish hebben, wat een unieke uitstraling toevoegt aan jouw borrelglazen.

Trending: