Terug naar Site
 • Terug ·
 • 1e Trouwdag Luxe Wenskaart
Grote Gepersonaliseerde Wenskaarten

Grote Gepersonaliseerde Wenskaarten

XL Kaart Met Jouw Ontwerp Made in the UKMade in the UK

Vanaf € 62,00 Introductieprijs

Bij Bags of Love kun jij je Grote Gepersonaliseerde Wenskaarten ontwerpen in A3- of A4-formaat. Creëer een XL kaart met jouw ontwerp en breng ee...

Lees Meer

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 9,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Gepersonaliseerde XL Wenskaarten

 • A3 (29,7 x 42 cm) en A4 (21 x 29,7 cm)
 • Premium kwaliteit, mat satijn
 • Personaliseerde voor- en achterkant
 • Handgemaakte envelop 220 g/m²
 • Personaliseer binnenkant
 • Vrijstaand ontwerp - landschap of portret

Als jij op zoek bent naar grote gepersonaliseerde wenskaarten dan ben je op de juiste plek.

Ontwerp de vier grote vlakken van de kaart door foto's en teksten toe te voegen. Upload eenvoudig je favoriete afbeeldingen naar ons online ontwerpsysteem om zelf een XL kaart met jouw ontwerp te maken. Of je nu je liefde wil uiten, of iemand wil feliciteren met een verjaardag of andere belangrijke mijlpaal; deze gigantische wenskaarten zijn de perfecte manier om je boodschap over te brengen. Jouw kaart wordt op bestelling bedrukt en snel verzonden, in een grote, bijpassende envelop. Klik eenvoudig op 'start ontwerp' om te beginnen aan het ontwerpen van jouw eigen gepersonaliseerde wenskaarten.
 • Luxe kaarten in A3- of A4-formaat
 • Ontwerp de voor- en achterkant en de gehele binnenkant
 • Gemaakt van eersteklas glad, mat papier
 • Voorzien van een hoogwaardige print
 • Geleverd met handgemaakte XL envelop
 • Envelop gemaakt van 220 g/m² karton
 • Vrijstaand en van hoge kwaliteit
 • Jouw foto levensgroot afgedrukt
 • Handgemaakt op bestelling
 • Gewicht ca. 40g

Grote Gepersonaliseerde Wenskaarten

Deze XL wenskaarten zijn de perfecte kaarten voor verjaardagen, afscheidsfeestjes, bruiloften of speciale gelegenheden. Creëer zelf een XL kaart met jouw ontwerp en feliciteer iemand op unieke wijze. De kaarten, in A3- of A4-formaat, zien er geweldig uit op dressoir of vensterbank. Onze grote gepersonaliseerde wenskaarten geven je enorm veel ontwerpruimte, zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Laat je favoriete foto's afdrukken en kies de juiste woorden om een speciaal persoon te verrassen. Van de geboorte van een baby tot de trouwdag van je opa en oma; met deze gigantische gepersonaliseerde wenskaarten breng jij op unieke wijze je boodschap over. Op de gepersonaliseerde A3 wenskaart kun je maar liefst 30 tot 100 handtekeningen kwijt, wat de kaart perfect maakt voor een afscheidsfeestje. De A4 kaarten zijn minder groot, maar hebben eveneens een premium uitstraling en prachtige printkwaliteit. De kaarten worden verstuurd in stevige dozen en geleverd met een luxe envelop.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Specialistisch printproces

Je ontwerp wordt afgedrukt op hoogwaardig mat papier met behulp van een modern printproces dat zorgt dat de inkten tot diep in vezels van het materiaal doordringen. Dit levert een grote gepersonaliseerde kaart op met een premium kwaliteit fullcolourprint die jarenlang mooi blijft. Vervolgens knippen we de XL kaart met jouw ontwerp op maat. De binnenzijdes worden bedrukt met jouw boodschap of de door jou gekozen foto's. De kaarten worden geleverd met een 200 g/m² handgemaakte envelop.

Ontwerp grote gepersonaliseerde wenskaarten online

Omdat jij je XL wenskaart helemaal zelf kunt ontwerpen zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak grote gepersonaliseerde wenskaarten voor een afscheidsfeestje, een speciale 40e verjaardag, een persoonlijke kaart voor Valentijnsdag of een lieve attentie om een pensioen te vieren. Is er een dierbare in jouw leven die wel een lieve boodschap kan gebruiken, dan zijn wij er voor je om dit te regelen. Een groot voordeel aan ons online ontwerpsysteem is de collage-functie, waarmee je super eenvoudig een geweldige fotocollage kunt creëren. Upload een aantal van je favoriete afbeeldingen, ontwerp een fotocollage en maak impact met je XL wenskaart.

Deze XL kaart met jouw ontwerp tovert zeker een lach op het gezicht van iedere ontvanger. Maar een verjaardagskaart voor zijn 30e verjaardag, een gigantische kerstkaart voor je ouders of een wenskaart om de trouwdag van je opa en oma te vieren. Wat de gelegenheid ook is, toon je liefde met een grote gepersonaliseerde wenskaart. 

In ons ontwerpsysteem kun je aan de slag met teksten, foto's designs en collages. Gebruik je fantasie tijdens het vullen van de vier grote pagina's van de voorkant, achterkant en twee binnenzijdes van de luxe A3 en A4 wenskaarten.

Trending:

Recentelijk Bekeken