Terug naar Site

Gepersonaliseerd Serveerbord

Gepersonaliseerd Serveerbord

Op Maat Gemaakte Serveerschaal Made in the UKMade in the UK

Bespaar 4% Vanaf € 55,50 Was € 58,00

Deze Gepersonaliseerde Serveerschaal heeft een strakke, moderne vorm en hij staat geweldig op tafel. Dit serveerbord of rechthoekig bord is perfect voor broodjes, voorgerechten of hapjes. Maak je eigen bord voor tapas, voorgerechten, feestelijke hapjes, je kunt ze gebruiken voor een bruiloft of als mooie herinnering.

Toevoegen aan favorieten
 • salespoint-img

  Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en)

 • salespoint-img

  Bezorging Nederland: € 8,99

 • salespoint-img

  Koop nu, betaal later

Foto Serveerbord

 • HD-print
 • Bedrukt en gevormd in eigen huis
 • Breukvaste witte klei - resin-achtig
 • Eenvoudig schoon te maken & hygiënisch
 • Print vervaagt niet
 • 35,5 cm x 17 cm x 4 cm

Gepersonaliseerde Serveerborden: Leuk voor elk Feest

Onze Gepersonaliseerde Serveerschaal is een geweldig pronkstuk voor op je salontafel of in je keuken, hij is ook perfect om te personaliseren met je foto's. Dit rechthoekige bord heeft afgeronde hoeken en het heeft een strak en modern design en het gaat lang mee, waar je het ook voor gebruikt. Geweldig als serveerschaal voor feestelijke hapjes, broodjes of snacks. Personaliseer je bord voor een bijzonder feest, zoals een bruiloft, jubileum of ander bijzonder evenement. Je kunt ze ook cadeau doen aan je getuige als geweldig aandenken waar hij nog jarenlang plezier van heeft.

Waarom maak je je volgende Pascha niet extra speciaal en ontwerp je je eigen Seder bord? Ontwerp gewoon een gebied voor elk van de 6 symbolische etenswaren en maak dit gepersonaliseerde Seder bord het hoogtepunt van je Pesach diner. Betrek de de kids en laat ze hun eigen aangepaste Seder bord ontwerpen, ze zullen er jaar na jaar van genieten. Of waarom zet je geen aangepaste Serveerschaal in je gang voor het hele gezin om hun sleutels, kleingeld en portemonnees in te bewaren? Deze handige oplossing voorkomt een hoop stress als jullie 's ochtends het huis verlaten. Maak je eigen schotel of gepersonaliseerde serveerschaal online met ons gemakkelijke ontwerp systeem.

Hygiënisch en Makkelijk te Reinigen

Hoewel onze borden zijn bedrukt met een matte afwerking is het oppervlak glad en makkelijk te reinigen. Onze print methodes drukken je afbeelding diep in het materiaal, zodat jouw ontwerpen lang meegaan en niet bekrast raken. Tests tonen aan dat het niet-poreuze materiaal dat we gebruiken helpt om de groei van ziektekiemen te voorkomen. Wij raden je af om ze in de vaatwasser te wassen, omdat de print en het materiaal gevoelig kunnen zijn voor extreme hitte.

Hoe Doen Julie Dat?

We snijden, vormen en bedrukken deze borden van een speciale klei zoals hars, in ons eigen atelier. Je zult deze borden nergens anders vinden. Denk je erover om een grote bestelling te doen, maar heb je een specifieke maat nodig? We kunnen verschillende maten en vormen maken, naar jouw wens: neem contact met ons op voor meer informatie.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Recentelijk Bekeken

Trending: