• Terug ·
 • Baby Boek met Zachte Kaft

Maak Je Eigen Fotoboek Online

Maak Je Eigen Fotoboek Online

Fotoboeken met Zachte Kaft

Opslaan 16% Vanaf € 32,00 Was € 38,00

Ontwerp vandaag nog jouw eigen fotoboek. Ontwerp en print jouw herinneringen op de blanco pagina's voor een echt gepersonaliseerd cadeau. Met onze fotoboeken met zachte kaft kun jij je verhaal vertellen met foto's en tekst.

 • Dezelfde Dag Klaar

  Als je bestelt voor 12.00 ma-vrij

 • Bezorging Nederland: € 7,99

 • Koop nu, betaal laterKortingen

 • 1 € 32,00
 • 2 € 28,00 Elk (Opslaan € 8,00)
 • 5 € 19,50 Elk (Opslaan € 62,50)

Fotoboeken met Zachte Kaft

 • Glanzend softcover fotoboek
 • A5, A4 of vierkante opties
 • 26 pages om te ontwerpen
 • Vier kleuren rug
 • Gepresenteerd in hoes
 • Express levering mogelijk

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Makkelijk Online Foto Boek

Ontwerp je fotoboek snel en eenvoudig met onze gratis online design software. Wij maken jouw fotoboek binnen twee dagen. Blanco pagina's voor een freestyle ontwerp lay-out voor foto's en tekst zoals jij dat wilt. Maak je eigen boek binnen enkele minuten! Voeg foto's en tekst toe aan je avonturen. Gebruik onze online tools om je eigen fotoboek te maken met avontuurlijke reizen, of foto's van je kunstwerken of familie. Je kunt foto's op elke pagina af laten drukken en zelfs de zachte cover ontwerpen - het is echt gepersonaliseerd. Foto's afdrukken was nog nooit zo eenvoudig. Upload je foto's, zelfs meerdere foto's per pagina, en voeg wat leuke tekst toe als je wil. Ze zijn echt makkelijk om online te ontwerpen, dus maak je fotoboek en ontvang het snel.


Maak Fotoboeken in een Handomdraai

Maak de fotoboeken van je dromen, met mooie herinneringen of gewoon een persoonlijk fotoboek voor een vriend. Het maken van fotoboeken met een zachte kaft kan niet makkelijker. Alles wat je moet doen is foto's uploaden en online een lay-out maken.

Foto Fotoboeken Met Zachte Kaft

Fotoboeken met jouw foto's zijn geweldig voor het geheugen voor mensen met dementie. Zijn jouw kinderen al volwassenen? Waarom verzamel je niet  al hun foto's voor hun hun levensverhaal? Fotoboeken zijn echt unieke creaties en ze zijn erg populair tegenwoordig.

Gepersonaliseerde Foto Boeken met Verhaal

Wil je je persoonlijke verhaal vertellen in een boek? Op onze website kun je een familiestuk maken dat generaties lang meegaat. Jouw fotoboek zal al je vrienden jaloers maken. Foto verhaal boeken zijn een geweldige manier om jouw herinneringen en de beste momenten van je leven te behouden.

Onze verhalenboeken worden met de hand gebonden met jouw foto's afgedrukt op de voor- en achterkant en de binnenkant van het boek, voor een ​hoogwaardig gepersonaliseerd product dat zal worden gekoesterd door zowel kind als ouder. Onze gepersonaliseerde verhalenboeken zijn een perfect cadeau voor kinderen, en zelfs als ze ouder worden, zal het een gedenkwaardige herinnering zijn waar ze trots op kunnen zijn en die ze kunnen delen met latere generaties. Geïllustreerd met jouw foto's of ontwerpen en tekst, vertellen ze een verhaal dat de ontvanger graag wil horen, of het nu om hun eigen leven gaat of om een versie van een klassieke favoriet. Je kunt gepersonaliseerde verhalenboeken ook ergens laten maken met alleen de naam van het kind, maar nooit eerder kon je je eigen foto's en ontwerpen toevoegen in een professioneel gemaakt verhalenboek voor kinderen.

Bags of Love is waarschijnlijk een van de weinige fotoboek makers met medewerkers die echt van foto's houden, wij binden je fotoboek met de hand, geen robots. Veel online bedrijven die fotoboeken aanbieden vereisen belastende softwaretoepassingen op je computer, die vaak ingewikkeld zijn om te downloaden, maar wij gebruiken een menselijke touch om ervoor te zorgen dat we een product ontvangt waar je tevreden mee bent. Gepersonaliseerde verhalenboeken kunnen speciaal worden verpakt in een geschenkdoos of tin, maar we versturen ze sowieso in een op maat gemaakt zakje.


Maak een Collage

Als jij niet kunt kiezen uit al je foto's, upload dan nu meerdere afbeeldingen en maak een fotocollage. Dit kun je doen door een van onze vooraf-ingestelde templates te gebruiken of door jouw eigen stijl collage te creëren. Het is supermakkelijk en biedt je tal van mogelijkheden.

photo collage

Hoe voeg jij een fotocollage toe aan je product?

Stap 1 – Klik op 'Start Ontwerp' & selecteer de productopties.

Stap 2 – Ga naar 'Afbeeldingen & Tekstfuncties' klik eerst op 'Voeg afbeelding/tekst' en vervolgens op 'Selecteer Afbeeldingen' of gebruik de Facebook/Instagram tabs.

Stap 3 – Selecteer na het uploaden de afbeeldingen die je wil gebruiken.

Stap 4 – Klik op 'Creëer collage' ‘& selecteer de gewenste stijl.

Stap 5 – Voeg de collage toe aan jouw ontwerp.

Hints en Tips

 • Hoe meer foto's je aan je collage toevoegt, des te kleiner elke afbeelding wordt. Bevat de collage juist minder afbeeldingen, dan zullen de foto's groter en duidelijker overkomen.
 • Hoe meer mensen er op een foto zijn afgebeeld, hoe minder details er zichtbaar zullen zijn. Heb je bijvoorbeeld een collage met tien foto's van een groep van vijf vrienden, dan zal elke persoon een stuk kleiner overkomen, dan wanneer je tien afbeeldingen van slechts één persoon laat afdrukken.
 • Zorg ervoor dat de langste zijde van elke afbeelding ongeveer 10 centimeter lang is. In ons ontwerpsysteem vind je een liniaal die hierbij kan helpen.
 • Op kleinere producten kunnen vaak minder foto's worden afgedrukt dan op grotere artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk: